Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İki ya da daha fazla saat takmak

+3
watcher
sifujack
crazyhours
7 posters
YazarMesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

İki ya da daha fazla saat takmak Empty
MesajKonu: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:31

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:23 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:38

valla bence takmak lazım tabi kışın kazak gömlek vs. ile ve kontrollü olarak yani belli etmeden bir birine bir birine bakabiliriz ama belli edersek bilemem ne düşünülür diable bende soracaktım ama bu konuyu suç ortağı çıktı bir tane şimdilik :twisted:
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:41

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:44

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:24 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:46

hatırlıyorumda cem yılmaz varmısın yokmusuna çıktığında iki kolunada aynı saati takmıştı
onun durumunu bi tarafa bırakınca belli etmemek,gösteriş yapmamak üzere farklı saat takmak hoş olur
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:46

Benim cevremde hickimse ben iki saat taktigimda yadirgamiyor, gerci kucuk bir yarim/egri gulumseme ve gozlerde garip bir isik goruyorum ama herhalde cok begendiklerindendir geek
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:51

Aslında saati nasıl görüyorsanız öyle kullanmak bence en doğrusu. Nicholas Hayek te orada bir mesaj veriyor, saat kola takılan bir takıdır diye. Ben ce takılmalı ama toplum bunu anlayamayacağından deli ya da görgüsüz diye tanımlayacağından ben (tamir vs ye giderken taksam bile) belli etmemekten yanayım. Evde kurulması için genelde iki saat takarım.(Bazen aynı anda çalışan 15 saat oluyor. Kurmalılar sorun değil ama iki tane watchwinder olunca gerisini kola takarak kuruyorum)
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:54

.

crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:55

beni hiç kimse göremedi o şekilde hep kontrollüce birini sakladım Smile gizlice yokladım diğerini el yordamıyla ama dua ediyorum da modacının biri çıksa böyle bir imaj tuttursa ne süper olur alkışlarım valla onu öperim alkisalkis
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 12:56

yazın birini pazumuza taksak diğeri bileğimizde dursa scratch
deka

deka

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedCuma 19 Şub. - 21:30

Bende evde kesin 2 takıyorum, bazen unutup da öyle çıkıyorum,farkedenlere de saatçiye bakıma gidiyordum diyorum. diable
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedC.tesi 20 Şub. - 7:10

ben 2 saatle çıkmam, çıkanada saat sevgisi nedeniyle saygı duyarım;
hatta bazen uzun süreli yürüyorsam, bileğimin hafif terlediğini hissedersem hemen çıkarırım saati boş olan cebime koyarım derisi zarar görmesin diye..

bazen evde hanımı kızdırmak için 2 saatle masaya otururum Very Happy
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:14

.

teng

teng

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 8:18

katil balina demiş ki:
şimdi yazın taksak mesela tişörtle nasıl belli etmeyecez hocam.

elimizi cebimizden hic cıkarmasak terler ama.
Valla kışın montun yenini uzatıp idare ediyoruz ama yazın saklamak zor dolayısıyla da 2 saat takmak zor. (Bu mesajı şimdi gördüm)
ertay

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:28

katil balina demiş ki:
ben üretici olsam kolun birinde daikayı digerinde saati gösteren bir "takım" saat yaparım:)
yani birinde sadece akrep digerinde sadece yelkovan.

gerci buraya yazıyoruz biri alır yapar mapar ben de kahrolmakla kalırım:))
En iyisimi bu fikirlere patent alsan hic fena olmaz. Hani birde akrep ve yelkovan üst üste geldiginde Omega logosunun tamamlanması fikrin vardı ya, o da fena degildi.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 10:49

.

egunns

egunns

MesajKonu: Geri: İki ya da daha fazla saat takmak   İki ya da daha fazla saat takmak Icon_minipostedPtsi 19 Nis. - 11:16

bir sonraki saat takım saat olabilir, forumun para kazanma zamanı geldi Smile

İki ya da daha fazla saat takmak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Saat söküp takmak
» Tribünlere en fazla oynayan saat üreticisi Tag Heuer mi?
» Saati sağ kola takmak
» Saat&Saat firmasının Hamilton markasını konumlandırma yanlışlığı
» Saat markalarının saat dışındaki ürünleri , düşünceleriniz