| SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
hasanyuceer
Mesaj Sayısı : 298 Kayıt tarihi : 19/02/11 Yaş : 38 Nerden : Ankara
| Konu: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 16 Ara. - 6:22 | |
| Büyük saatlerden hoşlandığım için koluma nispeten küçük geldiğini hissetmem ve hali hazırda süren Vintage Panerai projelerim sebebi ile satışa koyuyorum. Malzeme kalitesi gayet iyi. Orjinal saatleri parçalayıp replika üreten bir fabrikanın malı. (Noob) Çizik vs. hiçbirşey yok, bir kaç kere kullanılmıştır maksimum, kullandığını gösteren herhangi bir durum yoktur. Çıkarılan bakla ve pimleri durmaktadır. 1:1, kimse ayıramaz vs vs. gibi laflar kullanmıyorum, sonuçta en iyi replikanın bile orjinali ile farkları vardır. 40mm çap, 13mm yüksekliğindedir. Asya otomatik makine (21J denilen), 316L çelik, Safir cam, gağmurda veya el yıkama gibi durumlarda su geçirmez. Fotoğraflarda tam belli olmuyor ama bezel içinde ROLEXROLEX yazmakta ve tarih büyüteci 2.5 kat büyütür. Kasada lug içlerinde model ve seri numarası; bilezikte gene kasa kısımlarında seri numarası yazmaktadır. Bezel 120 klik ve tek yönlüdür. Lume'si ortalam rep lumesi. Crown ve bezeldeki çentikler net. Kollarda şişman kol problemi yok vs vs. Sorulara her zaman açığım... Fiyat: 170TL Ankara içi elden kontrol edilerek teslim edilebilir. İstenirse ekstra fotoğraf çekebilirim. Fotoğraflardan çok daha iyi göründüğünü de belirtmek isterim. | |
|
| |
GoZTePeLee
Mesaj Sayısı : 212 Kayıt tarihi : 24/11/11 Yaş : 41 Nerden : karşıyaka/İZMİR
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 16 Ara. - 11:59 | |
| Her ne kadar Göztepeli olsamda şu yeşil renk çok büyük fark ve hava katmış saate.replica olsa bile mekanizması için alınıp kullanılabilir.iç kadrandaki fosfor kısımlar koyu kırmızı olsaydı fanatik kskli bi kardeşime baya bi ücretten verebilirdik saatinizi | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 16 Ara. - 12:46 | |
| LV serisi gerçekten güzel yeşil bezel ile. Yoksa her ne kadar replika sevsem de gidip Rolex almazdım ama bu modelin değişik bir çekiciliği var. Beyaz kısımları açıp boyayalım kırmızıya | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 16 Ara. - 21:12 | |
| Karşıyaka var dediler geldik. Yeşil renk bezel, Sub. için kült bir renktir. Ama benim için bu değilde Milgauss olsaydı olurdu. Rolex markasından bir tek Milgauss ve DSSD seviyorum. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 22 Ara. - 21:30 | |
| Nakit sıkışıklığındna dolayı bir süreliğine ciddi pazarlık payı ve düşük teklifler alabilirim. | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 22 Ara. - 21:54 | |
| bende çok kötü bir replika rolex var ama saat tutması şaşırtıcı.sanırım bundada aynı makina vardır.
bu saat sevmediğim rolex e çok ısındırdı beni.yeşilindenmi neden bilmiyorum.
hayırlı satışlar.
En son ofis tarafından Perş. 22 Ara. - 22:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 22 Ara. - 22:33 | |
| Teşekkürler yorumunuz için. İşin aslı ben bendekinin kötü bir replika olduğunu düşünmüyorum, hiç fena değil benim karşılaştırmamda. (Belki fotoğraflardan dolayı öyle gözüküyor olabilir, bazen video mu çeksem demiyor değilim) Makinesi iyi zaman tutuyor ama koldayken. (QC yapılmıştı gönderilmeden önce) Geceleri pozisyonları denemedim ama düz koyunca geri kalıyor bariz. Ben de bu saatten önce replika Rolex almam diyordum ama yeşil bezelden dolayı dayanamamıştım | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 22 Ara. - 22:39 | |
| - hasanyuceer demiş ki:
- Teşekkürler yorumunuz için.
İşin aslı ben bendekinin kötü bir replika olduğunu düşünmüyorum, hiç fena değil benim karşılaştırmamda. (Belki fotoğraflardan dolayı öyle gözüküyor olabilir, bazen video mu çeksem demiyor değilim)
Makinesi iyi zaman tutuyor ama koldayken. (QC yapılmıştı gönderilmeden önce) Geceleri pozisyonları denemedim ama düz koyunca geri kalıyor bariz.
Ben de bu saatten önce replika Rolex almam diyordum ama yeşil bezelden dolayı dayanamamıştım sizin saate kötü demek istememiştim düzelttim. ayrıca sizdeki saatin kötü olduğunuda düşünmüyorum resimler yeterli.al beni diyor. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 22 Ara. - 22:47 | |
| - ofis demiş ki:
sizin saate kötü demek istememiştim düzelttim. ayrıca sizdeki saatin kötü olduğunuda düşünmüyorum resimler yeterli.al beni diyor. Mesajınızdan biraz o şekilde anlaşılıyordu da, kusura bakmayın Hataları mutlaka var çok net, ciddi alıcısına basitçe hangi modları yapmasını bile anlatıcam girişmek isterse. Rolex'lerin çok güzel parçası bulunuyor ve içi açılmadıkça anlaşılmayacak şekilde modluyorlar Malesef bu forumda replika konusunda yeterli bilgi vs. yok, inşallah birileri sordukça bildiğim kadarı ile cevap vermeye çalışacağım ben de.. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Ptsi 2 Ocak - 10:51 | |
| Fiyatta büyük indirim 120TL, son fiyattır.
Bu arada ilk mesajı düzenleyemiyor muyuz? | |
|
| |
Deniz-KSK
Mesaj Sayısı : 397 Kayıt tarihi : 01/11/10 Yaş : 37 Nerden : KARŞIYAKA
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Ptsi 2 Ocak - 11:08 | |
| Alım-Satım kısmında yok galiba o özellik. | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 6 Ocak - 9:55 | |
| Nispeten saatin daha çok hakkını veren iki fotoğraf daha ekleyeyim. Fiyatı da yakın zamanda geri yükseltebilirim, bilginize. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Cuma 6 Ocak - 11:27 | |
| | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Salı 17 Ocak - 11:44 | |
| | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Salı 7 Şub. - 6:40 | |
| | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Salı 7 Şub. - 7:38 | |
| Sn.Hasanyuceer saatin kolda zaman tutması nasıl?Günlük sapması nedir bilgi verebilirmisiniz? | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Salı 7 Şub. - 7:40 | |
| Kolda zaman tutması günde +10 saniyenin altında veya o civarda gibi gelmişti bana.
Gece kolda değilken biraz geride kalıyor gibi. (Gecede 30 saniye kadar) Ama pozisyon değiştirmeyi denemedim.
Zaman tutma konusunda sıkıntısı yok gibi geldi bana. Kullandığım günlerde hiç dikkatimi çekmedi çünkü... | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Salı 7 Şub. - 7:53 | |
| | |
|
| |
hasanyuceer
| Konu: Geri: SATILIK Rolex 16610LV Replika Saat Perş. 9 Şub. - 6:23 | |
| Caner Bey'e satılmıştır. Hayırlı olsun Konu kilitlenebilir. | |