| Emporio Armani Problem | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
break
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Cuma 20 Ağus. - 18:05 | |
| Yahu gittik ABD'den saat aldik Emporio Armani 2434 . Saat Chronograph imis. Kolumu salladikca saniye ya duruyor ya ileri gidiyoe ya da geriye. Bunu adam akilli nasil kullanabilirim ben?
Ilk mesajim fazla bilgiye ulasamadim forumda bununla ilgili. Simdiden tesekkurler. | |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Cuma 20 Ağus. - 19:14 | |
| Krono göstergelerinde kolunuzu salladıkça(istem dışı) hareket varsa saatte bir sorun var demektir,krono göstergeleri butonlara basılması sonucu çalışırlar.
| |
|
| |
Valjoux
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Cuma 20 Ağus. - 20:17 | |
| Link'teki saatle sizin saatiniz aynı mıdır? http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=saar2434&categoryId=316270Aynı ise; saatin 6 pozisyonundaki göstergesi saatin saniyesini,merkezdeki saniye göstergesi kronograf'ın saniyesini,9 pozisyonundaki gösterge kronografın dakikasını belirtir.Normal durum da kronograf göstergeleri sabit durur,üst butona basılarak kronograf aktif hale gelir ve merkezdeki saniye çalışmaya başlar,kronograf saniyesinin tam bir turunda(60 saniye) 9 pozisyonundaki dakika göstergesi 1 dakika ilerler.Kronografı durdurmak için üst butona tekrar basılır,göstergeler sabit hale gelir,alt butona basarak kronograf göstergeleri sıfırlar(12'yi gösterecek şekilde durur).Sistemin işleyişi bu şekilde,buna uymayan bir şey varsa saatte bir problem olabilir... | |
|
| |
break
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem C.tesi 21 Ağus. - 2:50 | |
| - Valjoux demiş ki:
- Link'teki saatle sizin saatiniz aynı mıdır?
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?productId=saar2434&categoryId=316270
Aynı ise;
saatin 6 pozisyonundaki göstergesi saatin saniyesini,merkezdeki saniye göstergesi kronograf'ın saniyesini,9 pozisyonundaki gösterge kronografın dakikasını belirtir.Normal durum da kronograf göstergeleri sabit durur,üst butona basılarak kronograf aktif hale gelir ve merkezdeki saniye çalışmaya başlar,kronograf saniyesinin tam bir turunda(60 saniye) 9 pozisyonundaki dakika göstergesi 1 dakika ilerler.Kronografı durdurmak için üst butona tekrar basılır,göstergeler sabit hale gelir,alt butona basarak kronograf göstergeleri sıfırlar(12'yi gösterecek şekilde durur).Sistemin işleyişi bu şekilde,buna uymayan bir şey varsa saatte bir problem olabilir... Evet Hocam aynidir. 3-6-9 pozisyonundakiler normal onlarda hic hareket yok sorunum merkezdeki saniye ile. Ust butona basinca 6 pozisyonundaki kronograf calisiyor. Tekrar basinca 6 pozisyonundaki duruyor merkezdeki saniye calisiyor ayni dediginiz gibi ama bu durumda yani ikinci kez uste bastigimda kolumu sallayinca merkezdeki saniye duruyor, ileri gidiyor kafasina gore birdaha calismaya basliyor bu normal midir? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem C.tesi 21 Ağus. - 8:47 | |
| Merkezdeki saniyenin bir saatcide duzgunce yerine takilmasi gerekir, bu ibre yerinden cikmis galiba. | |
|
| |
break
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem C.tesi 21 Ağus. - 13:52 | |
| Akrep yelkovanda sorun yok dedigim gibi krono kapali iken merkez saniyesi ileri geri gidebiliyor.
Edit: Evet hocam saniyeyi istedigim yone dogru cevirebiliyorum heralde dediginiz gibi, bu islem zor mudur? Saatime herhangi bir zarar verir mi? Herhangi bir saatci yapabilir mi?
Bu saatlerde international garanti durumu nedir? Saatimi ebayden aldim ve kitapciginda garantili oldugu yaziyordu. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem C.tesi 21 Ağus. - 21:16 | |
| Konuyu buraya tasidim. Arkadaslar yeni sorularimiz oldugunda konuyla ilgisi olmayan basliklarin altina yazmayalim, yeni konu acalim en dogrusu bu. | |
|
| |
break
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Paz 22 Ağus. - 2:43 | |
| Eger bilen birisi yazarsa sevinirim. Garanti durumunu ve bu islemin kolay olup olmadigini. | |
|
| |
dewittfan
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Paz 22 Ağus. - 8:42 | |
| türkiyede garanti geçerli omuyor.servis firma kaşesi istiyor | |
|
| |
break
| Konu: Geri: Emporio Armani Problem Paz 22 Ağus. - 17:15 | |
| Anladim hocam sagolasin. TR'de yaptiricam artik... | |
|
| |