Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saat tavsiyelerinizi almak isterim

3 posters
YazarMesaj
aeakkus

Saat tavsiyelerinizi almak isterim Empty
MesajKonu: Saat tavsiyelerinizi almak isterim   Saat tavsiyelerinizi almak isterim Icon_minipostedPaz 15 Nis. - 4:35

Merhaba,
Yurt dışından saat getirtmek istiyorum.Sizleri dinlemeden saat almak istemem.Üstadların fikirleri benim için önem arz etmektedir.İki adet saat getirtmeyi düşünüyorum.Birincisi deri kayışlı,otomatik,hem klasik hemde günlük kıyafet ile kullanabileceğim.Kasası rose gold kaplama.Bileğime oturan şık bir saat istiyorum.İkincisi ise spor bir saat olacak.sadece spor kıyafetler ile kullanabileceğim bir saat.ikinci saat için özellik yazmıyorum.herkesin tafsiyelerini bekliyorum.bu arada saatlerden çok fazla anlamıyorum.Yeni yeni bilgiler ediniyorum.Fiyat olarakda maksimum 1000 dolar olacak.Teşekkür ederim..
ytk

ytk

MesajKonu: Geri: Saat tavsiyelerinizi almak isterim   Saat tavsiyelerinizi almak isterim Icon_minipostedPaz 15 Nis. - 5:03

bence birinci saat icin rumiyi dusunun.
christiano

MesajKonu: Geri: Saat tavsiyelerinizi almak isterim   Saat tavsiyelerinizi almak isterim Icon_minipostedPaz 15 Nis. - 12:01

Rumi Rose gold bitti diye biliyorum ama kalite olarak hiçbir farkı olmayan çelik versiyonunu sayın ytk gibi ben de tavsiye ederim.Listede adı olan ve numunesini canlı görmüş biri olarak tam tarifinize uyuyor ok1

Saat tavsiyelerinizi almak isterim
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Isvicreden Saat almak
» Bilgi Almak İstiyorum
» Hong Kong'dan Saat almak
» Merhabalar Hong Kong'dan Saat Almak
» Tavsiyelerinizi bekliyorum.