| Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri | |
|
+16ticktock xedos frown profurio cemele dreren borahan deka barett Valjoux vervito egunns teng bootsector merih watcher 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Çarş. 15 Şub. - 23:29 | |
| - xedos demiş ki:
- bende amerika adresi var ancak adamlar ödeme sorgulatıyorsa daha ilk sipariş anında non us resident göründüğümümzden redleniyor. yoksa 80 civarı alımım var ebay'de. usa-türkiye kargo bu şekilde 30$ civarı tutuyor.
Saat mekanizmaları için böyle bir sorgulama yapacaklarını sanmıyorum (sadece tahmin). Ben takip etmeye devam ediyorum, hatta ebay üzerinden microrotor mekanizma takip etmek benim için hobi oldu | |
|
| |
xedos
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/12/10 Yaş : 49 Nerden : Ankara :(
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Perş. 16 Şub. - 1:05 | |
| bu sorgulamayı ebay "buy" butonuna bastıktan sonra yapıyor eğer ilan sahibi istediyse. yani daha sepete atarken ya da ödeme yapacakken engelleniyor.
herkes yapmıyor ancak son zamanlarda arttı eskisine göre. | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Perş. 16 Şub. - 1:13 | |
| - xedos demiş ki:
- bu sorgulamayı ebay "buy" butonuna bastıktan sonra yapıyor eğer ilan sahibi istediyse. yani daha sepete atarken ya da ödeme yapacakken engelleniyor.
herkes yapmıyor ancak son zamanlarda arttı eskisine göre. Evet yahu haklısın, ben karıştırdım. Satış sonrası ikinci bir sorgulama yapıldığını düşündüm | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Çarş. 22 Şub. - 5:17 | |
| Ya ebay de makine bulmak icin hangi arama terimlerini kullaniyorsunuz ?
arama bolumune micro rotor yazinca
universal geneve nin saatleri cikiyor genellikle 300 dolar civarlarinda..
sade makina bulmak cok mumkun olmuyor..
@Mete Abi,
Bu projeyi gerceklestirmek icin uzerime dusucek bir gorev varsa seve seve yaparim. yeter ki mekanizmasini doya doya izliyebilecegimiz micro rotorlu bir saatimiz olsun. | |
|
| |
xedos
Mesaj Sayısı : 16 Kayıt tarihi : 23/12/10 Yaş : 49 Nerden : Ankara :(
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Çarş. 22 Şub. - 5:50 | |
| hazır konu açılmışken, bunlardan fiyatına göre birden fazla almakta fayda vardır diye düşünüyorum.
@ticktock'ın dediği gibi bir de hem terimleri hem de tam olarak neler almamız gerektiğini tekrar belirtir misiniz arkadaşlar? | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Çarş. 22 Şub. - 7:49 | |
| - ticktock demiş ki:
- Ya ebay de makine bulmak icin hangi arama terimlerini kullaniyorsunuz ?
arama bolumune micro rotor yazinca
universal geneve nin saatleri cikiyor genellikle 300 dolar civarlarinda..
sade makina bulmak cok mumkun olmuyor..
@Mete Abi,
Bu projeyi gerceklestirmek icin uzerime dusucek bir gorev varsa seve seve yaparim. yeter ki mekanizmasini doya doya izliyebilecegimiz micro rotorlu bir saatimiz olsun. - xedos demiş ki:
- hazır konu açılmışken, bunlardan fiyatına göre birden fazla almakta fayda vardır diye düşünüyorum.
@ticktock'ın dediği gibi bir de hem terimleri hem de tam olarak neler almamız gerektiğini tekrar belirtir misiniz arkadaşlar? Mete Abi'nin ilk sayfada yazdığı isimlerle arama yapıyorum. Önce ana sayafadan jewelery & watches başlığına gidin sonra da aşağıda yazdığım isimleri aratın. Buren intramatic Dugena otomatik Bulova ambassador Hamilton intramatic Baume et mercier baumatic Thin-o-matic | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Perş. 23 Şub. - 8:11 | |
| | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Perş. 23 Şub. - 8:33 | |
| | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Perş. 23 Şub. - 9:41 | |
| Bir de aklima takilan bir sey var, bilen biri varsa lutfen cevaplasin
bu buren mekanizmalarin caplari bir hayli kucuk kalmayacak mi 40 mm kasaya oturtursak ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Cuma 24 Şub. - 0:50 | |
| - ticktock demiş ki:
- Bir de aklima takilan bir sey var, bilen biri varsa lutfen cevaplasin
bu buren mekanizmalarin caplari bir hayli kucuk kalmayacak mi 40 mm kasaya oturtursak ? Makine 2824'ten daha genis capta, 2824'un 47mm'ye bile kullanildigini dusunursek sorun yok. | |
|
| |
tmr5555
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Paz 26 Şub. - 2:35 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Paz 26 Şub. - 3:41 | |
| Piaget microrotor ciddi anlamda çok güzel. Saf ve güzel. Bu bende olsa takmaya kıyamam, çerçeveletip salonun duvarına asarım... | |
|
| |
seiko299
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Ptsi 9 Nis. - 22:58 | |
| acaba proje hala devam ediyor mu yoksa rafa mı kaldırıldı. ona göre motor arayışına devam etmek isterim. | |
|
| |
frown
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Ptsi 9 Nis. - 23:06 | |
| - seiko299 demiş ki:
- acaba proje hala devam ediyor mu yoksa rafa mı kaldırıldı.
ona göre motor arayışına devam etmek isterim. Bu proje hemen yapılmayacaktı zaten. Yeterli sayıya ulaşıldığında @watcher ustayı sıkboğaz eder projeyi başlatırız | |
|
| |
mertsamet
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 37 Nerden : Trabzon
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Salı 10 Nis. - 0:01 | |
| bende bu projeye katılmak istiyorum şuan yaklaşık kaç adet microrotorumuz var bende alayım | |
|
| |
seiko299
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Salı 10 Nis. - 0:10 | |
| konu ile ilgili eski mesajlara bakarsanız herkesin kendisinin toplaması yönünde bir durum söz konusu.ben de bulabilmiş değilim ama bir önceki sayfada hangi tip motorlar olabileceği ve ebay de nasıl arayabileceğimiz konusunda arkadaşlar bilgi vermiş. ona göre biz de arayıp bulacağız inş. | |
|
| |
mertsamet
Mesaj Sayısı : 52 Kayıt tarihi : 22/01/12 Yaş : 37 Nerden : Trabzon
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Salı 10 Nis. - 0:11 | |
| evet kendimiz temin ettiğimizi biliyorum zaten ama kaç kişi temin etti şuanda onu merak ettim sayı çoğaldı ise bizde ufak ufak bulalım istedim. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Salı 10 Nis. - 0:38 | |
| Bende yaklasik on adet var. En azindan 50-75 adet civarina ulasmamiz lazim, ne kadar cok olursak maliyeti de o kadar duser. | |
|
| |
seiko299
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri Cuma 13 Nis. - 23:21 | |
| | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri C.tesi 14 Nis. - 0:39 | |
| | |
|
| |
| Orta Vadeli Microrotor'lu Bir Proje Fikri | |
|