| Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar | |
|
+38Magneto ekonomist silver ofis frown trilobid yusufduz thomasm forbidden SEBA fevzi aker aaltindeger cemele akdikan Azizim kelby Akif MortingenStrasse Drao dreren Bakone solestar toro5 GAREZ borahan kHanTW vervito teng krytime merih crazyhours egunns sifujack haspirin certus deka bootsector watcher 42 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:02 | |
| Cam safir olacak eger butce yeterse cok hafif bombe olabilir belki, ama cok bombe olmamali kalinligi arttirir.
Sifujack Dakika imleclerini silmedim, biraz daralttim, dikkatle bakinca gorunuyor ama kadrana cok yuk binmesin diye biraz daralttim.
Bootsector ucmaya basladiginda bana dunyanin en ucuz yerinden bir saat getireceksin haberin olsun. Sen once su saati bir gor ve dene. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:06 | |
| | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:09 | |
| benim bu projede gönlüm 38 mm olması yönünde, adamların yakaladığı elitlik bu hassas orantılarda saklı, olayın ince bilek-kalın bilekle alakası yok bu kombinasyonda uçmuş ben bu saati yerim | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:12 | |
| Tamamdır Mete abi. Söz en ucuz yerden istediğiniz saati getireceğim. Saat çapı konusunda hala 40mm diyorum ama bakalım bir deneyelim. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:17 | |
| - egunns demiş ki:
- benim bu projede gönlüm 38 mm olması yönünde,
adamların yakaladığı elitlik bu hassas orantılarda saklı, olayın ince bilek-kalın bilekle alakası yok
bu kombinasyonda uçmuş ben bu saati yerim
+1 Artı cam düz olacak. bu konseptte saatlerin camları düz olur genelde. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:19 | |
| - bootsector demiş ki:
- Tamamdır Mete abi. Söz en ucuz yerden istediğiniz saati getireceğim.
Saat çapı konusunda hala 40mm diyorum ama bakalım bir deneyelim. sen bence onu bırak, bize güven. birşey biliyoruz da söylüyoruz. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:22 | |
| - egunns demiş ki:
- benim bu projede gönlüm 38 mm olması yönünde,
adamların yakaladığı elitlik bu hassas orantılarda saklı, olayın ince bilek-kalın bilekle alakası yok
bu kombinasyonda uçmuş ben bu saati yerim
işte bu bu kadranı yaptıklarını görmemiştim ama bahsettiğim metalik kadran rengi buydu ,bu renkte yada biraz daha açık renkte kadran yapmak mümkün mü,ya da bu renkte 2. kadran istesek ne kadar fark vermek gerekecek | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:33 | |
| - vervito demiş ki:
- bootsector demiş ki:
- Tamamdır Mete abi. Söz en ucuz yerden istediğiniz saati getireceğim.
Saat çapı konusunda hala 40mm diyorum ama bakalım bir deneyelim. sen bence onu bırak, bize güven. birşey biliyoruz da söylüyoruz. Ya ben olaya şu açıdan bakıyorum. Bende bir adet Citizen Eco-Drive Perpetual BL8007-04A saat var. Saat açık renk kadran. Tabiki de kadran bu saatten daha dolu. Ama 39,5mm çapı olmasına rağmen bana küçük geliyor. Gerçekten küçük bir saat. O yüzden açık kadran saat bile olsa 40mm çok normal bir ebatmış gibi geliyor bana. Geriye kalan her konuda uzlaşmaya varım ama bu konudaki çekincem biraz fazla. | |
|
| |
Bakone
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 5:39 | |
| Saati almam pek olası değil o yüzden pek yorum yapmak istemiyorum ama birşey dikkatimi çekti.Sanırım bu tarz saatlerin genelinde akrep yelkovan farkı bariz.Ama forumunun saatinde ben pek fark göremedim.Bu saatin farklı olması için mi yapıldı yoksa istekler bu yönde mi merak ettim.Farkın belli olması benim gözüme daha hoş geldi ama tabi karar alacak olanların o yüzden sadece yorum olarak düşünebilirsiniz. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:07 | |
| İdeal ölçü 39 galiba, bu modellerde cam düz veya olabiliyorsa çok hafif bombe şık olur,arka safir cam neyse de ,ön camın yine içten antirefle kaplı olması standarta oturdu, bundan sonra antirefle kaplama olmayan saat takılmaz. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:08 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:10 | |
| bu kombinasyonda uçmuş ben bu saati yerim [/quote] işte bu bu kadranı yaptıklarını görmemiştim ama bahsettiğim metalik kadran rengi buydu ,bu renkte yada biraz daha açık renkte kadran yapmak mümkün mü,ya da bu renkte 2. kadran istesek ne kadar fark vermek gerekecek[/quote] olay burada bitmiş,süper, helede kadran süt beyaz olup, rakamlarda düzenlendi mi, tamamdır. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:18 | |
| San Remo'ya benden +1 Ancak klips kullanacaksan abi San Remo klipsli rahat olur mu? denemek lazım aslında. gidelim mi özünümzdeki hafta? bu arada bir yere daha gidecektik han içinde kayışçı. unutmayalım. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:23 | |
| - teng demiş ki:
- watcher demiş ki:
- teng demiş ki:
- Saati bitirdik ya, kroko kayışını şimdiden aramaya başladım
Gercek mi? Bitti mi? Saka yapmiyosun di mi? Valla gerçek. Demin yazarken Hirsch' e girip acaba hangi kayış buna güzel gider diye bakıyordum. : San Remo iyi duracak gibi Bu sefer de kayış ölçülerini değiştir de seni benim kedi Ene ile tanıştırayım. Yok yok kayis olcusu artik degismez. Icin rahat bakabilirsin. JLC'de cam duz safir, ama pateklerde cok hafif bombe vardi ama duz yapmak daha dogru olur gibi bir duygum var, patek worldtimer efsane bir saat ve 38mm idi ama gercekten kola tam oturuyordu, hep soyluyorum, lug'lar cok onemli bunlarin sayesinde saat konfor kazaniyor. Ureticiler ayni kasayi degisik alt kapaklarla degisik makinelerde kullandiklari icin lug'lar havada kalabiliyor ve rahatsizlik verebiliyor, amabiz bu makineye uygun tek tip kasa yaptiracagiz tipki JLC ve diger bazi markalar gibi. Akrep yelkovan her zaman degistirebilecegimiz bir opsiyon yani liste sonrasi tasarimin son resimlerinde degisik akrep yelkovanlar deneyebiliriz, simdilik cok cok ugrastirdigi icin bir de degisik kollar cizmek istemedim. Kadran porselen tarzi olacagi icin kirik bir beyaz dusunduk, belki ek kadran yapilabilir ama bu da duruma bagli, yani boyle index kadran olacagi icin zaten pahali olacak ve kac adet yapilmasi gerekiyor tam emin degilim ama galiba min. 300 ad olmak zorunda. Bu arada hizli bir sekilde sonuca ulastigimiz icin seviniyorum ne de olsa aklin yolu birdir, dogru bir proje ve dogru bir fiyat elde edilince gerceklesmeme nedeni kalmiyor, ben de tum bu sureclerden inanilmaz keyif aliyorum dostlar. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:23 | |
| Ben klipsli kayışları çok daha kullanışlı görüyorum, ama bu saati klips bozar yaw Kolundan çıkarıp yerine koydunmu bi yayılsın şöyle boylu boyunca ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:25 | |
| - vervito demiş ki:
- San Remo'ya benden +1
Ancak klips kullanacaksan abi San Remo klipsli rahat olur mu? denemek lazım aslında. gidelim mi özünümzdeki hafta? bu arada bir yere daha gidecektik han içinde kayışçı. unutmayalım. Kelebek toka modelleri de bakin ve mumkunse resim gonderin ki toka konusunda da calisma yapayim, malum her parca ayri yerlerde yapilacak bu da epey gorusme ve pazarlik gerektiriyor. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:25 | |
| Bence hafif bombeli bir cam idealidir. Antirefle olabilir ama saate fazla birşey katmaz korkarım. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:29 | |
| - teng demiş ki:
- Ben klipsli kayışları çok daha kullanışlı görüyorum, ama bu saati klips bozar yaw
Kolundan çıkarıp yerine koydunmu bi yayılsın şöyle boylu boyunca ? Toka konusunda klasik yapıdan uzaklaşınca kayışın dayanımı artıyor,belkide saat daha elit bir yapı kazanıyor ama yine de en kullanışlısı klasik toka gibi geliyor bana, hem sağlam,hem saati çıkardınmı yayılıyor,hemde pratik benim gibi genelde 2 ayrı ayarı sık sık kullanan birisi içinde büyük kolaylık,kayışın 20-18 e oturmasıda iyi oldu gözüküyor. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:30 | |
| Hirsch San Remo'yu model olarak mı söylüyorsunuz yoksa direk bunu mu alacaksanız. 243 dolar fiyat etiketi gördüm ve korktum Direk onu alıcam kısmet olursa (20-16 vardır umarım) Ben de korktum ama, korkunun kayışa faydası yok biliyorsunuz | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:33 | |
| - teng demiş ki:
- Bence hafif bombeli bir cam idealidir. Antirefle olabilir ama saate fazla birşey katmaz korkarım.
Aynen katılıyorum,antirefle cam yokmuş gibi kadranı daha bir ön plana çıkarıp bütün yalınlığını,güzelliğini sergiliyor diye düşünüyorum,ancak kadran beyaz olunca ne kadar faydası olur bilemiyorum,ancak az da olsa faydası olsa yine yeter. san remo direk alınmayacaktır,isteyenin alacağı bir durum. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:35 | |
| - deka demiş ki:
- teng demiş ki:
- Bence hafif bombeli bir cam idealidir. Antirefle olabilir ama saate fazla birşey katmaz korkarım.
Aynen katılıyorum,antirefle cam yokmuş gibi kadranı daha bir ön plana çıkarıp bütün yalınlığını,güzelliğini sergiliyor diye düşünüyorum,ancak kadran beyaz olunca ne kadar faydası olur bilemiyorum,ancak az da olsa faydası olsa yine yeter. san remo direk alınmayacaktır,isteyenin alacağı bir durum. Yok zaten direk alınacak anlamında söylemedim de teng dostumuz alacağım falan deyince merak ettim. | |
|
| |
toro5
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:38 | |
| Mümkün oluyorsa bombeli cam ve antirefle saatin elitliğine katkı yapıyor.
Bu arada Tissot Visodate beyaz kadran olmasına rağmen antirefle olmadığı için yine de yansıma yapıyordu. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:39 | |
| ama bu saate San Remo kayış değer üstadım ya | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:41 | |
| Kayış gerçekden güzel, süper | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 6:57 | |
| Ok dostlar ozetliyorum,
Saatin kod no: FOR-2-10 Cap 39-40mm Lugs : 20/18mm Kurma kolu kararlastirilacak (hezarfenin kucuk bir modeli olabilir) Kollar kararlastirilacak (belki degisik versiyonlarda ve renklerde de olabilir, kollarin ureticisi ile son asamada konusacagim, birim fiyat olarak birsey degil ama adetlerde insani olduruyorlar)
Cam safir antirefle ve duz ya da cok hafif bombeli Arka cam mineral veya safir kadran rengi beyaz ustune altin ve celik rakamlar olarak iki versiyon degisik kadran renkleri alternatifleri olabilir mi bakilacak Rakamlar Osmanli Saniye kolunun kuyrugunda saniye koluyla ayni renkte kucuk bir hilal (hezarfen gibi) Kollar ve rakamlar ayni renk metal Makine kurmali peseux 7001, dekorlu veya soigné tip Kasa iki renk alternatifli, masif celik veya celik uzeri altin kaplama Bir adet deri kayis bakire devekusu Toka mumkunse kelebek veya duz toka, butcenin elvermesi ve adetin mantikli olmasi durumunda uzerlerinde "turksaat" logosu Kadrandaki Turksaat yazisi elyazisi ile Kutu: cok onemli degil ama mumkun oldugunca kaliteli Montaji istegimize bagli olarak ya isvicrede ya da turkiyede yapilacak Maliyet : 300€ | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 7:11 | |
| Bence saatin sereserpe güneşlenebilmesinin yanında 1 durum daha var; bu ultra kibarlıkta kasaya kelebek toka kullanılırsa tokanın içersindeki metal şerit extra yükseklik karacağından negatif görüntü verebilir ; ben özellikle bu projede klasik toka taraftarıyım; çünkü bu tarzda saatleri vitrinde klasik toka ile hatırlıyorum......ama negatif yönü değerli bir kayış kullanırsak klasik toka kayışı çok daha hızlı deforme ediyor...aftermarket olayı tabii;üzerindede boylu boyuna düşünülecek bir durum değil; ama tokaya logo olayı yaptırılabilicekse önem arz ediyor - teng demiş ki:
- Ben klipsli kayışları çok daha kullanışlı görüyorum, ama bu saati klips bozar yaw
Kolundan çıkarıp yerine koydunmu bi yayılsın şöyle boylu boyunca ? | |
|
| |
bootsector
| |
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 8:44 | |
| - teng demiş ki:
Kolundan çıkarıp yerine koydunmu bi yayılsın şöyle boylu boyunca ? ben zaten klipsi pek sevmem de ancak kroko kayışında ömrünü uzatmak için klips farz olmasa da vacip gibi birşeydir ama ben de zaten klips kullanmayacağım. | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 8:44 | |
| Tamam hadi uygulamaya başlayalım detayları sonra hallederiz | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 8:50 | |
| hadi hayırlı olsun | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 8:50 | |
| Aynen teng e katılıyorum. Hadi hemen kasayı ve kayışları üretmeye başlasınlar biz de kolların falan rengini şeklini belirleyelim | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 8:54 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Perş. 28 Ekim - 11:17 | |
| Heyyooo yeni yolculuga cikiyoruz, yarin veya cumartesi basliklari acarim | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 0:23 | |
| ;tam bir takım elbise saati çok güzel;şahsi fikirlerimi belirtirsem bu model bir saat 38 mm olmalı; saniyenin tamamen kaldırılması da bence bir düşünülmeli derim 80 mikron rose altın kaplama da hiç fena durmaz aslında ben de şimdiden bir lizard kordon ayarlayım sevgi ve saygı ile | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 0:32 | |
| - dreren demiş ki:
- ;tam bir takım elbise saati
çok güzel;şahsi fikirlerimi belirtirsem bu model bir saat 38 mm olmalı; saniyenin tamamen kaldırılması da bence bir düşünülmeli derim 80 mikron rose altın kaplama da hiç fena durmaz aslında ben de şimdiden bir lizard kordon ayarlayım sevgi ve saygı ile +1 kasanın ince olması açısından lizard kordon krokoya göre daha uygun olabilir, haklısınız aslında. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 1:47 | |
| | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 2:04 | |
| Bu arada saatimizi cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde yapmaya karar verdik. Adını koyarken bunu unutmayalım. | |
|
| |
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 2:32 | |
| - teng demiş ki:
- Bu arada saatimizi cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde yapmaya karar verdik.
Adını koyarken bunu unutmayalım. Katılıyorum. Renk konusundada bunlar hoşuma gitti. Tercihim birincisi tabiiki çelik rengi kasaya bu sarı renk rakamlar (bizim rakamlar tabiiki), saniye mavi olabilir veya oda sarı... | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 2:35 | |
| - teng demiş ki:
- Bu arada saatimizi cumhuriyetimizin kuruluş yıldönümünde yapmaya karar verdik.
Adını koyarken bunu unutmayalım. Kesinlikle doğru. Tema olayına çok gerekli değil diyordum ama bu kadar anlamlı bir gün saatin teması olacaksa büyük bir zevkle kabul ederim. Saatin arkasına 29.10.2010 işlense yeridir | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:10 | |
| - bootsector demiş ki:
- teng demiş ki:
Adını koyarken bunu unutmayalım. Kesinlikle doğru. Tema olayına çok gerekli değil diyordum ama bu kadar anlamlı bir gün saatin teması olacaksa büyük bir zevkle kabul ederim. Saatin arkasına 29.10.2010 işlense yeridir güzel fikir. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:13 | |
| beyaz kadran altın rakamlar. olursa buna isteyen mavi kol da takabilir altın rengi de. rakamlar siyah yazı yada metalik kabartma olursa yine metalik kollar veya mavi kollar da yine güzel olur. bunların hepsinin piyasada benzer örnekleri var. dreren arkadaşımızın saniyeyi komple kaldırma ihtimalini tekrar gündeme getirmesi iyi oldu. bu olay saate extraordiner bir özellik daha katabilir kanaatindeyim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:20 | |
| saniyenin kalkma fikri bana da iyi geliyor ama saatin çalışıp çalışmadığını bilmek adına dursun derim, zaten küçük saniye,saatin canlı olduğunun en güzel kanıtı. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:25 | |
| - deka demiş ki:
- saniyenin kalkma fikri bana da iyi geliyor ama saatin çalışıp çalışmadığını bilmek adına dursun derim, zaten küçük saniye,saatin canlı olduğunun en güzel kanıtı.
Bu konuda katılıyorum. Saatin içinde tıkır tıkır çalışsın ne istiyorsunuz canım saniyemden | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:41 | |
| ben belki taksit durumu olursa katılabilirim, fakat önce bayramda bursaya gidince bu mm de bir saat denemem lazım | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 3:55 | |
| - MortingenStrasse demiş ki:
- ben belki taksit durumu olursa katılabilirim, fakat önce bayramda bursaya gidince bu mm de bir saat denemem lazım
Simdiden taksit oder gibi kenara koymaya baslarsan teslimata kadar parayi toplamis olursun hatta gerekirse ben de mudahale ederim. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 4:01 | |
| watcher hepimize saat ısmarlıyormuş arkadaşlar. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz. Ama zamanı geldi de geçti bile. Geç olsa da hakkımızı aldığımızı görmek sevindirici | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 4:04 | |
| - bootsector demiş ki:
- watcher hepimize saat ısmarlıyormuş arkadaşlar. Ne kadar mutluyum bilemezsiniz. Ama zamanı geldi de geçti bile. Geç olsa da hakkımızı aldığımızı görmek sevindirici
sen hezarfen kiyagimi unutma Forumun kurucularindan olan ve ilk bulusmaya gelip forumun kurulmasina destek veren ogrenci arkadasimiza butun kiyaklar helaldir. | |
|
| |
GAREZ
| |
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 4:06 | |
| Yahu bu arada oomegaa arkadasimiz temmuzdan beri foruma girmiyor, kendisinden hic haber alamadim, tel'ini kaybettim epey meraktayim, haberi olan varsa lutfen bana bildirsin. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar Cuma 29 Ekim - 4:07 | |
| | |
|
| |
| Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar | |
|