| Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 10:53 | |
| Forumdan böyle bir fikir aldım sanki, löp löp standart mekanizmaları oturtup, tasarımla reklamla olayı götüren bir marka...
Bu açıdan tribünlere en fazla oynayan marka Tag Heuer mi acaba?
Yada şöyle söyliyeyim, misal Oris gibi 1500-2000 liralık bir saat kullanıyorsunuz, yada Longines, daha üst basamağa çıkmak istediniz, bu noktada Tag Heuer gibi standart mekanizma kullanan bir saat almak anlamsızdır, doğru mu acaba? | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:05 | |
| Hem daha estetik hem de daha pahalı olduğuna göre birincilik Breitling'indir diye düşünüyorum. Ancak Breitling'in kullandığı mekanizmaların hepsi cosc categorisinde seçme mekanizmalar. | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:07 | |
| Kesinlikle, +100000000 Ben sürekli fikrimi belirtiyorum 7750 saat alıcaksam oris iyi, ama 5000-1000 euro vereceksem 2.el olsun zenith olsun,rolex olsun, ne bileyim orjinal bişey olsun isterim, | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:14 | |
| Şimdi ben 1000-2000 kategorisini inceliyorum, Orisler çok güzel baktım kaliteli. Tag Heuer'lere bakayım dedim bu bütçe içinde formula serisi quartz satıyorlar hatta 1800-2000 gibi fiyatları var ülkemizde, markayı çıkarın swatch reyonuna koyun öyle saatler... Kime satıyorlar bilmiyorum ama | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:23 | |
| Omeganın quartzları da 2380 chf, yani 3300 liste fiyatı var. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:26 | |
| En azından swatch havasında değil onlar | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:28 | |
| Evet aslında haklısın, formula serisi sakızdan çıkmış gibi duruyor. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 1 Mayıs - 11:32 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
2FAST4U
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? Salı 4 Mayıs - 8:50 | |
| tag heuer kalıteye ulasmak ıcın konulmus bır engel gıbı 3000 5000tl aralıgında dusulmeyecek kadar buyuk bır cukur gıbı benım ıcın.Ne pılot serısı kazukı lımıted ıle kapısabılır ne dıver ları orıs pro dıver gıbı gercek dalıs saatlerıyle boy olcusebılır .Bc4 serısını saymıyorum bıle.O paralara saat alacaksam ulysse nardın gıbı markalara dırekt gecerım | |
|
| |
uzbey
Mesaj Sayısı : 324 Kayıt tarihi : 10/01/10 Yaş : 44 Nerden : Tarsus-Adana
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? Salı 4 Mayıs - 23:35 | |
| monacolar harika ama bence. almak isteyeceğim tek tag heuer. | |
|
| |
Maykie
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? Cuma 14 Mayıs - 9:51 | |
| - uzbey demiş ki:
- monacolar harika ama bence. almak isteyeceğim tek tag heuer.
kesinlikle katılıyorum monaconun enfes bir tasarımı var.tag heuerin begendiğim tek modeli... | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? Cuma 14 Mayıs - 10:36 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 15 Mayıs - 9:00 | |
| Birinci resimdeki saat gerçekten tribünden coşacak kadar var. Ama ikinci resimi göremiyorum, resimde yada benim bilgisayarda problem var. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 15 Mayıs - 9:04 | |
| Tamam şimdi resim açıldı. Beyez kadranlı Autavia daha güzelmiş. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 15 Mayıs - 9:09 | |
|
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 15 Mayıs - 9:28 | |
| . Beyaz kadranlı çok güzel duruyor. Autavia modeli yakın tarihlere kadar üretiliyormuy du ? Yoksa vintage mi bunlar. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? C.tesi 15 Mayıs - 11:33 | |
| |
|
| |
| Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi? | |
|