| Otobüs sever misiniz? | |
|
+5bootsector deka GAREZ teng M.Ali Sade 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
M.Ali Sade
| Konu: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 10:04 | |
| Diğer başlıklardan birinde belirtmiştim.Ben otobüsleri çok severim.Belki de uzun yıllar yatılı okullardan eve gidişte tek ulaşım aracım olduğundan ya da şoförlüğümün büyük kısmını bu otobüs şoförlerini taklid ederek öğrendiğimden mi nedir özellikle de O302 ve Magirus gibi eski otobüsleri çok severim. Benim takıldığım Magazin Ulaşım ve Wowturkey adlı forum sitelerinde de benim tipimde otobüs sevenler var.Son olarak aşağıdaki linkte görebileceğiniz gibi (site üyelik isteyebilir) Has Otomotiv'den Latif Karaali beyin maddi ve manevi her türlü desteği vermesiyle ve Bursa'da gerçekten bu işin san'at bölümünü icra eden Canbazlar Karoser sahibi Ahmet Canbaz'ın çok değerli emekleriyle aşağıdaki otobüs bir hurdalıktan kurtarılarak toparlandı.Toparlanma aşamasında ben de Ahmet beyle ince ayrıntıları görüşerek bildiklerimi aktardım ve katkıda bulundum. Konunun bulunduğu link: http://magazinulasim.com/showthread.php?tid=1035 Herkese selamlar...
En son M.Ali Sade tarafından Çarş. 29 Eyl. - 6:51 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 10:13 | |
| | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 10:40 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 11:00 | |
| Bizi eskilere götürdüğüne göre 60-65 li yıllar olsa gerek. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 12:12 | |
| Müthiş birşeymiş ya. Cidden sıfır kilometre gibi duruyor şu haliyle. Yapanların ellerine sağlık. | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 19:24 | |
| | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 20:02 | |
| bizim mahallenin belediye otobüsü de buna çok benzeyen bir m.a.n idi,en son izmirden ayrılmadan önce sanırım 3-4 yıl önce binmiştim,tamam belki yeniler gibi çok konforlu değildi ama sesini çalışmasını severdim bu otobüslerin(diğer beğendiklerim mercedesin yeni ürettiği belediye otobüsleri,bu ikisi arasındakiler yaramaz),90 ların üretiminlerini beğenmezdim,derken bu yıl gördüm ki en son bizim mahallede kalan bu otobüsüde artık emekliye ayıtmışlar yerine yeni model minibüslerden birini vermişler,üzüldüm | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Salı 28 Eyl. - 20:41 | |
| Bu otobusu restore edenleri tebrik ediyorum. Hey be, ben cocukken dev kamyonlar vardi heybetli ve buyukleri etkileyen. Soyle derlerdi aralarinda: "Vay be 10 tonluk vabis mubarek" Yani 60 larda 10 tonluk kamyon devler sinifindaydi, simdi ise kamyonet sinifinda | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Çarş. 6 Ekim - 23:55 | |
| Sarı Amerikan Okul Otobüsleri var, hala aynı tarz otobüsleri kullanıyorlar herhalde. Eski filmlerde olduğu gibi yeni filmlerde de anne babaların beslenme çantaları ile hala çocuklarını aynı sarı otobüslere bindirdiklerini görürüz. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Perş. 7 Ekim - 11:16 | |
| istanbulun toplu taşımasında 8 yılımı geçirdikten sonra otobus sevemem artık hayatta | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Perş. 7 Ekim - 11:19 | |
| - vervito demiş ki:
- istanbulun toplu taşımasında 8 yılımı geçirdikten sonra otobus sevemem artık hayatta
taş devrinden kalma yolcular yüzünden sağlam bir otobüs bulamadığın için mi? fare sürüsü gibi otobüslere doluştukları için mi? | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Otobüs sever misiniz? Ptsi 11 Ekim - 18:54 | |
| Otobüs denince aklıma bir de Tunç OKAN'ın 1974 yılında yönettiği "Otobüs" filmi geliyor.
İsveç'e kaçak işçi olarak götürülen, bir otobüs dolusu köylerinden başka bir şehir görmemiş insanın, Stokholm'e vardıktan sonra başlarından geçenleri (şaşkınlığı, çaresizliği, imkânsızlığı, şokları) Doğu-Batı ekseninde çarpıcı şekilde anlatan bir filmdi. | |
|
| |
| Otobüs sever misiniz? | |
|