| Alınık Seiko Bullhead | |
|
+4kafilarn watcher donjohnson Axiaziz 8 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Axiaziz
| Konu: Alınık Seiko Bullhead Cuma 16 Ekim - 22:50 | |
| Beyler fiyatta fezaya yükselmeyecek şekilde "bullhead" bulma olasılığımız var mıdır? Bu aralar gözüne çarpan biri olursa ses eder değil mi? (Buraya da yazayım dedim )
En son Axiaziz tarafından Paz 3 Ocak - 2:14 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Cuma 16 Ekim - 23:16 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Cuma 16 Ekim - 23:21 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Cuma 16 Ekim - 23:50 | |
| @donjohnson, Açıkcası Seiko -bullhead- arıyorum. @watcher, Daha da açıkcası -bullhead- e 400-500 Euro gibi bir para vermem. O paraya başka şeyler alınır. Bullhead' i sırf elimde olmadığı için arıyorum, takacağmdan bile şüpheliyim aslında. (Verdiğin linklerde zaten bir tek fiyat kısmını anladım ) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 0:41 | |
| walla ben de vermem haklisin | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 4:18 | |
| 1. linkteki saat benimki Ama çelik kordonlusu. | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 4:20 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 4:47 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 5:06 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 5:10 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 5:45 | |
| | |
|
| |
donjohnson
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 6:56 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead C.tesi 17 Ekim - 7:56 | |
| - donjohnson demiş ki:
- Axiaziz demiş ki:
- donjohnson demiş ki:
- Bir de buna bak istersen.
http://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-BULLHEAD-AUTOMATIC-CHRONOGRAPH-1974_W0QQidZZ20657868#aciklama Bunu arama yaparken ben de gördüm, tam istediğim şey işte. Ama birincisi ilan kapanmış, ikincisi; 880 TL isteniyor. :shock: Peki eğer Citizen düşünürsen , ben de satmayı düşünebilirim. Bir de o kapanan seiko satılmadı bildiğim kadarıyla, konuşursan 800 ün altına düşürebilirsin. Bana citizenin resimlerini gönderebilirsen, sevinirim. Ona göre konuşuruz, eğer beğenirsem her ne kadar pek düşünmesem de citizen de olabilir:) Watcher ın verdiği linkteki gibi ebay lerde (farklı ülkerlerin ebaylerine de bakıyorum da) bir kaç tane buldum, fiyatları iyi olan ilanların satıcılarıyla irtibata geçiyorum ben de bu arada... Not: 880 e satan adam ne kadar aşağıya incek ki? O paralara hatta çok daha azlarına ebaylerde envayi çeşidi var. Tamam ilandaki saat iyimiş ama o paraları verdikten sonra... | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 5:57 | |
| aziz abi biliyorum vintage seviyorsunuz koleksiyon o yolda ilerliyor pek terchi sebebi olabilecek bir alternatif değil zira pek modern ve ulaşılamaz bir alternatif ama renk katmak için ekleyeyim istedim fantastik mantastik bişey işte.. seiko Spring Drive Spacewalk | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:02 | |
| gerçekden çık hoş ve fantastik bir model | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:13 | |
| baktın mı abi incelemelere? çok uçuk bi alet gözle görülenden fazlası var.. diğer başıklardan birinde spring driverların üzerine çok gidilmiş, dışlanmış resmen. bir adam akıllı okuyayım hepsini istedim önce sonrasında avukatlığını yapacağım bir sürü garip şey yazılmış çizilmiş okuduğum kadari ile pil var mı yok elektrikli bu yok kaka bu hehe hepsi bi yana bu yeni ananta serileri çok feci seikoların.. biraz okuyayım forumu katılayım aranıza. aziz abi temiz bullhead de arıyorum sana bi yandan.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:23 | |
| ananta başta isminden kaybediyor, sanki adama küfür ediliyor gibi, sonra da oldulça kaba birşeye benziyor. | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:32 | |
| yok yok öle deme adam japon işte koymuş adını ananta yapacak bişey yok ona da.. bana da hitap eden daha sade estetik modelleri de yok katılıyorum. bi katana stilidir takılmışlar anantalarda kenarları falan samuray miğferi gibi yapılmış vs : ) daha bi zarifleri de var aslında credorda da ulaşılmaz modeller var gene seiko bünyesinde anantanın en zarifi bu sanırım Ananta Double Retrograde spring drive gmtler de fena değil gibi gibi ananta gmtler de daha bi sade daha bi az kaba olsa alırdı beni : ) | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:38 | |
| hehe konuyu saptırdık ama ya yeni farkettim aziz abimiz alınık bullhead arıyorum demiş biz burda ananta tartışıyoruz affola : ) | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:39 | |
| Bu Seiko isviçre tarzı saatler yapsa acaip silkeleyecek ortalığı ama nedense yapmıyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:41 | |
| Bi bizim öyle bir avatarımız olmadı Kafil nereden buldun çalışır zembereği ? | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:44 | |
| yapıyor ya olur mu yapmıyor. grand seikoları var bilmem ne serileri var.. üst düzey mekanikleri işçilikleriyle mekanizmalarıyla malzemeleriyle isviçreleri aratmıyor ama işte japonya pazarında kitlenmiş kalmışlar. arasan da zor bulursun japonya dışında reklamı falan da pek yok adamların o yüzden gizli kaldığını düşünüyorum. ben bir ara bu seiko bünyesinin (credorlar feci lüks misal) mekanizmalarını incelerken görmüştüm bir sürü farklı seri, model, detay vs. | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:45 | |
| ha onu çalmıştım bi yurt dışı forumundan yav hatırlamıyorum ki tam baya süre geçti üzerinden illaki görürsünüz bilindik bi forumdu hiç bir hakkım yoktur üzerinde direk çalıntı yani : ) aslında dönen rotor arıyordum bulamadım güzel bişey bunu seçmiştim sonrasında.. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:49 | |
| ne yapalım adamlar koynuşlar adını "ananta" yapacak birşey yok, pardon konu o değildi değil mi, ama konuda baya eski bir konu yaw. | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:50 | |
| ehe bilmiyorum ki ben de öle bi heyecan geldim foruma dikkat etmedim hiç zamanlamalara : ) | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:52 | |
| - kafilarn demiş ki:
- yapıyor ya olur mu yapmıyor. grand seikoları var bilmem ne serileri var.. üst düzey mekanikleri işçilikleriyle mekanizmalarıyla malzemeleriyle isviçreleri aratmıyor ama işte japonya pazarında kitlenmiş kalmışlar. arasan da zor bulursun japonya dışında reklamı falan da pek yok adamların o yüzden gizli kaldığını düşünüyorum. ben bir ara bu seiko bünyesinin (credorlar feci lüks misal) mekanizmalarını incelerken görmüştüm bir sürü farklı seri, model, detay vs.
aslında müşteri kitlesine uygun saat yapıyorlar tabii. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:53 | |
| - kafilarn demiş ki:
- ehe bilmiyorum ki ben de öle bi heyecan geldim foruma dikkat etmedim hiç zamanlamalara : )
ama güzeldi, ben farketdim de güzel, hoş olduğu için müdahale etmedim. | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 24 Ara. - 6:56 | |
| | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Paz 3 Ocak - 2:16 | |
| Arama çalışmaları aktif arkadaşlar, ebay. de bir kaç tane buldum fiyatlar hep yüksekti. Memleket sınırları dahilinde uygun bir tane bulup alma niyetim devam ediyor, bakın haber salıyorum | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Paz 3 Ocak - 3:58 | |
| Bu haberi Kafil duysun yeter,gerisine karşma. | |
|
| |
kafilarn
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 7 Ocak - 7:18 | |
| aziz abi aynen öyle memlekette yok gibi gibi.. ebay fiyatları da absürd bakınıyorum ara ara gene de : ) | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Perş. 7 Ocak - 11:50 | |
| Sağol kafil Ya zaten acelesi yok da. Bir ara alacağım, işte... Herkesin aklında bulunsun, gören, duyan olursa haber verir zaten... | |
|
| |
adnanterazi
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Ptsi 1 Şub. - 13:00 | |
| hocam bende bir tane bullhead var isterseniz verebilirim | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Ptsi 1 Şub. - 18:36 | |
| bende bullhead bakıyorum ebay.com da cok var chrono 6138 ler 350$ dan asagı gıtmıyorlar (dusuk kondısyonları) guzel br tane alıyım dıyorsanız 450$ ı gozden gecırmek lazım bende bır tane bulursam alacagım haber verın | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Alınık Seiko Bullhead Ptsi 1 Şub. - 19:39 | |
| - adnanterazi demiş ki:
- hocam bende bir tane bullhead var isterseniz verebilirim
Saatle ilgili ayrıntıları varsa resmi ve düşündüğünüz fiyatı pm atarsanız sevinirim. | |
|
| |
| Alınık Seiko Bullhead | |
|