| Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
yusufduz
| Konu: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Perş. 16 Eyl. - 2:43 | |
| Merhaba, 5 ay önce aldığım,halen garanti süresine 18 ay kalan,temiz kullanılmış ,çiziği ve kullanım belirtileri olmayan saatimi satmak istiyorum.Saati ;Türkiye Distribütörü Saat-Saat den satınaldım.Sıfır peşin satış fiyatı Distribütörde şu anda 679 TL dir. İlgilenenler için satış fiyatım 500 TL dir.Elbette orjinal kutusu,Garanti Belgesi ve Faturası mevcuttur.İstanbul'da olanlar saati isterlerse görme imkanına sahiptirler.Alıcısı için şimdiden hayırlı olsun . Temsili Resim:(kendi çektiğim resim iyi çıkmadı maalesef) Uploaded with ImageShack.usOrjinal Resim Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.usSaatin özellikleri: Model : JAZZMASTER GENT HM32411555 Çalışma Şekli : PİLLİ Makina: ETA Quartz Kasa Çapı : 37 mm Kadran Rengi : GÜMÜŞ Kordon Tipi : Deri Kordon Rengi : KAHVE Takvim: 3 yönünde Saniye:Merkezi Su Geçirmezlik : 5 ATM KALAN Garanti Süresi 18 ay Swiss Made (resim uyarısı için teşekkürler Axiaziz)
En son yusufduz tarafından Perş. 16 Eyl. - 20:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Perş. 16 Eyl. - 6:24 | |
| - Alıntı :
- 7- Satılan her ürünün ilanında mutlaka resim olmalıdır. Tabii ki ürünün kendi resimleri tercih sebebidir. Ama bunun için imkân yoksa bile temsili de olsa bir resim ilana eklenmelidir.
Doğaldır ki temsili dahi resmi bulunamayacak kadar istisnai ürünler bu maddeden muaftır. İlana temsili resim eklenmesi halinde, bunun temsili resim olduğu ya da neden temsili de olsa resim bulunamadığı ilan da belirtilmelidir. Lütfen BURADAN alış-veriş bölüm kurallarını okuduktan sonra, ilan verelim. İyi satışlar.
En son Axiaziz tarafından Paz 19 Eyl. - 3:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 2:02 | |
| Selamlar. Temsili resim görünmüyor. Bir haber vereyim dedim. Bir de fotoğraf makinesinde üzerinde çiçek olan bir çekim modunun olması lazım. Yakın çekimlerde onu kullanırsanız net fotoğraflar alabilirsiniz. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 2:04 | |
| Temsili resim şimdi görünmeye başladı. Lütfen önceki söylediğime takılmayın. Ancak çekim modu konusunda tavsiyem devam ediyor | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 2:22 | |
| Tavsiye için teşekkürler bootsector,birde öyle deneyeyim.Saati elden çıkarayım derken,fotoğraf makinasını da mı listeye alayım diye düşünüyordum.
| |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 3:04 | |
| Fotoğraf makinesi nedir? | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 3:23 | |
| | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 3:58 | |
| Fotoğraf makinesinde bir problem yok inanın. Önce mekanı yeterince ışıklandırın. Daha sonra fotoğraf makinesinin LCD panelinin olduğu tarafın sağ tarafında bir yuvarlak menü tuşlarının olduğu kısım var. Bu yuvarlağın alt kısmına basın. Zaten orada çiçek şeklini göreceksiniz. Kendisine macro modu denir. Yakın çekimlerde netlemeyi sağlar. Kolay gelsin | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 4:15 | |
| Evet makro moduyla çekim yaparsanız yakından yapılan çekimler daha net çıkar.Birde ben odayı ışıklandırdıktan sonra flaşı kapatıyorum.Saat gibi parlayabilen eşyaları çekerken parlama yapmaması için.
| |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 4:58 | |
| Makro ile cok yakindan cekince bu sefer de uzerindeki tozlar bile gorunuyor, en iyisi iyi bir zoom galiba | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 5:27 | |
| Tozlar bile görünsün zaten. Alacak kişinin aklında hiç soru işareti kalmaz. E saat güzelce bir silinir tabi fotoğraf çekiminden önce. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Cuma 17 Eyl. - 11:27 | |
| tavsiye ve destekleriniz için teşekkür ederim,flaşsız ve macro modunda direkt ışığa maruz bırakmadan acemice de olsa fotoğrafı çekebildim. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Perş. 23 Eyl. - 1:50 | |
| yinede titretmişsin... biraz fluğ olmuş bence SAMSUNG kamera işinden anlamıyor... | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Perş. 23 Eyl. - 3:08 | |
| Haklısın Garez, bu utançtan kurtulmanın tek yolu belki de saati alıcısına canlı canlı göstermek :-)
| |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El Perş. 23 Eyl. - 3:10 | |
| fotograf çekerken kendini kasma rahat ol o zaman titretmezsin... oto focus netleştirir... | |
|
| |
| Satılık Hamilton Jazzmaster Gent 2.El | |
|