| hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. | |
|
+15krytime silver burbank vervito Akif teng deka crazyhours egunns GAREZ Drao bootsector dreren watcher aaltindeger 19 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Çarş. 12 Ekim - 9:39 | |
| Bende Konyalı Saate (Meşhur olan değil Konya'nın saatçisi) bir saatin pil değişimi için gitmiştim. Gittiğim her yerde sitenin reklamı yapıyorum saat tamir eden çocuğa saatimi gösterdim, saatle ilgili gerekli açıklamaları yaptım, çocuk saatin sağına soluna baktı ''güzelmiş'' dedi. Tepki sadece bu, etliekmek kafalı işte saatten ne anlar, önüne etliekmek koy ona daha fazla yorum yapar. | |
|
| |
asymptote
| |
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Çarş. 12 Ekim - 21:08 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Çarş. 12 Ekim - 23:39 | |
| hezarfen bu dostum; gerekli açıklama için karşı tarafın birikimi lazım | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 0:13 | |
| - egunns demiş ki:
- hezarfen bu dostum; gerekli açıklama için karşı tarafın birikimi lazım
Dorğu söze ne hacet. Birikim meselesi. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 0:32 | |
| o eleman kaliteden asaletten ne anlar? ayrıca ona etliekmek demek etliekmeğe hakaret olur ondan olsa olsa taş kafa olur... | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 1:56 | |
| Yahu etliekmekten bahsedince canım çekti ince çıtır bir etliekmek yanında da bol köpüklü bir ayran olsa ne iyi olurdu. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 7:28 | |
| Hani iyi yapılmış bir etli ekmek ve ayran ... | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 7:39 | |
| Konya'nın tandır kebabı da çok meşhur. Vedat Milör Ali Baba tandır kebapçısına gelmişti.
En son Azizim tarafından Perş. 13 Ekim - 7:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
Azizim moderator
| |
| |
asymptote
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 8:01 | |
| | |
|
| |
Azizim moderator
| Konu: Geri: hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. Perş. 13 Ekim - 9:51 | |
| Can boğazdan gelir bazen yemek konusunda kaçamak yapın hocam. | |
|
| |
| hezarfen hakkında dışardan yapılan yorumlar. | |
|