| Vacheron Constantin Replika | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
okyanus57
| Konu: Vacheron Constantin Replika Perş. 22 Tem. - 22:32 | |
| Arkadaşlar saatimi geçen hafta Ağrı Doğubeyazıt Büyük pasaj dan aldım.Satıcı kaliteli bir saat olduğunu 2 yıldır arkadaşının aynısını kullandığını falan söyleyerek bana ürünü sattı.1 haftada 2 dak.ileri gitti.Tüm göstergeleri çalışıyor.Bu saat benim ilk replika ve mekanik saatim.Pazarlık sonunda 125 liraya satın aldım.Saat konusunda yorumlarınızı beklemekteyim.Saygılarımla. [img] [/img][img] [/img][img] [/img] [img] [/img]
En son okyanus57 tarafından Perş. 22 Tem. - 22:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 22 Tem. - 22:35 | |
| [img] [/img] [img] [/img] [img] [/img] | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 22 Tem. - 22:48 | |
| Saatin gerçek değeri nedir.Şu anda bu modeli piyasada satılmaktamıdır... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 22 Tem. - 23:04 | |
| Saati gerçek değerine almışsınız, İstanbul'daki sitelerde iki misline satılıyor. Haftada 2 dakika ile gittiğine göre günde 15-20 saniye ileri gidiyor, bu da son derece makul, ama saatin modeli çok güzel, güle güle kullanın. | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 22 Tem. - 23:15 | |
| - teng demiş ki:
- Saati gerçek değerine almışsınız, İstanbul'daki sitelerde iki misline satılıyor.
Haftada 2 dakika ile gittiğine göre günde 15-20 saniye ileri gidiyor, bu da son derece makul, ama saatin modeli çok güzel, güle güle kullanın. Sayın teng öncelikle teşekkürler.Saatin replika olmayanının fiyatının ne olduğunu merak etmiştim.Hiçbir yerde bulamadım.Arkasında G583.6003 yazıyor.. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Cuma 23 Tem. - 1:20 | |
| En fazla, en fazla 15.000 bilemedin 20.000 dolardır | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Paz 25 Tem. - 7:06 | |
| doğubeyazıttan bende 2-3 tane saat almıştım. o zamn ığdırdaydım. ben 60 liraya almıştım 2-3 sene oldu. bi problem yok aynı markanın farklı modeliydi ama hayırlı olsun | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Paz 25 Tem. - 22:34 | |
| Bu regulator saatleri degisik markalarin replikalarinda kullandiklarini epey gormustum ama kare makinelisini ilk defa gordum, kare makine cok ilginc olmus, regulator degil de duz saat olsa ve replika degil de gercek bir (kucuk te olsa) marka olsa bence daha fazla fiyat ederdi, kare makine piyasada cok az. | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Ptsi 26 Tem. - 7:53 | |
| - watcher demiş ki:
- Bu regulator saatleri degisik markalarin replikalarinda kullandiklarini epey gormustum ama kare makinelisini ilk defa gordum, kare makine cok ilginc olmus, regulator degil de duz saat olsa ve replika degil de gercek bir (kucuk te olsa) marka olsa bence daha fazla fiyat ederdi, kare makine piyasada cok az.
Sayın watcher ne dediğinizi türkçe olarak tekrar anlatırsanız sevinirim.Regulator?... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Ptsi 26 Tem. - 8:21 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Salı 27 Tem. - 4:27 | |
| - teng demiş ki:
- Voltaj için ?
Yukaridaki saatin cinsine regulator deniyor. Regulator saatte akrep yelkovan ustuste binmiyor. ortadaki buyuk tek igne dakikalari gosteriyor, saat 12 hizasindaki igne saatleri, yine saniyeleri de saat 6 yonunde gosteriyor. Saat 9 yonundeki gosterge de sanirim gunleri gosteriyor, tabi ki saat 6 uzerindeki takvimi de unutmamak lazim. Simdi bu saati alinca, oturup tum gostergelerin calismasi icin dua etmek lazim ve eger hepsi calisirsa hemen saatci baba tekkesine gidip ortadaki ulu cinar'a bir kirmizi bez baglamak lazimgelir Bu tip saatlere regulator diyorlar. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Salı 27 Tem. - 4:35 | |
| | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Salı 27 Tem. - 9:28 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Salı 27 Tem. - 21:59 | |
| Eh bu aciklama basliginin henuz olusturulmamis olmasi biraz da forumun yeni olusundan kaynaklaniyordur, bir yilimizi henuz doldurduk. Saatin calismama ihtimalinin yuksek olmasi biraz da latife idi, malum replika diyince mutlaka biraz karalamamiz lazim ya | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Çarş. 29 Eyl. - 21:18 | |
| Arkadaşlar saatimin kasasında lekelenmeler başladı.Ama tam olarak sarı renk atmıyor üzerinde karıncalanmalar başaldı.Saatimden müthiş dercede soğudum.Mekanizmada inat gibi aksamadan çalışıyor.İlk mekanizmalı saatimdi. :-((((( | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 30 Eyl. - 0:59 | |
| - okyanus57 demiş ki:
- Arkadaşlar saatimin kasasında lekelenmeler başladı.Ama tam olarak sarı renk atmıyor üzerinde karıncalanmalar başaldı.Saatimden müthiş dercede soğudum.Mekanizmada inat gibi aksamadan çalışıyor.İlk mekanizmalı saatimdi. :-(((((
üyelerden birisi bu sorunun benzerini ,renk atmasını markalı isviçre saatinde bile yaşadı o yüzden bence bunu hiç dert etmeyin,o karıncalanma dediğiniz pütürlenme ,kumlanmış görüntüsü oluşmasını iyi biliyorum ve evet karışık renk güzel görünmüyor,eğer saat gerçek çelik kasaysa saati bir saatçide rodajlatıp üstteki altın kaplamayı sildirebilirsiniz | |
|
| |
mustafasuren
Mesaj Sayısı : 431 Kayıt tarihi : 26/12/09 Yaş : 48 Nerden : tokat-turhal
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Perş. 30 Eyl. - 7:39 | |
| benim aldığım yine aynı pasajdan aldığım vacheron constantin 4 yıl oldu neredeyse renk atması hiç olmadı | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Ptsi 8 Kas. - 12:53 | |
| bende bir ara orj malta regulator düşündüm sonra aynaya baktım | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika Ptsi 8 Kas. - 12:54 | |
| iwc nin okunabilirliği müthişmiş, Erard başarısız, oris göz yoruyor | |
|
| |
okyanus57
| Konu: Geri: Vacheron Constantin Replika C.tesi 5 Mart - 9:42 | |
| Arkadaşlar saatimi uygun bir fiyata satıyorum.Çünkü seiko 5 aldım.Onun resimlerinide en kısa zamanda ekliyeceğim.Saati almak isteyen bir arkadaş olursa bana özelden yazsın... | |
|
| |
| Vacheron Constantin Replika | |
|