Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Isvicreden Saat almak

4 posters
YazarMesaj
cemele

cemele

Isvicreden Saat almak Empty
MesajKonu: Isvicreden Saat almak   Isvicreden Saat almak Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 19:00

Merhaba,

2-3 gun icinde bir arkadas Isvicreye gidecek, fiyatlar saatlerin anavataninda ne civarlardadir? Uygun fiyatlar mevcutmu acaba?

Bildiginiz magza filan varmi?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Isvicreden Saat almak   Isvicreden Saat almak Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 21:25

Avrupanin bircok ulkesinde ki buna vergiden bagimsiz olan san marino da dahil hicbiryerde Turkiyedeki kadar kolay indirim yapilan yer gormedim.
Her seferinde Turkiye daha avantajli cikiyor, nedeni ise indirim yapma konusunda bizimkiler sikinti cikarmiyorlar,
hele isvicrede bir saat magazasindan indirim istemek adamdan para dilenmis muamelesi yapmalarina neden oluyor,
ertay arkadasimiz almanyada oldukca cazip indirimler aliyordu ama adamlara indirim teklif ettiginizde, yaninizda kalp ilaci da bulundurmalisiniz cunku adam her an kalp krizi gecirebilir gibi gorunuyor.
Isvicrenin asil ozelligi cenevrede alisveris caddesi civarinda ve nehir boyunda hemen tum markalarin merkez satis magazalari var ve oralarda tum modelleri gorebilmek mumkun, en son cikan yeni modelleri de teshir ediliyor ve yine antonio precioso gibi biraz egzotik markalarin da satis yerlerinde modelleri gormek kataloglar almak mumkun.
Yine bu magazalarin bir de indirim vitrini oluyor o vitrinde satista pek tutulmayan modellerde %10 ile %25 arasi degisen indirimler olabiliyor.
Vergi orani avrupanin diger ulkelerinden ve turkiyeden daha dusuk ama indirim de az olunca pek fark kalmiyor.
Havaalanindaki free shop'ta belki biseyler yapilabilir ama bundan da cok emin degilim, havaalaninda vergi yok ama bu sefer satici oyle yuksek karlar koymus ki fiyatlar sehir ici ile hemen hemen ayni.
Bunlar benim tecrubelerim, belki baska arkadasimizin baska tecrubesi vardir.

Bu arada duydugum kadariyla, saat konusunda en dusuk fiyatlar lubnan ve israil havaalanlari freeshop'larinda oluyormus.
http://www.turksaatforumu.com
cemele

cemele

MesajKonu: Geri: Isvicreden Saat almak   Isvicreden Saat almak Icon_minipostedPerş. 24 Haz. - 22:43

Bende acikcasi pek umutlu degilim. Arkadas İsvicreye gidiyorum, Saat filan istersen modelini yaz alayim dedi. Bende firindan yeni cikmis uzeri susamli ve yumurtali pide misali, Oris bayiinden uygun fiyatli bir Diver alinabilirmi diye sorayim dedim. Yoksa England fiyatlari ile Turkiye arasinda hemen hemen hic fark yok. En guzeli sanirim indirim-kampanya ve marka birakan firmalari takip ederek cok uygun saatler almak. Misal benim Mido yu Tufan saat birakiyordu, ve edox Markafonide muhtesem indirimdeydi. Bu fiyatlari yutrdisinda yakalamak cok zor gorunuyor. e bay fiyatlar bile cok yuksek.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Isvicreden Saat almak   Isvicreden Saat almak Icon_minipostedCuma 25 Haz. - 3:02

ancak 2 li ilişki çerçevesinde olur..o da 2-3 günlük seyahat süreci ile çok zor
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Isvicreden Saat almak   Isvicreden Saat almak Icon_minipostedCuma 2 Tem. - 9:08

valla indirimden ziyade benim için isviçreden geldi demek .......bence herşeyden güzel şu an için tabi Smile

Isvicreden Saat almak
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» New York'tan saat almak
» Saat tavsiyelerinizi almak isterim
» Hong Kong'dan Saat almak
» Hong Kong'dan Saatl Almak
» Bilgi Almak İstiyorum