Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Bir saat alis hikayesi

+2
ravenous
cemele
6 posters
YazarMesaj
cemele

cemele

Bir saat alis hikayesi Empty
MesajKonu: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 22:19

Mido yu yeni almistim kendi kendime artik 3. saati 2011 de alirim kesnlikle saat almam diyordum ve ayni zamanda forumda Mido uzerine lafliyorduk. Iste olan oldu.
Degiskenlige bakarmisiniz?

@cemele; 2.saati aldim.

@teng: yani?

@cemele: Mido Power reserve aldm. Kadrani beyaz olani yoktu syah vardi onu aldim. Beyaz kadranli cercevesi altin kaplama vardi biraz daha pahaliydi neden onu almadim bilmiyorum. Saati Tufandan aldim.

@kelby:

güzel seçim, güle güle kullan. detaylı bilgi ve fotoğraf isteriz

@bvlgari; Yetmez o günün sabahından itibaren yine güzel bir yazı bekleriz!

@teng:Hadi hayırlı olsun
Sen hızlı başladın, ikinci yarının hemen başında da iki gol daha atarsın bu gidişle

@m1cemi; Ben biliyodum onu alcağını,
Umarım önceki gibi bunda da önden bi şaka faslı yoktur da, bu dediğimi editlemek durumunda bırakmazsın beni.

Güle güle kullan.

@ deka; Güle güle kullan, hayırlı olsun,detaylı inceleme ve bol foto isteriz.

@cemele;
Tesekkurler
Inceleme bolumunde alis kısmını anlatan hikayesi bir yazi yazacagim.
Kampanyalardan indirimlerde haber dar et. 4-5 de olabilir. Istedigin zaman bende iki yemek alacagin oldugunu hatirlatmak isterim. Musait oldugun bir hafta sonu sirkeciye gelirim.
Yok saka degil aldim.
Yakinda soyle iyi fotolar cekmek istiyorum yayinlarim.

@m1cemi;Yakında dediğin ne kadar yakın?? Ben yatmadan yükler misin?

@cemele;Dostum bir kac gun gecmesi lazim simdi aksam bide resimler iyi cikmaz

@bvlgari;Güle güle kullan,güzel yazını bekliyoruz

@cemele; Aslinda icimde bir bosluk var bu saat sanki yetim kalmis bir cocugu evlat edinmisim gibi ,ikinci saat degilde reserve bir saat gibi fiyati uygun geldi aldim ama ikinci saatte olmasi gereken en buyuk ozellik bu saatte yok

@bvlgari;
Ve biliyorsun ki bu işin de sonu yok

@cemele;Sonu ucsuz bucaksiz okyonus gibi. Insallah Temmuzda cikacagim tatilde bu saat mod un dan uzaklasirim.

@egunns;
dur nereye

@cemele; Yok egunns; bu is boyle olmuyacak. Internet, cep telefonu cekmeyen bir yere gidiyorum hocam.

@egunns; merak etme yalniz degilsin

@cemele;
Ama en son diyorum fiyati 11000tl olup 5500tl ye inmis piaget i alip gideyim diyorum. Momentus, Piaget-Oris-Mido hiyareysik ve onem sirasina gore durur salkim salkim cesmenin ustune gölge olan sögüt agacinin altindaki masada. Ben onlara bakarim onlar bana saniyeleri ile karsilik verir.

@egunns; o çözümüde düşünmedikmi...hadi saatlerimizi elden çıkarıp üst düzey birşey aldık...o zamanda saatçimizi değiştirip nişantaşındakilerde vakit geçirmeye çalışacaz ki çok tehlikeli

@cemele;
bisey degil neticede barda-Kumarda yemedik kolumuza saat aldik. Bide ucleseydik dermisim soyleeeeeeeeeeeeeeeee beyaz kadranli

@vervito; hayırlı olsun. foruma bir ferahlık geldi valla.

@deka; İşin ilginci beyaz kadran isteyen ama ikidir siyah kadranlı saat alan birisi olarak artık beyaz kadranlıya sıra geldi sanırım.

@cowboy; İşte o beyaz kadranlı saat burada

http://www.turksaatforumu.com/kampanyalar-duyurular-f11/frsat-markafoni-saat-kampanyalar-t1082.htm#29156

Bu arada aldığın saatte benimde gözüm vardı güle güle kullan

@cemele; kendimi boslukta hissedorum derken bunu belirtmek istedim. Bu benim kaderim oldu. 7750 ilk onceTissot aliyordum olmadi Oris aldm. Yine beyaz kadran klasik vari bir saat bakarken hamilton, tissot, oris derken ve Certinad s-1 niyetine gitmisken Mido kap kara kadranli power reserve aldim.

Artik beyaz kadran yerine mat renk diyecem belki tersi olusur bu sefer.

EDOX nasil bir marka saat guzelmis ama o rakamlara 39mm lik zaten bir aday var bundan guzel.

@cowboy; cemele saat isviçre markası ve otomatiklerinde ETA kullanıyorlar ve modifiye edilmiş güzel makinalı saatleri var... Tasarım olarak da bana göre oldukça güzel modelleri var. Distrübtörü Aslan Saat diye biliyorum. Ülkemizde pek tanınmıyor çünkü reklam eksiği olduğunu düşünüyorum.

Bu saat 40 mm ve bence eğer bahsettiğin alternatif tissot ise ben bu edox u tercih ederdim. Tissotun makinesinin ne olduğunu bilmiyorum ama 2824 herhalde... Bu edox 2892 kullanıyor ve COSC sertifikasına sahip

@cemele; Hmmmm demek oyle, Les Genevez modelinden basettik degilmi?

+Handmade Alligator kayış demis bu pek gercekci degil gibi.

@cowboy; Edox 80047-3AAN model numarası...
Özelliklerinde el yapımı timsah derisi kayış yazıyor bence doğrudur...

Üstadlardan da bu marka hakkında yorumları bekliyoruz tabi

@egunns; bu crocodil olayı banda tuhaf geldi...yok canım değildir (kendimi kandırıyorum siteye girmemek için

@cemele;
3. Saat icin biraz erken soyle bir kac hafta gecsin. Tissot 2824 ETA kullaniyor kadran design i ve rome rakamlar hosuma gidiyor. Bu saatten guzel. Her gun eve ekmek alir gibi saat alirsam dunki saati zaten zar zor alisveris filan yaparak acikladim beni cok yorar.

@egunns; Hepimizin durumu aynı heralde.

---------------------------------------5 DK SONRA---------------------------------

@cemele; Bende kelby nin yonlendirmesi sonucu asagidaki saati aldim. Mido yu kivira kivira anlattik da bu edox basima is acacak gibi. 1 haftada bi senaryo yazmak lazim.

Bir saat alis hikayesi 80047_3_AAN_02[/quote]

@ vervito; bu saat çok güzel yaw. kaç mm kasa? 38 mi?
kollarını da değiştirip lumili gümüş duaphine kol taktırdın mı... off off tadından yenmez.
.
.
.
.

Sonra saatin gelis hikayesi falan filan.

SAGOL UN ARKADASLAR BENI YOLDAN CIKARTMAK ICIN HERSEYI YAPMISSINIZ alkisalkis BENDE MUSAITIM HERHALDE

ravenous

ravenous

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 23:22

Abi güle güle kullan
2 hafta önce saatlerle ilgili hiç bir alakam yoktu
Saat diyor yatıyorum,saat diyor kalkıyorum Very Happy umarım benim sonumda böyle olmaz Very Happy
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 23:40

böyle böyle alışacağız işte Smile
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedÇarş. 23 Haz. - 23:57

@ravenous; Bu sekilde olma ihtimali cok yuksek yalniz, burdaki dostlarin onerilerine kulak vererek gercek fiyatlarinin cok altinda saatler aldim. Misal Edox cok guzel ve ozelikleri ile bana cok ucuza geldi. Bizzat bayilerdende fiyat aldigim icin biliyorum.

@crazyhours; Alistik bile hatta alismada demeyelim bende yoldan cikmaya hazirdim sanirim Very Happy
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 0:02

her zamanki gibi söylemek isterim alışveriş hastalığı ile saat hastalığı karıştırılmaması gereken hastalıklardır bunlarkarışırsa işlerde karışır kanaatimce hörmetler ...
asiruh2009

asiruh2009

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 0:46

çok güzel güle güle kullan...
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 1:07

Cok hos,
cok keyif aldim bu topik'i okurken arkadaslar.

Cok keyifli bir hobimiz var hepinizi tebrik ediyorum dostlar by
http://www.turksaatforumu.com
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 1:23

Yeni maceralara atilmak icin yelkenime biraz ruzgar lazim. Hadi bir ufleyelim.

Oris Diver lara taktim bunu sadece dalgiclarmi kullanir? Soyle 47mm bir Diver benim gibi bilegi oldukca kalin olan deri kayisi sondan ikinci delikte kullanan birine hos durmaz mi dersiniz miammiam

Kasiniyorum gibi bir his var icimde monstre
bvlgari

bvlgari

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 2:19

Ben artık saatin alınma hikayesini saatin özelliklerinden daha çok merak eder oldum Smile
Güle güle kullanman dileği ile Wink (Yazını beklemiyorum çünkü artık beklememe gerek kalmıyor :P )
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Bir saat alis hikayesi   Bir saat alis hikayesi Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 2:33

Bu arada yazmayi unutmusum Mido dan bir gun sonra EDOX u aldim gelmesi filan 3 gun surdu. Edox u Midonun bonus u olarak gosterdim diable İki tane Mido ainca bunuda yaninda verdiler dedim. Simdi bir ton yok cihaz COSC lu yok bilmem su kadar indirim var diye yorulmaktansa harika bir cozum oldu.

Bir saat alis hikayesi
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kastomonu Saat Kulesi ve ilginç sürgün hikâyesi...
» Alış - Orient CFH01001
» Hikayesi Var
» Bir bitpazarı hikâyesi
» Bir Zenith Hikayesi