| Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? | |
|
|
Hangi WebBrowserı kullanıyorsunuz? | Arora | | 5% | [ 1 ] | Firefox | | 32% | [ 7 ] | Midori | | 0% | [ 0 ] | Seamonkey | | 5% | [ 1 ] | Google Chrome/ Google Chromium | | 23% | [ 5 ] | OPERA | | 14% | [ 3 ] | INTERNET Explorer | | 23% | [ 5 ] |
| Toplam Oylar : 22 | | |
|
Yazar | Mesaj |
---|
GAREZ
| Konu: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 1:42 | |
| ben Google Chrome, Google Chromium, ( bu sadece Linux ubuntu ve Pardus ile... ) Firefox, OPERA ile giriyorum... en hızlısı Chrome... | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 1:52 | |
| Firefox'la giriyorum ama memnun olduğum pek söylenemez.Google Chrome mu yüklesem acaba ? | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 1:56 | |
| - Bakone demiş ki:
- Firefox'la giriyorum ama memnun olduğum pek söylenemez.Google Chrome mu yüklesem acaba ?
ne kullandığına bağlı XP ile bile çok performanslı www.google.com/chrome adresinden yükle eklenti ve temalarıda incele ( uzantı... ) | |
|
| |
cowboy
Mesaj Sayısı : 484 Kayıt tarihi : 15/09/09 Yaş : 40 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 1:56 | |
| Chrome diğerlerine nazaran gerçekten çok hızlı... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 2:02 | |
| Chrome hızlı olduğu için netbook da kullanıyorum, pc de explorer. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 2:02 | |
| - deka demiş ki:
- Chrome hızlı olduğu için netbook da kullanıyorum, pc de explorer.
explorerı bırak en güvenilmez tarayıcı o... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 2:06 | |
| neyi öneriyorsun, chrome pc de kullanamıyorum, explorerdaki gibi yazıları büyütme olayı yok,monitör 22" olunca yazılar küçük kalıyor. | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 2:07 | |
| chrome da ctrl ve artı tuşuna basıldığında komple sayfayı büyütebiliyorsun istediğin kadar... ctrl ve sıfır tuşu da ilk haline getiriyor... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 2:12 | |
| ve her seferinde öyle kalıyor mu?,öyleyse deneyeyim, denedim ama örneğin google sayfası hiç büyümedi, explorerda öyle mi,şu anda %125 de kullanıyorum çok iyi. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 3:12 | |
| - deka demiş ki:
- ve her seferinde öyle kalıyor mu?,öyleyse deneyeyim, denedim ama örneğin google sayfası hiç büyümedi, explorerda öyle mi,şu anda %125 de kullanıyorum çok iyi.
bende büyüyor... sorun yok belki windows içinde biraz farklı davranıyor... | |
|
| |
cowboy
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 3:34 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 4:43 | |
| bende hıc reklam acılmıyor fırefox saglsun | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 4:47 | |
| | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 5:06 | |
| acılan arkadaslara sıfa nıyetıne... | |
|
| |
alptuncel
Mesaj Sayısı : 227 Kayıt tarihi : 27/09/10 Yaş : 49 Nerden : Adana
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 5:15 | |
| explorer kullanıyorum oyu verdim, hemen ardından chrome'a geçtim.. bir daha oy versem mi acaba? "Oyumu iptal etmek" butonunu bu gibi durumlar için koydunuz sanırım.. Akıllıca.. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 6:09 | |
| | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 8:46 | |
| Chrome mi Google chrome mi tavsiye ediliyor ? nereden yüklüyoruz ? | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Salı 5 Ekim - 8:51 | |
| - teng demiş ki:
- Chrome mi Google chrome mi tavsiye ediliyor ? nereden yüklüyoruz ?
- www.google.com/chrome adresinden indirebilirsin XP, Vista, 7 veya Ubuntu fark etmiyor... kur ve kullan farkı gör... | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? Cuma 28 Ocak - 23:53 | |
| ve en son test sonucu... arada farklı tarayıcılarda kullanın... şu an OPERA kullanıyorum... | |
|
| |
recklesstr
| Konu: Geri: Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? C.tesi 29 Ocak - 7:14 | |
| Ben de opera kullanıyorum ve çok memnunum. Forumun resimlerini açmada daha hızlı ve google chrome gibi kişisel verilerinizi, aramalarınızı google şirketi gibi bir şirketle de paylaşmak zorunda değilsiniz. bir artısı daha reklam önleme eklentisi çok güçlü hiçbir reklam sızmıyor. | |
|
| |
| Foruma girerken hangi web tarayıcısını kullanıyorsunuz? | |
|