Konu: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 8:21
Bizim forum da pek taraftar bulamayan Hublot bundan sonra bisiklet üretmeye karar verdi sanırım.
sermerhat
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 8:30
Acaba bisikletlerinin fiyatlandırmaları saatleri ile paralel mi gidecek , düşünsenize binlerce dolara bisiklet vayyyhhh
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 12:05
Geçen sene görmüştüm bu resimleri sanırım ben de. Ayrıca hublot'un çok güzel anahtarlıkları da var, ben hublota mail atmıştım acaba forumumuza anahtarlık hediye etmek isterler mi birkaç tane diye, cevap dahi vermemişlerdi.
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 19:12
sermerhat demiş ki:
Acaba bisikletlerinin fiyatlandırmaları saatleri ile paralel mi gidecek , düşünsenize binlerce dolara bisiklet vayyyhhh
Aslında bisikleti de saat gibi evladiyelik istiyorsak binlerce dolar vermemiz gerekiyor maalesef Daha yeni bisiklet aldım kendim ve eşime. Almadan aynı saat araştırır gibi bisikletleri araştırdım ve bu konuda epey kapsamlı bir forumumuz varmış... Alınabilecek markaların başlangıç seviye bisikletleri 500-600 den başlıyor
Bu arada bisiklette çok güzel duruyor maşallah diyelim
krytime
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 19:53
MortingenStrasse demiş ki:
Geçen sene görmüştüm bu resimleri sanırım ben de. Ayrıca hublot'un çok güzel anahtarlıkları da var, ben hublota mail atmıştım acaba forumumuza anahtarlık hediye etmek isterler mi birkaç tane diye, cevap dahi vermemişlerdi.
Demek cevap verme nezaketin de bile bulunmadılar . O zaman bizde saatlerini ve bisikletlerini almayız . Yada en büyük ceza forum da markalarından hiç bahsetmeyiz .
vervito
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 20:07
zaten Hublot'u pek seven yokki bizim forumda. tipini mipini seven vardır belki. gözümde 1 gram saygısı olmayan bir marka. özellikle şu BNB concept olaylarından sonra.
Cowboy, diğer hobilerimiz veya genel sohbet bölümünden de vaktin olursa bisikletler ile yaptığın araştırmanın sonucu olarak kısa bir özet yazarsan yararlı bir şey olur. bisiklet almak isteyen bir arkadaşımız olursa yararlanmış olur.
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 20:12
Bende biraz tecrübe kazandıktan sonra bir başlık açmayı düşünüyordum vervito
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE Salı 15 Haz. - 21:30
vervito demiş ki:
zaten Hublot'u pek seven yokki bizim forumda. tipini mipini seven vardır belki. gözümde 1 gram saygısı olmayan bir marka. özellikle şu BNB concept olaylarından sonra.
Nasıl sevilsin ki. Sağdan soldan araklama ile yapılanan bir marka. Ayrıca riyakarlık bir insanın fotoğrafından belli olabiliyor demek.
Azizim moderator
Konu: Geri: HUBLOT BCYCLE C.tesi 19 Haz. - 5:12
Hublot bence saat işini bıraksın kırtasiye işine girsin.