Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)

+6
vervito
teng
deka
dermanyeri
kelby
MUstafa Bozer
10 posters
YazarMesaj
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Empty
MesajKonu: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedC.tesi 17 Tem. - 11:32

kelby

kelby

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedC.tesi 17 Tem. - 11:45

bu satıcının replika saat çeşitliliği çok muazzam, 200 liraya chopard, rolex , omega, iwc, ulysse nardin, breitling, patek philippe, corum, franck muller, hublot, panerai, zenith, ....
kısacası ne ararsan var
dermanyeri

dermanyeri

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedC.tesi 17 Tem. - 19:56

Benim profil resmimdeki saat, hayran olduğum bir saatin replikasının yapıldığını görmek neden bilmem ama bana üzüntü verdi
http://www.mustafagullu.com.tr
deka

deka

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedC.tesi 17 Tem. - 21:21

Ağırlıklı olarak, iyi,tutulan, kaliteli saatlerin replikası yapıldığı için bence üzülmemeniz gerekir.
teng

teng

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedC.tesi 17 Tem. - 22:35

kelby demiş ki:
bu satıcının replika saat çeşitliliği çok muazzam, 200 liraya chopard, rolex , omega, iwc, ulysse nardin, breitling, patek philippe, corum, franck muller, hublot, panerai, zenith, ....
kısacası ne ararsan var
200 liraya satılan replikaları zamanında Kapalıçarşı'da pazarlıkla 80 tl ye almıştım. Çin'de ise 10-20 dolar idi.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPaz 18 Tem. - 5:36

teng demiş ki:
kelby demiş ki:
kısacası ne ararsan var
200 liraya satılan replikaları zamanında Kapalıçarşı'da pazarlıkla 80 tl ye almıştım. Çin'de ise 10-20 dolar idi.

Tayfun abi model güzel olmuş acaba bunların eta ve safir camlı olanı varmmıdır merak ettim.
dermanyeri

dermanyeri

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPaz 18 Tem. - 9:20

deka demiş ki:
Ağırlıklı olarak, iyi,tutulan, kaliteli saatlerin replikası yapıldığı için bence üzülmemeniz gerekir.

haklısınız, o da başka bir bakış açısı tabi.
http://www.mustafagullu.com.tr
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPaz 18 Tem. - 12:20

bu modelin 2824 makinelisinin olma ihtimali yuksek. arastirmak lazim.
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPaz 18 Tem. - 20:48

istediği fiyatlara satabiliyorsa, iyi kar marjı olan ürünler, teng ustamızında dediği gibi çinde 10-20 dolar. fakat kaliteli malzeme ve mekanizma kullanılan saatlerde mevcuttur ki, Antalya'da safir camlı ve kronometreli bir iwc replikası gördüm. kronometresi çalışıyordu, büyük ihtimalle asya 7750 mekanizma vardır. fakat her işte olduğu gibi bunuda suyunu çıkarmış durumdayız. yurdışında 200 dolar civarı olan saate 1000 TL fiyat istendi.
teng

teng

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPaz 18 Tem. - 20:48

Piyasada ne var ne yok hiç bilmiyorum, ama sanmıyorum.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPtsi 19 Tem. - 22:06

Pek guvenilir bir satici degil diye biliyorum,
Bu satici ile teng dostum sorun yasamisti eger dogru hatirliyorsam,
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPtsi 19 Tem. - 23:35

Çok önemli bir sorun değildi, diable
Eta diye verdiği saat Eta çıkmadı. 2 Hafta telefona çıkmayınca, evini aradım. Saati yollayın paranızı iade edelim dediler, saati yolladım bu sefer de parayı yollamadılar. Unuttu herhal hahaha
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedSalı 20 Tem. - 20:27

tayfun abi seni aziz mertebesine yükselttim bundan gayri.. hatta saint teng diyebiliriz sana artıkın. hahaha
teng

teng

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedSalı 20 Tem. - 22:31

evet senteng daha iyi olur sanırım. fumeur

ama ben de bu iyiliklerini karşılıksız bırakmadım, iyi bir şöhrete sahip olmalarını sağladım.. monstre
negativ

negativ

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedPerş. 29 Tem. - 12:00

iyiymis
Very Happy
teng in taktigi begendim
Azizim
moderator
Azizim

MesajKonu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)   En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Icon_minipostedSalı 17 Ağus. - 11:55

kelby demiş ki:
kısacası ne ararsan var
Saatlerinin hiçbiri o parayı haketmiyor ama çok satış yapan bir ikili. diable

En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa)
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Vacheron Constantin Quai de l’Ile Quantième Rétrograde Annuel
» En sonunda buldum
» Seiko 5 Sonunda Geldi