| Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Valjoux
| Konu: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 2:29 | |
| 10.Nisan Tarihli köşesinde Mehmet Ali Birand konuyla ilgili açıklama getirmiş;
"Saat sponsorum yok (!) Etrafta garip bir söylenti var. Hatta bazı köşe yazarları dahi buna inanmış ve yazı yazmışlar. Buna göre benim saat sponsorum varmış. Onlardan para alıp ekranda saatlerini gösteriyormuşum. Hoppalaaa... Nereden çıktığını anlayamadım. Zira külliyen uydurma bir söylenti. Ne sponsorum var, ne de ekranda saat reklamı yapıyorum. Bilen varsa, bana da söylesin. Ekranda herkesin bir duruşu vardır. Benimki de elini kolunu kullanan bir duruş. Ne yapayım bilemiyorum, acaba saatimin üstüne bant mı kapatayım veya ekrana saatli çıkmamayı mı tercih edeyim. Emin olun bıktım bu abuk sabuk dedikodulardan." | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 4:32 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 4:53 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 7:33 | |
| Ben hiç beğenmiyorum saatlerini, kafası kadar saatler takıyor, komik görünüyor, hatta koca kafalarda da dalga geçmişlerdi koluna duvar saati gibi birşey koymuşlardı | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 47 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 11:16 | |
| bencede bu adamın saat zevki Tırt | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... C.tesi 10 Nis. - 12:00 | |
| Ben de beğenmiyorum, büyük saat iyidir kraldır anlayışı var Birand'da ama. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 0:57 | |
| Boylesine kocaman saatler artik demode olmaya basladi, sokak danscisi zencilerden baska bir de birand'ta bu merak var | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 3:42 | |
|
En son katil balina tarafından Perş. 9 Eyl. - 9:26 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 6:37 | |
| Koluna duvar saati takanlara ben "amele" diyorum kısaca | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 7:57 | |
|
|
| |
silver
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 8:20 | |
| bilek inceyse genelde sırıtan saatler 44-45+ saatler oluyor big plot çok güzel ama onu taşımak için bilek gerekiyor ne yazık ki, yoksa amele mode on bileğin 7.5" üstündeyse bir derece kurtarır | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Paz 11 Nis. - 9:55 | |
|
|
| |
ahmettombak
Mesaj Sayısı : 23 Kayıt tarihi : 15/04/10 Yaş : 43 Nerden : Moskova
| Konu: Geri: Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... Ptsi 19 Nis. - 7:56 | |
| Ameleyiz ama para bizde mode on yapiyor arkadaslar bize de bakmak kaliyor. Keske ben de amele olsam da 15 bin dolar saate gomsem Insaat sektorundeyim ama daha amele statusune erisemedim | |
|
| |
| Mehmet Ali Birand'tan Saat Açıklaması... | |
|