Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?

3 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Empty
MesajKonu: Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?   Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Icon_minipostedÇarş. 1 Eyl. - 0:24

Arkadaslar,
Sizce ust sinifta oynayan saatlerin kriterleri neler olmali?
Hangi kriterleri tasirsa siz onu ust sinif olarak degerlendirirsiniz?
Bu soru 5.000-10.000€ ve yukarisi fiyatlardaki saatler icin,
yine fikirlerinizi 10.000€ ve yukarisi fiyatlar icin de ayrica soyleyebilirsiniz.
Bu arada uzerindeki kiymetli taslar, altin ve pirlantalar nedeniyle fiyati sismis saatlerden bahsetmiyorum, gercek mekanik saatler icin soruyu soruyorum.
http://www.turksaatforumu.com
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?   Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Icon_minipostedÇarş. 1 Eyl. - 0:37

bana göre ilk kriter üst sınıf bir saatin ikinci el piyasası olmalı, en azından yarı fiyata satmaya kalktığınız zaman bu işle uğraşan insanlar saati kapmalı.
tabiki hiç birimiz saatleri satmak için almıyoruzdur burda önemli olan saate verilen değeri görebilmektir.800-900 liralara alınan bir Guess colectionu veya seiko, citizen farketmez, ikinci el saat alıp stan birine götürün size vereceği fiyat 100-150 lirayı geçmeyecektir. ama rolex, p.p, v.c, v.b saatler dünyanın birçok yerinde en az yarı fiyatına alıcı bulabiliyorlar ve daha eski modelleri çok daha değerli olabiliyor.. çok uzattım..Smile
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?   Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Icon_minipostedÇarş. 1 Eyl. - 0:42

daha sonra in house makinesi olması, en üst düzey işçilik ve materyal kalitesi olması, marka değerinin yüksek olması gibi ki bütün bunlarda zaten saatin ikinci el değerinin olmasını sağlar..
teng

teng

MesajKonu: Geri: Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?   Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Icon_minipostedÇarş. 1 Eyl. - 2:06

Altın vs dışında acaba bir saat 10000 euro edermi ? etmelimi ?

Seri üretim saatlerin hiçbir markasının artık bu para etmeyeceğini düşünmeye başladım.
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?   Ust Sinif Ketogori Saatler  Sizce Kriterler? Icon_minipostedÇarş. 1 Eyl. - 2:12

teng demiş ki:
Altın vs dışında acaba bir saat 10000 euro edermi ? etmelimi ?

Seri üretim saatlerin hiçbir markasının artık bu para etmeyeceğini düşünmeye başladım.

valla benim paramla etmez orası ayrı .SmileSmile

Ust Sinif Ketogori Saatler Sizce Kriterler?
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Ust Sinif Saatlerimiz
» Saat seçiminizi belirleyen kriterler neler?
» Sizce hangisi?
» Nedir bu saatin olayı sizce?
» Bir iskelet saat buldum sizce nasıl ?