Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Alınık kaliteli Rolex replika

+13
borahan
antika_saat
MUstafa Bozer
ahogözlerim
teng
ELYA13
egunns
forbidden
hunterbjk
deka
Polemik_
watcher
vervito
17 posters
YazarMesaj
vervito

vervito

Alınık kaliteli Rolex replika Empty
MesajKonu: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 0:31

birisine hediye edeceğim. ille de rolex istiyor Smile bir bayan, erkek saati takmak isteyen bir bayan Smile özellikle Tayfun abinin yardımına ihtiyacım var, bu replika olayında çok cahilim. 38-39mm bir model işimi görür.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 0:39

Tayfunun kapalicarside ugur isimli bir tanidigi var onda eta adi altinda cok kaliteli replikalar gordum, bu konuda sana en cok tayfun yardimci olur, eger burayi okumazsa dh de "tayfun abiiiiiiiiiiii" diye bagir, cikagelir Very Happy
http://www.turksaatforumu.com
Polemik_

Polemik_

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 0:56

.

En son Polemik_ tarafından Cuma 12 Şub. - 23:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 1:01

Tayfunla istanbulda konusmustuk, burayi kullanmakta zorlaniyor bisuru konu basligi filan, dh de konular birbirini takip ediyordu, simdi sanirim buralari okuyor zaman zaman da cvp yaziyor ama henuz eli tam alisamadi galiba :ok3:
sanirim Dh e de fazla yazmiyor ki buraya ayip olmasin :lol!:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 1:02

Zaten forumu kullanmak ta biraz aliskanlik gerektiriyor, ama ozalin dedigi gibi
"alisirlar" :alay:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 20 Ağus. - 4:25

he ya,mesela bende internetde, arkasından bilgisayarda sorun oldu,yeni mesajları okuyamadan kapatmak zorunda kaldım,sistem yeni mesajları okumuş saydığı için yeni mesaj yok diyor,şimdi ben bu mesajları nereden bulacağım. :aglamak:
hunterbjk

hunterbjk

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 3:46

kapalıçarşıdaki uğura yönlendirebilirim seni
telefon ederim gidersin, ama üst katta bakmak istedigini söyle saatlere Smile
alt katta kötü replikaları var eta lar yukarda Smile
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 7:46

hunterbjk demiş ki:

istanbula döndüğümde uğura uğramak istiyorum. merak ettim saatlerini.yardımcı olursun beşiktaşlı arkadaş Smile
hunterbjk

hunterbjk

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedSalı 1 Eyl. - 7:59

forbidden1 demiş ki:
hunterbjk demiş ki:

istanbula döndüğümde uğura uğramak istiyorum. merak ettim saatlerini.yardımcı olursun beşiktaşlı arkadaş Smile

burdan haberleşiriz Smile
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 10 Eyl. - 17:19

nerde bu uğur?..hangi sokak?...orasıda labirent gibi mübarek...
banada ahmeti önerdiler..gittim..güzellerdi ama çeşit azdı...vitrinde dandikler var..içeri giriyosun çantalar açılıyo:)

hunterbjk demiş ki:
hunterbjk

hunterbjk

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 10 Eyl. - 22:21

egunns demiş ki:
nerde bu uğur?..hangi sokak?...orasıda labirent gibi mübarek...
banada ahmeti önerdiler..gittim..güzellerdi ama çeşit azdı...vitrinde dandikler var..içeri giriyosun çantalar açılıyo:)

hunterbjk demiş ki:

genele deil isteyene özelden yazıyorum Smile
adamın başını yakmayalım
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 10 Eyl. - 22:43

hunterbjk demiş ki:
adamın başını yakmayalım

:ok3:
ELYA13

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 18 Eyl. - 22:23

teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 8:32

FlyingOstrich demiş ki:
birisine hediye edeceğim. ille de rolex istiyor Smile bir bayan, erkek saati takmak isteyen bir bayan Smile özellikle Tayfun abinin yardımına ihtiyacım var, bu replika olayında çok cahilim. 38-39mm bir model işimi görür.
Durun yaw geldik işte ne diye cama taş atıyorsunuz ki ? Sleep Sleep
Kaliteli bayan Rolex birz zor bulursun belki Kuvarsit'te olabilir.Ama Rolex submarine Eta (hemi de beyaz eta) olarak doğubank yanındaki pasajda soldan 2. saatçide (Ramazanda vardı ) oraya bakabilirsin. O da satamıyorum diye şikayet ediyordu.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 8:34

watcher demiş ki:
Tayfunun kapalicarside ugur isimli bir tanidigi var onda eta adi altinda cok kaliteli replikalar gordum, bu konuda sana en cok tayfun yardimci olur, eger burayi okumazsa dh de "tayfun abiiiiiiiiiiii" diye bagir, cikagelir Very Happy
Ha ne ? geldim biri bağırdı di mi ? sen mi bağırdın Mete ?? senin sesine benziyordu Sleep Sleep
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 8:36

watcher demiş ki:
Zaten forumu kullanmak ta biraz aliskanlik gerektiriyor, ama ozalin dedigi gibi
"alisirlar" :alay:
Yani sen şimdi bana salak mı demek istedin ? muhaha muhaha muhaha muhaha
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 8:37

Ama alışmaya başladım galiba alkisalkis
deka

deka

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 8:39

belli oluyor. :gule gule:
ahogözlerim

ahogözlerim

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 9:59

:o
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 10:18

Mesaj yolladıkça mesaj sayımın değişmesi gerekmez mi??
deka

deka

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 10:33

evet,ilerlemişsin,bir ara 30 felandın. Alınık kaliteli Rolex replika 949451
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedÇarş. 23 Eyl. - 12:35

teng demiş ki:
Ama alışmaya başladım galiba alkisalkis

muhaha muhaha muhaha
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 24 Eyl. - 0:11

Tayfun abi çok teşekkur ederim.
ELYA13

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 4:34

ELYA13

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 4:35

ELYA13

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 4:36

MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 25 Ara. - 11:12

Bu Kosova saatte 250 dolara rolexler var eta 2824müş almıycağım için içini açtırmadım ama bakın bence oraya
antika_saat

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 4:41

alman gerekn saat bende stell oyster perpetural date jusy yada daydate dir.....

bence date just al...hem özellkik az olduğu için bozulma ihtimali zor hem taklit olduğu zor anlaşılır...yılarca kullanır...ama tabi gidip en adisini alma...

çelik kasa otamatik makina alcan datejust steel...metalik gümşi kadran üzeine sarı rakamsız altın saat belitecleri...bayanların sevdiği erkek modelidir...
iyisi 100 ytl...eta meta uğrasma boş işler onlar...para tuzağı...saate bak modeli beğenirsen haber ver ben yönlendircem seni foto koymayı bilmiyorum yapamadım olsa modeli koyacam buradan

saygılar..
borahan
Admin
borahan

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 6:29

"antika_saat" foruma resim ekleme için .buradaki başlıktan yararlanabilirsin. Fotograf ekleyınce hersey daha rahat anlasılıyor..
http://www.boraeresici.com
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 11:33

antika_saat demiş ki:
alman gerekn saat bende stell oyster perpetural date jusy yada daydate dir.....

bence date just al...hem özellkik az olduğu için bozulma ihtimali zor hem taklit olduğu zor anlaşılır...yılarca kullanır...ama tabi gidip en adisini alma...

çelik kasa otamatik makina alcan datejust steel...metalik gümşi kadran üzeine sarı rakamsız altın saat belitecleri...bayanların sevdiği erkek modelidir...
iyisi 100 ytl...eta meta uğrasma boş işler onlar...para tuzağı...saate bak modeli beğenirsen haber ver ben yönlendircem seni foto koymayı bilmiyorum yapamadım olsa modeli koyacam buradan

saygılar..

Airking de bulunurmu orda oda iyi seçim bak, hem ucuz yurtdışında 3000 dolara faln bulunuyomuş
dewittfan

dewittfan

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPerş. 4 Şub. - 13:17

uğurun geçen ay bazı mallarına el koymuştu mali polis 1-2 poşet almış götürüyorlardı.içim gitti poşetlere.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 5 Şub. - 0:44

dewittfan demiş ki:
uğurun geçen ay bazı mallarına el koymuştu mali polis 1-2 poşet almış götürüyorlardı.içim gitti poşetlere.

Dewit senle bi kapalıçarşı turu yapamadık blublu
dewittfan

dewittfan

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedCuma 5 Şub. - 23:55

doğru diyorsun.istanbulda değilim 2 haftadır, gelince haberleşelim.bir tur yapalım iyi olur.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedC.tesi 6 Şub. - 3:07

Ben de istanbula değilim şimdi de, gelince inş
kamata86

kamata86

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 6:56

http://aukro.bg/item915122860-chasovnik-rolex-avtomatik.html
http://aukro.bg/item912100628-prodavam-mzhki-chasovnik-mehanichen.html
Bu iki saat arasında sizce hangisi daha iyidir? hangisini tavsiye edersiniz. teşekkurler...
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:00

Attaki ne üsteki kötü duruyo gerçi resimler falan pek bi soluk çelik
İkisde kötü be
kamata86

kamata86

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:04

http://aukro.bg/item912145462-unikalen-mzhki-skeleton-mehanichen-chasovnik.html
http://aukro.bg/item915256965-chasovnik-a-lange-sohne-avtomatik.html
Çelik olmasının kötü yanı nedir? otomatik bi saat almak istiyorum deri kayış olanlarının cabuk yıpranacagını düşünüyorum. birde bunlar var çelik olmayan bunlar nasıl sizce ? ilgilendiginiz icin tşkler.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:08

Çelik olması kötü değil, saatler kötü.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:10

Yok hayır çelik olması ii taibki resimler soluk çelği belli olmuyor yazcaktım,
Beyfendi eğer otomatik bir saat istiyorsanız kronosuz bi model seçin, Daytona krogograftır en ucuz replikaları 200-300 dolardır yurtdışında, türkiyede 500-600 liraya satılır. Tabiki bütçe açısından dedim.

Bşde iyi veya kötü diyebilmek için fyatı bilmek laızm hani " 200 dolar etmez veya 100 dolara çok iyi dmek" için

bu Rusçayı çözen azdır forumda:D bende bilmiyorum kaç para eder onu çözemedim haliyle

Bütçe yazarsanız burdan pekçok kişi size yardımcı olur tavsiye konusunda

En son MUstafa Bozer tarafından Ptsi 8 Şub. - 7:11 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
kamata86

kamata86

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:11

hımm ögrenci oldugum icin ucuz bişey bakıyorum bunları bulabildim :-)) diger ikisi nasıl sizce?
kamata86

kamata86

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:13

çelikler 55 liraya denk geliyor. diger deri kayışlılarda 40 lira civarı site bulgaristan sitesidir.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:14

kamata86 demiş ki:
hımm ögrenci oldugum icin ucuz bişey bakıyorum bunları bulabildim :-)) diger ikisi nasıl sizce?

Kötü:( bunlar 40-50 liraya satılan 6 ayda bozulan saatler, siz bu işe ayırdıınız bütçeyi yazarsanınz sizi daha uygun yönlendiriceklerdir.
MUstafa Bozer

MUstafa Bozer

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPtsi 8 Şub. - 7:19

Sayın Elya bu verdiğniz adressleri genel olarakmı verdiniz tavsiye olarak mı?

içinde burdaki 100 liralık saatleri 200 doalra satanlar var
darkness

darkness

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedSalı 25 Mayıs - 20:46

replika saat bakıyrmm Hysek marka bi kaç yere baktım da fiyatları 1,100 $ gibi kapalıçarşıda bulablrmym brz daha uygn fiyat yada farklı bi kaç model beğendğm var rolex
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedSalı 25 Mayıs - 20:54

darkness demiş ki:
replika saat bakıyrmm Hysek marka bi kaç yere baktım da fiyatları 1,100 $ gibi kapalıçarşıda bulablrmym brz daha uygn fiyat yada farklı bi kaç model beğendğm var rolex

Admin: Lutfen ayri bir baslik aciniz
Ayni baslik altinda degisik konulara devam etmemek icin konuyu kilitliyorum
ayurttas

MesajKonu: Geri: Alınık kaliteli Rolex replika   Alınık kaliteli Rolex replika Icon_minipostedPaz 26 Ara. - 6:37

Alınık kaliteli Rolex replika
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Alınık çelik rolex
» SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat
» kaliteli Çin saatleri
» Dev,şık,kaliteli. Quantum.
» Hangi model daha kaliteli?