Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

ALINIK - Seiko

4 posters
YazarMesaj
bbzafer

bbzafer

ALINIK - Seiko Empty
MesajKonu: ALINIK - Seiko   ALINIK - Seiko Icon_minipostedPtsi 5 Tem. - 1:18

Merhaba,
Seiko Velature Kinetic Drive araştırıyorum....
Mağaza fiyatları 2.500 - 3.000 TL arası diye biliyorum.
gg ve ebay'da ~ 1.000 TL seviyesinde...
...
Bu kadar makasın olmasının 2 gerekçesi olabilir,
gg'de satılanlar ya çalıntıdır, ya replika...
O kadar insana hırsız denemeyeceğine göre Replikadır diye düşünüyorum...
(Tamamen orjinal yeminlerini Reklam çalışmaları olarak görüyorum Smile )
...
Ama replika için ~1.000 tl fazla geliyor... Makul fiyata Seiko Replikaları satan varmı ?
..
Selamlar...
teng

teng

ALINIK - Seiko Empty
MesajKonu: Geri: ALINIK - Seiko   ALINIK - Seiko Icon_minipostedPtsi 5 Tem. - 1:59

Mağaza fiyatları ile internet satışı arasındaki büyük farkın sebebi, ucuz olanların replika olmasından ziyade , Türkiye distrübütörünün fiyatlarıdır.
bbzafer

bbzafer

ALINIK - Seiko Empty
MesajKonu: Geri: ALINIK - Seiko   ALINIK - Seiko Icon_minipostedPtsi 5 Tem. - 2:57

teng demiş ki:
Mağaza fiyatları ile internet satışı arasındaki büyük farkın sebebi, ucuz olanların replika olmasından ziyade , Türkiye distrübütörünün fiyatlarıdır.

gg üzerinde gördüğüm fiyatların 950-975 vs. olduğu fiyatları ORJINAL ürün olarakmıdeğerlendirmek gerek?
Hangi ürünelrin replikası çıkmıştır? hangisinin çıkmamıştır.. takip edebileceğimiz bir yer varmıdır ?
(Dünya çapında replika satışı yapan bir site yeter aslında bana... orada listelenen ürünlere şüphe ile bakarım)
vervito

vervito

ALINIK - Seiko Empty
MesajKonu: Geri: ALINIK - Seiko   ALINIK - Seiko Icon_minipostedPtsi 5 Tem. - 12:14

Seiko'nun kineticsaatlerinin replikaları yok benim bildiğim.
olsa da o fiyatlarda olmaz. 1000lira civarındaki modeller ya 2.eldir. ya da tengin dediği gibi yurtdışından getirilmiş modellerdir. öyle saat alırken de international garanti belgesini mutlaka isteyin. bir sıkıntı olursa Aydın saat kaale almaz. Smile
sifujack

sifujack

ALINIK - Seiko Empty
MesajKonu: Geri: ALINIK - Seiko   ALINIK - Seiko Icon_minipostedPtsi 5 Tem. - 22:21

bende görünceye kadar kinetic modellerin replikası olmaz diyordum ama varmış nitekim geçen gün dh deki konuya yazan biriside tanıdığı kişinin ggde replika seiko kintik ve pilli sattığını öğrenmiş, ancak hangi modellerin olduğunu belirlemek netten bakarak zor,arkacam kapaktan bakınca birebir benzetmişler ama saatte kinetic özelliği ysni pili şarj etme özelliği yoktu sanırım,almak için gg deki satıcılardan elden alım yapmanız saatçilere göstermeniz iyi olur googlede "quartzimodo" yu aratın,sahte seikolarla ilgili güzel bilgiler yazmış

ALINIK - Seiko
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» alınık seiko orange moster ve seiko 5 snzh57j
» alınık Seiko SNA481P1
» Alınık Seiko Bullhead
» alınık bayan seıko 5
» ALINIK SEIKO AGE OF DISCOVERY