Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi

3 posters
YazarMesaj
navigator_

Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Empty
MesajKonu: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedPtsi 3 Mayıs - 5:10

Arkadaslar 200 TL ye kadar bir bayan saat almıyı planlıyorum.Tissot beğendim ama fiyatı 520 Tl gibiydi yani o kadar çıkamıycam. Swatchlara baktım çok hareketli saatler geriye istemeyerek de olsa DKNY tarzı saatler kaldı bilmiyorum size danışayım dedim.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedPtsi 3 Mayıs - 5:17

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedPtsi 3 Mayıs - 5:23

.

En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 4:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedPtsi 3 Mayıs - 6:31

Ben de quartz taraftarıyım,iş bayanlar olunca bizim mekanik takıntımız kadar onların görsellik takıntısı işin içine giriyor.Fiyat olarak Guess ve GC(Guess Collection) çok sayıda şikayet almasına rağmen uygun tercihler.Şantiyede Seiko kullanan biri olarak dayanıklılık ve fiyat/performans olacak her zaman tavsiye ederim yalnız bir bayan saati olarak Seiko konusunda tereddütlerim var.
Şimdiden hayırlı olsun,lütfen seçiminizi bizlerle de paylaşın.
navigator_

MesajKonu: Geri: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedPtsi 3 Mayıs - 9:17

Arkadaslar zaten bu paraya nasıl otomatik alabilrim :=)? Quartz olucak, kardeşime yazın Dkny nın bir saatini almıstık görsel olarak çok güzeldi 210 Tl ye. Öyle bir şeyler arıyorum ama marka değeri olarak Gc ler ya da Guess bahsettğim markalara göre daha pahalıdır.

Şöle bir şey nasıl sizce?

http://www.likebuy.com/bigpic/NY3609.jpg
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi   Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi Icon_minipostedSalı 4 Mayıs - 7:28

sevgili navigatör pierre cardin 140 tl filan sanırım malum siteye-alışverişsaati- baktınmı bana mesaj da göndermişler şifreyle 90 tl ye falan düşüyor

Anneler Günü İçin Saat Tavsiyesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Gittigidiyor için satıcı tavsiyesi
» 2000 TL Civarı GMT Saat Tavsiyesi
» saat tavsiyesi..
» saat tavsiyesi
» Saat Tavsiyesi