Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay)

2 posters
YazarMesaj
kelby

kelby

koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay) Empty
MesajKonu: koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay)   koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay) Icon_minipostedCuma 30 Nis. - 5:54

japon bullhead otomatik çokça var ama, isviçre yapımı olanlara çok nadir rastlanıyor.

koleksiyon için düşünenler kaçırmasın. Üstelik o bir NOS

markayla ilgili bilgim yok ama, karşıma hep chopard ile birlikte çıkması, aralarında bir bağ olduğuna işaret.

http://cgi.ebay.com/JACKY-ICKX-1970-ies-BULLHEAD-HUGE-Chrononographe-NOS-/370372444275?cmd=ViewItem&pt=Wristwatches&hash=item563beb0073

bu arada satıcı isviçreli, ve diğer saatlerinede göz atmanızı tavsiye ederim. enfes parçalar var.
watcher
Admin
watcher

koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay) Empty
MesajKonu: Geri: koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay)   koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay) Icon_minipostedCuma 30 Nis. - 21:03

BU link'teki saatten bir kac yildir ebay'de cok sik rastladim.
Zaman zaman sorna markasi ve jacky ickx modeli olarak ta satildi.
Bundan yabanci forumlarda alanlar oldu ama pek memnun kalmadilar, icindeki makine cok dandik, fiyat ve kalite paritesinde zayif kaliyor.
Saticiyi da bir kac yildir takip ettigim ve bir ara cok sik olarak arttirmalarina katildigim bir satici, sanirim bir veya iki sefer de alim yapmisimdir.
Bu saticida bir saat asla degerinin altinda gitmez, cazip ve hos saatleri vardir ama piyasa ederinin en ust noktasina kadar arttirmalar gider, daha sonra tabi ki anladim ki arttirmalar suni sekilde sisiyor, daha sonra hemen hic girmedim.
Ama koleksiyonumda su parca olsun fiyat ta piyasa fiyati olsun derseniz baska yerlerde bulmakta zorlanacaginiz ve kondisyon olarak cok iyi durumda olacak saatlerdir sattiklari, yani kalite ve kondisyonda yanlis yapmaz.
http://www.turksaatforumu.com

koleksiyonluk Jacky Ickx Bullhead Chrononograp (ebay)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ebay'de 28 dolar hamilton????? (ebay'ce kaldırıldı.)
» ebayda koleksiyonluk zenith
» breitling bullhead
» [ ALINIK ] Bullhead
» Seiko Bullhead Arıyorum