saat tam oturacak şekilde bilekle saat arasında boşluk olmaz...
28%
[ 7 ]
saatle bilek arasında en az 5mm boşluk olur...
28%
[ 7 ]
saat rahatça dönecek kadar ama fazla gevşek olmaz...
44%
[ 11 ]
Toplam Oylar : 25
Anket kapatıldı
Yazar
Konu: bu alet Türkiyede var mı? Çarş. 20 Ekim - 6:14
videoda gözüken alet ne kadardır? gördüğünüz gibi "Adjusting Your Watch Bracelet" bilezik ayarlama işi bu aletle çok kolay olsa gerek...
flymad
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 11:10
7-8 Dolarlık olanı da var 70-80 dolar olanıda Türkiyede muhakkak vardır. Dışarıdanda kolaylıkla getirilebilir. Hatta bir siparişimde kolinin içine bir tane 7-8 dolarlıktan attırabilirim.
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 11:20
Garez senin link olarak yazdığın ne ise pek anlaşılmadığı için pek çok kimse yorumda bulunmuyor.
GAREZ
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 11:25
teng demiş ki:
Garez senin link olarak yazdığın ne ise pek anlaşılmadığı için pek çok kimse yorumda bulunmuyor.
zaten satan yerde az yada yoktur... yorumda ondan yok o aletin adı bile bilinmiyordur...
watcher Admin
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 11:34
Bu alet ebay'den birkac dolara alinabilir, hatta full set olarak ta var ama cok kalitesiz çin mallari, eger kalitelisi istenirse bergeon markaya bakmak gerekir.
GAREZ
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 11:41
peki alete ne deniyor? TR'da kullanılıyor mudur acaba?
watcher Admin
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Ptsi 8 Kas. - 12:02
cevap için çok sağol ona pin çıkarıcı diyorlarmış... Çankaya'da bakarsam bulabilirim heralde...
mavipelerin
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Çarş. 19 Ocak - 21:14
Gittigidiyorda satılıyor olması lazım.Saat kordonu ayarlama aparatı.
asymptote
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? C.tesi 13 Ağus. - 14:37
Ben bu alete sahibim, tam adını ve Türkiye'de nereden güvenle satın alınabileceğini biliyorum. Gel gelelim ki bu bilgilerimi sizinle paylaşamıyorum. Resim yada web sayfası linki ekleyemiyorum foruma.
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days.
Why is that so?
Ridiculous!
GAREZ
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? C.tesi 13 Ağus. - 14:45
asymptote demiş ki:
Ben bu alete sahibim, tam adını ve Türkiye'de nereden güvenle satın alınabileceğini biliyorum. Gel gelelim ki bu bilgilerimi sizinle paylaşamıyorum. Resim yada web sayfası linki ekleyemiyorum foruma.
New members are not allowed to post external links or emails for 7 days.
Why is that so?
Ridiculous!
opera ve TURBO modunu yada google dns kullanırsan sorun kalmaz issnin dns serverı düzgün çalışmadığından oluyor... Cep telefonumdan bile giriyorum... Opera mini kullan operamini.com adresine telefonun tarayıcısınla git yükle pcde yer imlerini ayarla operayı senkronize et her yerden yer imlerine ulaş... Bu mesajı bile opera mini 4.3 ile yazıyorum...
asymptote
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Paz 14 Ağus. - 3:54
GAREZ demiş ki:
[ opera ve TURBO modunu yada google dns kullanırsan sorun kalmaz issnin dns serverı düzgün çalışmadığından oluyor... Cep telefonumdan bile giriyorum... Opera mini kullan operamini.com adresine telefonun tarayıcısınla git yükle pcde yer imlerini ayarla operayı senkronize et her yerden yer imlerine ulaş... Bu mesajı bile opera mini 4.3 ile yazıyorum...
Forumda adamakıllı bir mesaj yazabilmek için bin takla atmak zorunda olmamam gerekir. Her neyse... Bahsi geçen aparat "pim çıkarma mengenesi" diye geçiyor. Saatoutlet.com da 17,70 TL ye satılıyor, şu an stoklarında mevcut, ileride ne olur bilemem. Videodan da anlaşılacağı üzere metal bileziklerle işi olanların sahip olması gereken çok pratik bir alet.
asymptote
Konu: Geri: bu alet Türkiyede var mı? Paz 14 Ağus. - 4:34
Bu arada ebay da 1 dolara aynısı (tam olarak aynısı mı bilmiyorum, görüntü olarak benziyor) mevcutmuş. Shippingle beraber 2 dolara alabiliyorsunuz. Link ekleyemiyorum fakat satıcı çinli bir kardeşimiz "xiao2huan", ürünün "Watch Band Strap Pin Link Remover Adjust Repair Tool" şeklinde uzunca da bir adı var. Bu isimlerle aratırsanız bulacağınızı düşüyorum. Fiyat gerçekten bu kadar uygunsa forumca 50-100 tane alıp üyelere dağıtmak lazım diye düşünüyorum