arkadaşlar bugün kapalı çarşıdan breguet marka bir saatin imitasyonunu aldım.orijinalleri 20 bin dolar civarı diye biliyorum bu saatlerin.yeni olduğum için pek bilgim yok ama saat sanırım hareketle çalışan saatlerden.teknik olarak fazla bilgim yok dediğim gibi.fakat saat sürekli duruyor.tekrar ayarlayıp doğrultuyorum,birkaç dakika geçmeden yine duruyor.acaba hareketsizlikten mi oluyor diye özellikle saati hareket ettiriyorum ama buna rağmen yine çalışmıyor.saati bugün aldım.acaba yapmam gereken birşey var da ben mi unuttum yani bu saatlere özel kurmam,çevirmem gereken veya dikkat etmem gereken bi nokta mı var?yoksa saat mi arızalıdır arkadaşlar.yardımcı olursanız sevinirim.saatin aynısı linkte var.[/b]
Saat otomatik, yani kolunuzda hareket ettiği müddetçe kurulur. Kolunuza takmadan önce biraz kurma kolundan kurun, kolunuzda şarj olmuyorsa bozuk demektir.
vervito
balansın üzerine bir mavi kurdele gibi zamazingo konmuş gibi duruyor.
Aynen dostum kelebek gibi duruyor
tourbillion da fake.
Arkadasimizin eger kuruluyorsa kurma koluyla yok oyle olmuyorsa saati salla yandan yaptirarak kurmasi gerekiyor, yani elinde yaklasik on dakika cevirerek sallayacak.
En son watcher tarafından Çarş. 25 Ağus. - 11:10 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Bu satıcı ürünlerini değerinden en az 5-6 misli yüksek fiyattan satıyor ayrıca balans kısmı tourbillion ile alakası yok ucube bir parçayı üzerine yerleştirmişler. Bunda çift balans mı görüyorum yoksa göz yanılması mı ?