Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Seiko Sport Military

2 posters
YazarMesaj
sandeman

sandeman

Seiko Sport Military Empty
MesajKonu: Seiko Sport Military   Seiko Sport Military Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 0:15

Sayın arkadaşlar merhaba. Danışacağım konu aşağıdaki saatin mekanizmasının Japon mu Çın mi olduğu. Seiko'nun Çin yan sanayisi var mı,fiyatı uygun geldi de. Sıfır saat,42 dolares. Saygılar
Seiko Sport Military Bq1slycgkkgrhqmokiseuzl
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Seiko Sport Military   Seiko Sport Military Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 1:10

bu saatlerin replikası yok, çıkacağınıda pek sanmıyorum. replika saat işi bile ciddi mali yatırım isteyen bir iştir. kimse 40 -50 dolarlık saatin replikası ile uğraşmaz.
bu saatler % 100 japon.
sağlam, dayanıklı, ucuz ve şık saatlerdir. 4-5 rengi var.
tek handikap saatin çapı (37 mm)
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Seiko Sport Military   Seiko Sport Military Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 1:15

söylediğiniz fiyata yaklaşık 30 dolarda kargo ücreti ilave olur. doların yüksek seyretmesi sebebi ile 120 TL civarına denk gelebilir. ya doların biraz daha düşmesini bekleyin ( 100 TL civarına alabilirsiniz) yada Türkiye'de gg ve sahibinden.com adreslerinde 120-150 TL aralığında bulabilirsiniz.
sandeman

sandeman

MesajKonu: Geri: Seiko Sport Military   Seiko Sport Military Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 1:26

Teşekkür ederim efendim,aslında saatin siparişi sabah verdim Smile Kargo dahil 60 dolar civarına geldi,dolar kurundan haberim yok ama paypal odemesinde 100 tl ve azıcık bir küsüratı görünüyordu. Demek dolar düşünce alsam 90 falan olurdu. Bu ebay işi harika,daha önce de yurdum fiyatı 450 tl olan saati 200 e almıştım.
Işık ve sevgiyle...
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Seiko Sport Military   Seiko Sport Military Icon_minipostedÇarş. 7 Tem. - 3:27

hayırlı olsun, yalnız kredi kartı ekstresinde biraz daha fazla görünecektir.

Seiko Sport Military
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Satılık Seiko Sport SNN243P2
» seiko military
» Seiko Military
» Seiko SNX429K Men's Military Style Automatic
» Seiko 5 Sport SNZF11J1 veya SNZF17J1 almak istiyorum.