mertsamet
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 37 Nerden : Trabzon
| Konu: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 4:03 | |
| | |
|
lombardo
Mesaj Sayısı : 106 Kayıt tarihi : 16/01/12 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 7:36 | |
| bu forum sizde böyle bir etki bırakmışsa; yani babanızın 5 yıl önce edindiği bir saati hatırlatıp, bunu tekrar bir elden geçirme ve kullanma isteği uyandırdıysa bence bu, gerçek bir vacheron' dan bile daha değerlidir. Saat hakkında hemen hemen hiç rastlanmayan bir replika olduğunu söyleyebilirim. Yine de bu forumun hemen-her üyesi gibi siz de yavaaş yavaş; önce bir orient veya seiko, sonra daaaa | |
|
mertsamet
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 7:43 | |
| zaten bir seiko 5 aldım arkadaşım elimden zorla aldı saati şuanda bir poljotum var 3133 mekanizmalı çok severek takıyorum kurmalı chrono. Bu saat çok değişik piyasada tek kollu saatler var ama vacheron sanırım üretmemiş göremedim. ben acaba mekanizması ne onu merak ediyorum. | |
|
deka
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 9:39 | |
| Mekanizması bildiğin halis Çin malı. | |
|
mertsamet
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 9:43 | |
| - deka demiş ki:
- Mekanizması bildiğin halis Çin malı.
tahmin ettiğim gibi hocamda, sakin ol ben başka birşey beklemiyordum zaten :S | |
|
deka
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 9:55 | |
| | |
|
mertsamet
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 18:54 | |
| Mesajınız kızar gibi geldi de bir an ondan öyle dedim. Konunun başında dediğim gibi zaten 4-5 yıl önce alınmış bir saat bir beklentim yoktu fakat mekanizması garip geldi, tek kollu saat sadece dakika kolu var saat ise rakamsal olarak gösteriliyor. İnternette baktım bu tarz saatler çok ama bir bilgide yok onu kastetmiştim ben. | |
|
deka
| Konu: Geri: Vacheron Constantin danışma Ptsi 9 Nis. - 20:30 | |
| Ne alaka, neden kızayım ki, sen sormuşsun, bende cevapladım, asıl senin tepkin hiç hoş değil, tepkini sevmedim, rahatsız edici. Konu amacına ulaştığı ve boyutu değişmeye başladığı için kilitlenmiştir. | |
|