| ebayda koleksiyonluk zenith | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
kelby
| Konu: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 11:39 | |
| | |
|
| |
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 11:52 | |
| Savaşa katılmış gibi değil güzellik salonundan çıkmış gibi çil çil duruyor | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 12:07 | |
| evet çok güzel duruyor, ilk başta o kadar eski olamaz, kandırmaya çalışıyor izlenimi doğuyor ama, satıcı top-rated biri. yani büyük ihtimalle doğrudur. zor bulunan parçaları toplayan koleksiyonerler sanırım fiyatı bayağı tırmandıracaktır. Mete abi görmesin | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 12:45 | |
| bu kadar ucuzsa vardır bir hile hurdası | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 20:43 | |
| vaaay cok guzel saatmis, Fakat olculerde bir sikinti veya yanlislik var, yaziya gore cap 35mm. Ama icindeki makine zenith cep saat makinesi ki bu makine 37mm capindadir. Rakamlar sonradan boyanmis, pek guzel de yapilamamis ama yine de guzel. Fakat ayni tip saat. Genelde cok guzel duruyor, savasa katilmis gibi bir hali de yok Yani ne sehit ne de gazi'ye benziyor. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:27 | |
| büyük ihtimalle revizyondan geçmiştir o zaman. ederi sence nedir Mete abi? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:28 | |
| Bence ederini bulmus, daha fazlasi ziyan olur. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:36 | |
| 4 gün var 431$'da o 1000$'ı geçer rahat | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:41 | |
| Evet ebay oldukca enteresan, bazen cok uygun fiyata biseyler dusebiliyor bazen de boyle ucabiliyor. Profesyonel saticilarin genel bir taktigi var, sirasi gelmisken soyleyeyim, bir baska arkadasi ile anlasip fiyat arttirmasini suni bir sekilde yukari cekiyorlar. Son istenen fiyata yaklasildiginda ise son arttirici arkadas arttirimini iptal ediyor, boylece ilgi duyan kisinin gidebilecegi en son rakama arttirim cekilmis oluyor. Iptal edebilmek icin ise girdigi rakami yanlis diye deklare ediyor ve otomatik olarak son arttirimi iptal oluyor. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:41 | |
| valla bana da öyle süper bişe gelmedi var bi numarası gibi duruyor | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:44 | |
| bu numarayı yiyen var mıdır burda bence vardır ve ben olabilirim bu bir kaç defa hem de | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
kelby
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:50 | |
| ben bu tarz saatlere sadece bakıyorum zaten, şimdilik sıfır ve kazık yeme ihtimaline karşı uygun fiyatlı saatler tercih ediyorum. mete abi kıvamına geldiğimiz ve piyasa saatlerine doyduğum zaman böyle saatlere yönelebilirim. o zamana kadar ohooooo, 40 fırın ekmek az gelir | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 21:57 | |
| ebayda bu tarz suni arttırım çok var, ilerde bu tarz satıcıların bir listesini yapacağım. hemde çoğu power seller.
mesela izleme listesine bir saat ekliyorum, sonra kapanış saatinde teklif vereyim diyorum bir bakıyorumki fiyat tırmanmaya başlamış, bende limitimi aştığı için teklif vermekten vazgeçiyorum. sonra izleme listemdeki kapanmış saatleri tararken bir bakıyorum bu saat için ebay not düşmüş ; tekrar listelenmiştir diye. daha dün satışı bitmiş ve birine kalmış bir saat niye tekrar listelenir? demekki kendi yada bir yakını fiyat tırmandırdı, kendi verdikleri rakamın üzerine çıkan biri olursa satıyorlar, kendi verdikleri rakamın üzerine çıkan olmayıpta ihale kendilerine kalınca tekrar listeliyorlar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 22:05 | |
| Cok guzel yapiyorsun sevgili Kelby kardesim, cok dikkat etmek ve yakindan izlemek lazim | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: ebayda koleksiyonluk zenith Çarş. 21 Nis. - 22:30 | |
| evet kesinlikle dikkat etmek lazım, dolandırıcı olduğu kadar dürüst satıcıda çok, mesela ben bir otomatik oriente teklif vermiştim, ve benden başka teklif verende çıkmayınca saat sadece 1 dolara kaldı. ne fiyat tırmandırdı nede göndermemezlik yaptı, adam üstüne birde kargo indirimi bile yaptı. 1 dolar saate 18 dolarda kargoya verdim. sonra GG'da rastladım, aynı saati 250 -300 liraya satıyorlar. kasa çapı ufak ve çelik kordonluydu, bana pek uymadığı için babama verdim. | |
|
| |
| ebayda koleksiyonluk zenith | |
|