Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar

+9
solestar
ertay
deka
silver
aaltindeger
watcher
bumblebee
lakajahaga
MortingenStrasse
13 posters
Sayfaya git : 1, 2  Sonraki
YazarMesaj
MortingenStrasse

MortingenStrasse

Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Empty
MesajKonu: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 9:30

Evet merak ediyorum sinir olduğunuz ya da görünce çok güldüğünüz yorumlar var mı? Malum internette sürekli saat sohbetleri yapıyoruz, arada mutlaka bizden olmayan kişiler de sohbete katılıyor ve düşüncelerini belirtiyor. Gerçek hayatta da vardır eminim.

Benim en nefret ettiğim yorum

Saate ne gerek var artık herkesin cep telefonu var ordan görüyoruz.

bunun dışında,

abi tommy hilfiger saatler süper
bi saate o kadar para verilir mi hepsi zamanı göstermiyo mu bunların, yoksa bu zamanı mı durduruo?

En son MortingenStrasse tarafından Perş. 1 Ekim - 1:36 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
lakajahaga

lakajahaga

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 9:54

Alıntı :
Saate ne gerek var artık herkesin cep telefonu var ordan görüyoruz.
+1905 !! :bravo2: cok sinir bozucu bir yorum !!!
bumblebee

bumblebee

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 12:38

"bunun nesine o kadar para verdın ?"
ya da
"la 2 gun takmasan duruyo madem, bi de ayarlaman gerekıyo, neden pilli almadın ? hem daha ucuzmuş"
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 20:50

-Arkadaslar saat almak istiyom ne onerirsiniz?
-Heyy niye cevap vermiyonuz?

-Bu shmilblick markasi hakkinda ne dusunuyorsunuz?

-"pantoloncu terzi" markasi bi saat alicam ne dersiniz?
-saygisiz adam o ne bicim cevap
-Benimle dalga mi geciyon

-Arkadaslar su saati gecen gun sosyete pazarindan aldim ne dusunuyonuz?
-Elinin korunu dusunuyoz

-Satilik hakiki altin rolex 300tl iade kabul edilmez (parayi odedikten sonra istediginiz yere expertiz yaptirabilirsiniz)
-Yuhhh

-Otomatik saat nasil kurulur?
- Very Happy
http://www.turksaatforumu.com
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 22:11

yaa arkadaşlar bu saatiin bir sürü özelliği var nası çalışıyo anlatabilecek var mı? hani buton ne işe yarıyor? bu 7853. soruşum biliyorum

Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar 2cf8h01
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:29

-la bu çizilmiyomu şimdi

-yok çizilmiyo

-ver bakiym (elinde arabasının anahtarı)

-al

- gerçekten çizilmiyo ama dur, muharrrreeemmm, muharremmm lan .

(muharrem)- buyur abi

-içerden eğe getir çabuk
(ben)
dur lan oha..

yaşanmış muhabbet..SmileSmile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:32

muhaha
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:36

Yine gercek bir muhabbet, bir avukat arkadasim ilk defa benim saat odasini goruyor:

-Ohaaaa bu ne yaw
-ya iste kolleksiyon, cocuklugumdan beri yapiyom
-Bunlara kac para verdin?
-Ne biliim yaw hatirlamiyom
-Simdi kac para eder?
-Ne biliim hic arastirmadim.
-Bunlari niye satmiyon?
-Sana ne lan sana neeeeee, cik disariiiiiiiiii
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:36

bide şu vardı

- olum saate bu kadar para verilirmi, ne özelliği var bunun

- veriliyor işte bu neki, ne saatler var daha. özelliği işte otomatik su 200 m su geçirmez falan

- hee zaten sen daldınmı 200 metreden aşşaa dalmazsın hahahahha

-ne alakası var olum

-benimkide su geçirmez (çelik casio )

-doorudur

- ne diycem lan , ver bunları beş dakka bi çaydanlıkta kaynatalım bakalım hangisi sağlam kalıyo

- ...iktir git lan. ver saatimi hadi görüşürüz işim var biraz..

buda tarafımdan yaşanmıştır SmileSmile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:38

cok hos bir post oldu mortingen kardesim tesekkur ederiz burada cok guleriz diyorum Very Happy
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:41

[quote="watcher"]Yine gercek bir muhabbet, bir avukat arkadasim ilk defa benim saat odasini goruyor:

-Ohaaaa bu ne yaw
-ya iste kolleksiyon, cocuklugumdan beri yapiyom
-Bunlara kac para verdin?
-Ne biliim yaw hatirlamiyom
-Simdi kac para eder?
-Ne biliim hic arastirmadim.
-Bunlari niye satmiyon?
-Sana ne lan sana neeeeee, cik disariiiiiiiiii[/quote]

mete abi adama ne kızıyosun, senin olayın öyle devasa boyuttaki kime göstersen ( ulan biraz netameli oldu ama bizim arkadaşlar hepsi temiz adamlar akıllarına başka bişey gelmez) oha bu ne diyesi gelir :):) hahhahahaa
ve tabi arkasından bunları almaya paramı yeter be der, yani
çok doğal. :muhaha: :muhaha:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedÇarş. 30 Eyl. - 23:43

muhaha :02:
silver

silver

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 0:42

şu saat odasının resimleri var mı acaba forumda çok merak ettim Smile
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:00

watcher demiş ki:
cok hos bir post oldu mortingen kardesim tesekkur ederiz burada cok guleriz diyorum Very Happy

teşekkürler hepimiz bu dertlerden muzdaripiz komik yazılar geleceğini tahmin etmiştim Very Happy
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:06

MortingenStrasse demiş ki:
yaa arkadaşlar bu saatiin bir sürü özelliği var nası çalışıyo anlatabilecek var mı? hani buton ne işe yarıyor? bu 7853. soruşum biliyorum

Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar 2cf8h01
bak bu, bu aralar,moda ve gündemde olan benimde tuttuğum yorum. :sirtarma:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:16

DH den alintilar
-ya ben de saat almayı düşünüyorum 300tlye kadar bütçem var klasik şık bir saat arıyorum tavsiye verirseniz sevinirim
-Bu saatten almayı düşünüyorum saat hakkındaki yorumlarınızı merak ettim ve bu pilsiz hareket sistemiyle çalışma pirensibini açıklarsanız sevinirim.
-kafil arn'dan cvp :yav neyini merak ediosan var işte önceki sayfalara bakarsanız görürsünüz. 2 sayfada bir bu aletin deişik bi rengi övgüleri kulacı yorumları hatta çalışma prensibi şematik çizimleri çarklarının zemebereğinin yapıldıı malzeme bile mevcut.. üşeniosanız arayın içeride 7s26 diye bulursunuz. en yaygın saat olabilir bu snk serisi o derece..

-yarbayım , önerilerin için çok teşekkür ederim

-ben : Yaklasik her on sayfada bir cevabi var
-O : Çok Yardımcı oldun sağol
-Ben : Ne demek her zaman bekleriz
-O : Bekleme yapma devam et muhaha

soru : bu saat hakkında yorumları olan SEIKO SPORTURA SNAA95P2
cevap kafil arn'dan :arkadaşım 7T62 diye forumda arasan göreceksin bir sürü benzer saat ve fikir var aslında..
7T62 çok keyifli bir pilli mekanizma ama saat çok çirkin berbat hatta fikrim yorumum budur
yakışık aldı mı almadı.. (yakışı kaldı mı, yakışık aldı mı? yoksa ulama mı? ahanda karmaşa vereyim ortama) muhaha
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:18

mortingenden birine cvp : aaa nolur sev sonra çok üzülürüz :aglamak:

benden bir cvp : geyik cok hos bir hal aldi yaw, burada gulmekten geberiyorum
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:19

ogameciye bir cvp : kardeş sakın yapmaya yazık okadar parada saate çok değilmi aman
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:21

hehehe,adamlar buraya üye olursa yandık,veya misafir olarak taklıyorlarsa ,üyede olmazlar artıkın. :siritiyom:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:25

durun dayanamiycam bunu da yazicam sonra stop edicem Very Happy

BU GÜNDE SAATE BİR BAKTIM, NE GÖRİM?!!!??? SAAT DURMUŞ SANİYESİ DURUNCA DAKİKALARDA DURUYOR
silver

silver

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:26

watcher demiş ki:

Birkac resim burada var: https://saatforumu.forumactif.org/saatler-uzerine-genel-bilgiler-soru-cevaplar-f6/millette-ne-kolleksiyonlar-var-t109.htm

Asagida da birkac tane :siritiyom: ama bunlarin konuyla ilgisi olmadigindan bir iki gun sonra silecegim study

affraid dilim tutuldu valla...

Ben bu işlerin kültürüne sahip değilim ama bilmeyen biri olarak ilk düşündüğüm şey şu oldu;

Acaba şu saatlerin (kasalık olanlar hariç tabi Smile ) barındırılması için bir ceviz ahşap dolap yapılsa nasıl olur

Hani giyinme odaları yapılıyorya o misal saat odası , her rafın yüksekliği 10 cm olsa, genişliği 30 cm, derinlik 70 cm desek, her biri 20 saat alsa, toplam genişliği 2 metre yüksekliği 1.5 metre olan (derinlik 80 cm) bir ahşap dolaba 100 kadar çekmece ve 2000 saat koyulabilir, sonra raflar ve içindeki bölmeler numaralanır, her saatin bilgileri yeriyle birlikte listelenir, bilgisayara atılır....

Tabii özel yapım o ahşap dolaba kaç para gider, saatleri listelemek için ne kadar zaman gider, bu arada hanımdan
ne kadar oklava yenir, oralar problem Very Happy

Belkide bu tür uygulamalar hiç yapılmıyordur ben bilmediğim için sallamış olabilirim muhtemelen Smile
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:27

evet bu bombaların hepsini okumuştum

-ben : Yaklasik her on sayfada bir cevabi var
-O : Çok Yardımcı oldun sağol
-Ben : Ne demek her zaman bekleriz
-O : Bekleme yapma devam et

SAAT DURMUŞ SANİYESİ DURUNCA DAKİKALARDA DURUYOR

yakışık aldı mı almadı.. (yakışı kaldı mı, yakışık aldı mı? yoksa ulama mı? ahanda karmaşa vereyim ortama)

bunlara ben de bayılmıştım Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:29

hanimdan yenecek oklava artik onemini yitirdi insanin derisi zamanla alisiyor :sirtarma:
Diger yapilacaklara gelince, parayi o zimbirtilara verirsek hangi parayla yeni saatler alicaz?
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:29

"...BU GÜNDE SAATE BİR BAKTIM, NE GÖRİM?!!!??? SAAT DURMUŞ SANİYESİ DURUNCA DAKİKALARDA DURUYOR "bunu bende hatırlıyorum,mantık,kurgu,yorum süper,arkadaş saatden anlamıyor ama kafayı kullanıp mantıklı yorum yapıyor,ülen tabiki,saniye durunca saat durmuş demektir,sen bizimlen dalga mı geçyon,heeyyt
:sirtarma:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:32

watcher demiş ki:
hanimdan yenecek oklava artik onemini yitirdi insanin derisi zamanla alisiyor :sirtarma:
Diger yapilacaklara gelince, parayi o zimbirtilara verirsek hangi parayla yeni saatler alicaz?
yorum,"kaşarlandık" demek istiyon herhal :alay: ,ama kasa vs. konusunda haklısın,bir winder alayım dedim,parasını görünce ben bunun parasıylan yeni bir saat alırım dedim,hem watcher dışında kimin 2000 saati varki, :kehkeh:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 1:32

Bu post cok hos olmaya basladi, aradaki benim parazit eklemeleri sonra silicem ki ortam kirliligi yapmasin
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 2:34

[quote="watcher"][quote="aaltindeger"]bide sayın admin benim alıntılar ve gülme ikonları falan neden çıkmıyor acaba??[/quote]
yaw ben de anlamadim, duzeltmeye calisiyorum olmuyor, sen hangi sistemi kullaniyorsun? Windows? Mac?[/quote]

windows.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 3:21

aaltindeger demiş ki:
watcher demiş ki:
aaltindeger demiş ki:
bide sayın admin benim alıntılar ve gülme ikonları falan neden çıkmıyor acaba??
yaw ben de anlamadim, duzeltmeye calisiyorum olmuyor, sen hangi sistemi kullaniyorsun? Windows? Mac?

windows.

Inanilmaz bisey, senden alinti yapiyorum oluyor, senin yazdigin mesaja girip duzeltme yapiyorum olmuyor, senin mesajina girip tum karakterleri siliyorum, kutuyu bosaltiyorum, yeniden smileys ekliyorum olmuyor...
Senin bilgisayarin biseyler yapiyor nedir anlayamadim :shock:
silver

silver

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 3:24

watcher demiş ki:

Very Happy

Böyle bir dolap İstanbul Modako'yu biraz dolaşarak 1-2 bin ytl arasında yapılır heralde, yarım Seamaster parası etmez muhtemelen Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 3:27

olur bugun ogleden sonra modokoya bi tur atayim, sadece nakliye biraz yuklu tutar diye korkarim scratch
ertay

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 9:46

Dh de bir soru,
bir arkadasim Rolex hediye etti acaba gercekmi? gercek olup olmadigini nasil anlarim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 11:27

Eroltay abi ay saatin cakma mi?
muhaha
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedPerş. 1 Ekim - 19:30

[quote="watcher"]Eroltay abi ay saatin cakma mi?
:muhaha:[/quote]

hahahahahahaaa... ama yüksek kalitede bi replikaya benziyo.. kesin çin değildir. :):):):)

sevgili eroltay affına sığınarak..:):):):)
( hep bu admin kışkırtıyo adamı)
ertay

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 9:39

sizde sir saklamasini bilmiyorsunuz be kardesim, iyiki cakma oldugunu soyledik yedi duvele rezil ettiniz beni..
solestar

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 10:02

O : "Kaça aldın saati?"
Ben : "Çok Lira'ya"
O : "Ohaaa!! Ne özelliği var?"
Ben : "Saati gösteriyo..."
O : "Bak kolumdaki plastik saati 10 Lira'ya almıştım 10 yıldır kullanıyorum, hiçbir sorun yok,sen de böyle bişey alsaydın ya"
Ben : "Abi ben saat forumlarına takılmaya başladım da!!! Başta watcher olmak üzere oradaki arkadaşlar bizi kötü yola sevkediyo "
O : "Ajandır onlar ajan Smile
ertay

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 10:09

adam saati elinde soyle bir tarttiktan sonra, bana donuyor ve yaw bu cok agir nasil tasiyorsun?
tasimak icin, birisini tutuyorum :humeur2:
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 10:15

aslında kas yapıyorum demek şazım,benim bir arkadaşın kolunde sorun varmış,ve bileğine-koluna ağırlık takması gerekiyormuş,oda mümkün olduğunca en ağırlarından çakma pilli bir saat almış,"ohh iyi geldi" deyip dolaşıyor. :hehehe:
ertay

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 10:59

eh napalim, okuze boynuz agir gelmezmis diyorum, zaten o kisilerin gozunde okuzden farkimiz yok, boyle gereksiz seylere bu kadar para verdigimiz icin. :delirdim:
silver

silver

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 11:08

eroltay bizi çakmacıya götür aman diskoya götür :lol!:
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedCuma 2 Ekim - 13:15

eroltay demiş ki:
adam saati elinde soyle bir tarttiktan sonra, bana donuyor ve yaw bu cok agir nasil tasiyorsun?
tasimak icin, birisini tutuyorum :humeur2:

muhaha muhaha muhaha
ooomegaa

ooomegaa

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 4:31

tüm gerçek saat tamircisi arkadaşların affına sığınarak....yazıyorum.
wacherden ist. buluşmasında tamir etmek için birsaat(BIENNE) almıştım, çalıştıramadım,
bugün tamirciye gittim veeee...
-hayırlı işler usta
-saol
-bu saate bir bakarmısınız? balansı değişecek. şöyle uzaktan baktı ve
- o saatin tamiri yok dedi :delirdim: (cümlesi aynen bu idi)
- hayır usta ''tamiri imkansız saat yoktur'' dedim ve çıktım.
2.inci saatçiye gidiyorum aralarında 100metre yok..
-hayırlı işler usta saat çalışmıyor ilğilenirmisin? bu usta insaflı aldı saati açtı ve
-balansı değişecek bendeki eski saatlere bir bakmam lazım dedi.
- tamam usta saat sende kalsın sonra ugrarım.
-yok yok sen saatini al uğraşmaya değmez :delirdim:
ben şok yaşıyorum.
-öyle deme usta bak ne güzel saat hemde mekanik, çalışsa kötümü olur?
-yeğenim bu saat ettiğin masrafa degmez :delirdim:
ben şoooklardayım
buna senmi karar vereceksin be adam diyemiyorum.
-usta kaç para?
-50 lira olur.
-tamam usta hani eski saatlerim var demiştin ya onları ben bir görsem olurmu?
ve o cevabı imkansız soru!
- sen ne iş yapıyorsun?? :delirdim: :delirdim:
ve bende filmin koptuğu an.
-efendim ben kaldırım kenarında oturuyorum ve gelip geçen arabaları sayıyorum...
sana ne be adam benim ne iş yaptığımdan da diyemiyorum. (adama değil mesleğine
sayğı duyduğumdan susuyorum)
-bahçıvanım ben diyorum ve başka bir saat tamircisine ugramadan kendimi evde
buluyorum. clown
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 8:05

saat ustası, saatleri sevmeyince ortaya çıkan bir sonuç...
ertay

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 11:47

silver demiş ki:
eroltay bizi çakmacıya götür aman diskoya götür :lol!:
cakmaciya goturmekten imtina etmem ama, diskoya goturmekten sakinirim, cunku bir daha disari cikmak istemezsin oradan :kehkeh:

En son eroltay tarafından Ptsi 5 Ekim - 8:32 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 12:44

2 tane fırlama bir tip 30lu yaşlarda tipik mahalle esnafı kılıklı adamlar. muayene olmaya gelmiş biri. odaya aldım bilg. monitorunda o sırada bir saat sitesi açık.
-hocam biz de saat işi yapıyoruz.
-saat işi derken?
-satıyoruz.
-ne marka?
-rolex, vaşeron, britling, hublot, filip...
-patek philip mi?
-he işte ondan
-replika herhalde, yani sahte
-yok hocam hepsi orijinal dubai'den getiriyoruz.
bu sırada muayene sürüyor.
-hoca, kolundaki ne?
..kolumda 1970 model sovyet kurmalı bır Raketa var.
-ya hoca bbundan vardı bende geçende sattım bir tane.
-ıhı. işte reçeteniz. geçmiş olsun.

En son FlyingOstrich tarafından C.tesi 3 Ekim - 12:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 12:45

kolunda quartz bir piyasa saati olan saat ustası. gördün mü hemen uzaklaş oradan. hayır gelmez....
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 12:48

acı ama bir gerçek.
saat işinde olan bir adam:
-yahu hoca senin bu saat hastalığın seni bitirir valla, servetini bu saatlere dökeceksin sen.
yahu araba almayı geçtim de motor alıcam diye para biriktirmeye çalışıyorum ama para kalmıyor ki, en son allah'tan şu bob dylan'dan beğenmeyip vazgeçtim yoksa düşünmeden alacaktım motor için biriktirdiğim para ile.
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 12:51

kolundaki replika saati orijinal diye yutturmaya çalışan tipler...
biraz üstüne gidince replika olduğunu söylerler. "ama bire bir aynısı" derler. sinir bozucu
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedC.tesi 3 Ekim - 12:53

tüccar olmuş saat ustaları....
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedSalı 29 Ara. - 7:41

Bu da mustafasuren hocamdan, buraya alinti yapmadan gecemedim kahkaha2

"geçen saatçi fiyatını sorduğum saat için abi bu otomatik değil tam ful otomatik dedi. nasıl dedim şaşırarak "bak abi automatic yazıyor otomatic yazmıyor" dedi. automatic yazınca ful otomaitk otomatic yazınca eh işte çok güldüm çok"
deka

deka

MesajKonu: Geri: Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar   Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar Icon_minipostedSalı 29 Ara. - 12:13

Bazısıda kurulanlara tam otomatik diyor, seiko gibi kurulma olayı olmayanlara yarı otomatik, mübarek tabanca sanki. fumeur

Saatlerle ilgili sinir olduğunuz ya da komik bulduğunuz yorumlar
1 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : 1, 2  Sonraki
 Similar topics
-
» Saatlerle ilgili şiirler burada
» Saatlerle ilgili bunları biliyor muydunuz?
» Komik ilanlar
» hayal gücü sınır tanımıyor
» Zenith Yorumlar