Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması

5 posters
YazarMesaj
dermanyeri

dermanyeri

omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Empty
MesajKonu: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedSalı 22 Haz. - 22:24

ustalarım, bizim bir arkadaş bana saat getirdi, ben biraz baktım, saat orjinal bir saat gibi,o saat hakkında bilgi istiyorum sizden. Şimdi saatin kadranında omega'dan başka bir şey yazmıyor. arka tarafta ise 25 Jewels swiss made yazıyor. Bir de arka kapakta yazan yazıları söyleyim, o yazılar ne demek?

CO-AX

IALES

CAPE MENT

De Ville

G1171

Saat,sarı renkli, önünde türbulan olan, güneş göstergesinin dışında iki tanede yuvarlak gösterge var, biri saniye, onu anladım, diğerinin de etrafında 4-8-12-24 falan yazıyo, ama saat 10'da baktım saat iki gibiyi gösteriyordu,hani 24 saat fln dedim ama o da değil, bir yardımcı olun bana
http://www.mustafagullu.com.tr
mustafasuren

mustafasuren

MesajKonu: Geri: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 2:41

co ax üzerine:
OMEGA CO-AXIAL MEKANİZMA
Omega’nın Co-Axial maşası, sıradışı kronometrik performansıyla dünyanın en iyileri arasında yer almaktadır. Çok özel 2636 kalibre ise, bu tip bir maşa sistemi ile takviye edilmiştir. Bu karışık mekanizma, birbirinden tamamen farklı 320 adet parçadan meydana gelmektedir. Dikkate değer bu tourbillion mekanizması, platin bir kasanın içerisine yerleştirilmiştir. Hassas kronometrik ayarların yapılabilmesi için her bir parça, merkezsel tourbilliona uygun olarak üretilmiş ve sonuçta, resmi kronometrik (COSC-Certified Official Chronometer) hassasiyete ulaşılmıştır. Bu hassasiyet, teknoloji ve ustalığın da bir belgesi konumundadır.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 3:47

Saatin resmini gormek lazim.
Ama bana replika gibi geldi, bildigim kadariyla eger saat de ville modeli ise kadranda da yazmasi lazim, ustelik bir co-axial ise o zaman oldukca yeni bir modeldir bu da saatin gelis mantigina uymuyor, bu saat cok buyuk ihtimalle bir replika, hatta yuzde yuz bile diyebilirim.
Yine de bir resim eklersen iyi olur derim
http://www.turksaatforumu.com
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 5:27

evet replika kokusu aldım ben de. Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 21:27

ah ustelik ben aciklamayi iyi okumamisim, saat uzerinde tourbillon varmis, ok.
O bir replika Rolling Eyes
http://www.turksaatforumu.com
2FAST4U

2FAST4U

MesajKonu: Geri: omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması   omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması Icon_minipostedCuma 2 Tem. - 22:41

tourbillon lari dagitiyorlar duymadiniz harhelde tutulmamis fazla ....

omega bir saat üzerinde yazılanların açıklaması
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması...
» Omega
» Uygun fiyata el yapımı Armand Nicolet saat son 9 saat 56 dakika
» Platform aciklamasi
» Bu saat için ne diyorsunuz. İlk defa bir saat alacağım. Neler sormam gerekir almandan önce ?