Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler

3 posters
YazarMesaj
crazyhours

crazyhours

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Empty
MesajKonu: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedPtsi 4 Ekim - 19:14

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Uturrmasnki2
rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Utursmanskimig29d
bilek şimdilik benim değil ama görür görmez bayıldım daha önce gören duyan bilen var mı acaba çok nadir diyorlar gerçekten öyle mi sizce?
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedPtsi 4 Ekim - 19:14

makine resmi bulunamadı araştırılıyor Smile
stratejjj

stratejjj

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedPtsi 4 Ekim - 19:40

benim Poljot başlığına yüklediğim saatin az biraz değişiği:) gayet şık bir saat, Mekanizma ETA 7734'ün kopyası. Poljot 3133 kurmalı kronograf. Kopyası derken bir yerde okuduğuma göre ETA'nın bu mekanizmayı üreten makinalarını 1. Rus Saat Fabrikası satın alıyor kullanım haklarıyla birlikte. yani izinsiz bir kopyalama sözkonusu değil. eBay'den 200 ila 450$ arasında satın alınabiliyor. Yaklaşık 72 saat rezerv süresi var ve günde ortalama 5 saniye sapması var benim saatimin.

Bence çok nadir bir saat değil. ben de alırken öyle olduğunu düşünerek almıştım fakat eBayde onlarcasını görünce biraz üzüldüm. temizliğine göre 200$-300$ aralığında alınabildiği takdirde iyi iş yapılmış olur kanımca.
stratejjj

stratejjj

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedPtsi 4 Ekim - 19:46

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Nocwpo31331ht

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Poljot3133

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Poljot31331
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedPtsi 4 Ekim - 20:23

yıktı beni agliyor
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedSalı 5 Ekim - 20:32

benimde ilgimi çeken saatler, fakat arka kapağın cam olanını bulmak mümkün değil sanırım.temiz birtane bulupta, cam kapak taktırılabilirmi acaba. böyle birşey mümkünse, almayı düşünüyorum.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler   rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler Icon_minipostedÇarş. 6 Ekim - 21:32

kelby
alisveris-saat-kol-saati-sturmanskie-sovvet-mig-pilotlarinin-efsane-saati-suturmanski-chrono-42mm-32489852/detay
burda gördüm iste3diğin camlı modeli ama fiyata birşey diyemem

rus kronolu ve de kurmalı poljot için düşünceler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Poljot Kurmalı Kronograf cal.3133
» işlemci performansı için vede sabır testi için...
» Poljot 3105
» Poljot Mekanik Alarm
» En ekonomik - ucuz yani :) otomatik kronolu saat ne olabilir ?