| En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) | |
|
+6vervito teng deka dermanyeri kelby MUstafa Bozer 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) C.tesi 17 Tem. - 11:32 | |
| | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) C.tesi 17 Tem. - 11:45 | |
| bu satıcının replika saat çeşitliliği çok muazzam, 200 liraya chopard, rolex , omega, iwc, ulysse nardin, breitling, patek philippe, corum, franck muller, hublot, panerai, zenith, .... kısacası ne ararsan var | |
|
| |
dermanyeri
Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) C.tesi 17 Tem. - 19:56 | |
| Benim profil resmimdeki saat, hayran olduğum bir saatin replikasının yapıldığını görmek neden bilmem ama bana üzüntü verdi | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) C.tesi 17 Tem. - 21:21 | |
| Ağırlıklı olarak, iyi,tutulan, kaliteli saatlerin replikası yapıldığı için bence üzülmemeniz gerekir. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) C.tesi 17 Tem. - 22:35 | |
| - kelby demiş ki:
- bu satıcının replika saat çeşitliliği çok muazzam, 200 liraya chopard, rolex , omega, iwc, ulysse nardin, breitling, patek philippe, corum, franck muller, hublot, panerai, zenith, ....
kısacası ne ararsan var 200 liraya satılan replikaları zamanında Kapalıçarşı'da pazarlıkla 80 tl ye almıştım. Çin'de ise 10-20 dolar idi. | |
|
| |
MUstafa Bozer
Mesaj Sayısı : 330 Kayıt tarihi : 25/12/09 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Paz 18 Tem. - 5:36 | |
| - teng demiş ki:
- kelby demiş ki:
- bu satıcının replika saat çeşitliliği çok muazzam, 200 liraya chopard, rolex , omega, iwc, ulysse nardin, breitling, patek philippe, corum, franck muller, hublot, panerai, zenith, ....
kısacası ne ararsan var 200 liraya satılan replikaları zamanında Kapalıçarşı'da pazarlıkla 80 tl ye almıştım. Çin'de ise 10-20 dolar idi. Tayfun abi model güzel olmuş acaba bunların eta ve safir camlı olanı varmmıdır merak ettim. | |
|
| |
dermanyeri
Mesaj Sayısı : 44 Kayıt tarihi : 13/06/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Paz 18 Tem. - 9:20 | |
| - deka demiş ki:
- Ağırlıklı olarak, iyi,tutulan, kaliteli saatlerin replikası yapıldığı için bence üzülmemeniz gerekir.
haklısınız, o da başka bir bakış açısı tabi. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Paz 18 Tem. - 12:20 | |
| bu modelin 2824 makinelisinin olma ihtimali yuksek. arastirmak lazim. | |
|
| |
kelby
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Paz 18 Tem. - 20:48 | |
| istediği fiyatlara satabiliyorsa, iyi kar marjı olan ürünler, teng ustamızında dediği gibi çinde 10-20 dolar. fakat kaliteli malzeme ve mekanizma kullanılan saatlerde mevcuttur ki, Antalya'da safir camlı ve kronometreli bir iwc replikası gördüm. kronometresi çalışıyordu, büyük ihtimalle asya 7750 mekanizma vardır. fakat her işte olduğu gibi bunuda suyunu çıkarmış durumdayız. yurdışında 200 dolar civarı olan saate 1000 TL fiyat istendi. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Paz 18 Tem. - 20:48 | |
| Piyasada ne var ne yok hiç bilmiyorum, ama sanmıyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Ptsi 19 Tem. - 22:06 | |
| Pek guvenilir bir satici degil diye biliyorum, Bu satici ile teng dostum sorun yasamisti eger dogru hatirliyorsam, | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Ptsi 19 Tem. - 23:35 | |
| Çok önemli bir sorun değildi, Eta diye verdiği saat Eta çıkmadı. 2 Hafta telefona çıkmayınca, evini aradım. Saati yollayın paranızı iade edelim dediler, saati yolladım bu sefer de parayı yollamadılar. Unuttu herhal | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Salı 20 Tem. - 20:27 | |
| tayfun abi seni aziz mertebesine yükselttim bundan gayri.. hatta saint teng diyebiliriz sana artıkın. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Salı 20 Tem. - 22:31 | |
| evet senteng daha iyi olur sanırım. ama ben de bu iyiliklerini karşılıksız bırakmadım, iyi bir şöhrete sahip olmalarını sağladım.. | |
|
| |
negativ
Mesaj Sayısı : 34 Kayıt tarihi : 31/03/10 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Perş. 29 Tem. - 12:00 | |
| iyiymis teng in taktigi begendim | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) Salı 17 Ağus. - 11:55 | |
| - kelby demiş ki:
kısacası ne ararsan var Saatlerinin hiçbiri o parayı haketmiyor ama çok satış yapan bir ikili. | |
|
| |
| En sonunda QUAI DE L`ILE (her nası yazılıyorsa) | |
|