Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar

+38
Magneto
ekonomist
silver
ofis
frown
trilobid
yusufduz
thomasm
forbidden
SEBA
fevzi aker
aaltindeger
cemele
akdikan
Azizim
kelby
Akif
MortingenStrasse
Drao
dreren
Bakone
solestar
toro5
GAREZ
borahan
kHanTW
vervito
teng
krytime
merih
crazyhours
egunns
sifujack
haspirin
certus
deka
bootsector
watcher
42 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
YazarMesaj
deka

deka

Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Empty
MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 6 Kas. - 12:27

Watcher in iyi niyeti, gayreti belli ve ortada, sorumluluk alıp taşın altına elini sokmak cesaret ister, bu sorumluluğu almadan da bu işler maalesef olmuyor, forumdaki herkesin zevk ve isteklerini karşılamak oldukça zor bir konu, yapılacak iş, genel hatlar belirlendikden sonra detayları tartışmaya açmadan olması gerekenin yapılmasını beklemekdir, yaptığımızda belli bir safhadan sonra buydu, aksi takdirde işin içinden çıkılması mümkün değildir, bir yerden sonra kişiye özel saat haline dönüşür, bunu da kimse istemez, ayrıca biz burada ne kadar birşeyler söylesek de son sözü profesyonellere bırakmak gerekir ki, evrensel, her kesimden kabul gören bir model ortaya çıksın. Son olarak burada yapılmak istenen normalde parayı bastıranın sahip olamıyacağı f/p ürünü özel bir ürün ortaya koyabilmekdir, aksi takdirde, başkalarının yaptığı gibi özel saat yapmak adına liste fiyatının üstünde bir rakama mal edilen, hiç özelliği ve önemi olmayan sıradan bir saat ortaya çıkacaktır. Bu konularda zaman zaman sevgili Mete'nin başını ağrıttık, o da sabırla, bir derviş edasında bizlere katlandı, cevap verdi, demek ki onun da kaldıramıyacağı tahammül sınırı varmış ve o da bir insanmış.Teşekkürler Watcher. alkisalkis by
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 6 Kas. - 22:41

Sagol dostum ok1

Fransiz ve Isvicre forumlarinda yillardir bir turlu forum saati yapilamadi, benim de katildigim en az 10 proje oldu, ama hicbiri sonuclanamadi, bir kac sayfa sonra iptal oldu.
Hatta bir tanesinde son asamada projeyi goturen kisi havlu atti ki bu projeyi anlatmak isterim.
Yaklasik 25 bin uyesi olan bir forumda, bir saat profesyoneli 25 adet valjoux 7750 iceren proje baslatti, normal siradan bir projeydi, tek ozelligi kadranin cukulata olmasiydi ve fiyati 1500-1750€ civari idi.
Herkes te bu fiyata atlamisti, ama en son ignelerin modeli konusunda cikan anlasmazlik nedeniyle adam aylar suren calismada havlu atti ve proje iptal oldu.
http://www.turksaatforumu.com
kelby

kelby

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 6 Kas. - 23:18

biz sana güveniyoruz ve arkandayız Mete abi.

çap ile ilgili olarak kimseyi ikna etmek zorunda değilsin, çoğunluk hatta 1-2 arkadaş harici herkes, zaten 38-39 mm'de hemfikir. bizim yorumllarımız genellikle renkler ve kollar üzerine, çap ile ilgili sıkıntımız yok.
dreren

dreren

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 2:32

çap mevzusunda ufak bir şey eklemek isterim;bu saatin formatıyla alakalı;biz istiyoruz diye değil;dresswatch formatındaki bu saat 33 mm den küçük olsaydı o zaman küçük diye tartışmalıydık;Harry Winston'un tasarımcısı dahi 38 mm değil maksimum 38 mm diyor ki saat geleneğine bu uygun olduğu için diyor;yoksa Harry Winston marka saatlerin bir çoğu 48 50 mm
dreren

dreren

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 2:38

Watcher da bu işi sadece saat sevdasıyla yapmakta;Türkiye'de saat kültürünün yaygınlaşmasına çalışıyor ki takdir etmek lazım donanımhaber zamanlarından bugünlere getirdi;bilgi kirliliğinin çok olduğu bu zamanda markalı quartz saatler yerine sanat eseri evladiyelik;tamir edilebilir;nesillere bırakılabilir saatlerin tanınmasında yardımcı oldu;sevgi ile yaptığı için de fedakarlık ile yapıyor;kar elde etmeksizin saat kültürünün yayılmasına çalışıyor; alkisalkis
teng

teng

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 3:13

watcher demiş ki:
crazyhours demiş ki:
abi altın kaplama için bence fark konulsun araya yoksa çelikçilere şey olmaz mı yani Smile

evet arada fiyat farki var ama ben aradaki atraksiyonlarla ayni fiyata cikarmaya calisiyorum, aslinda fiyatin soyledigim rakamda kalmasi icin ne taklalar atiyorum bilemezsiniz.
Her zaman oldugu gibi kaliteden odun vermeden en uygun fiyat/kalite performansini yakalamaya calisiyorum.
Gerekirse ve talep olursa altin kaplamayi 50 adete cikarabiliriz ama 25 talep daha olmasi lazim, isteyen arkadaslar yedege yazilarak bu sayiyi gormemizi saglayabilirler.

Fiyatlara fark eklemeye calisirsam, bu forum, davul ve zurna esliginde, taksim meydaninda beni esege ters bindirir walla.

Hic gozum yemez kahkaha2
Ya ben bunu atlamışım,
Watcher bence saatin kalitesine direkt etkiyecek birşey varsa bunu konuşup fiyatı biraz daha artırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. Neticede her ay saat almıyoruz (sen hariç diable ) Bir kere alınacak, Sen başında söylediğin rakama uymak için zorlama, zorlanma ...
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 3:32

bencede
Drao

Drao

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 4:28

teng demiş ki:
Ya ben bunu atlamışım,
Watcher bence saatin kalitesine direkt etkiyecek birşey varsa bunu konuşup fiyatı biraz daha artırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. Neticede her ay saat almıyoruz (sen hariç diable ) Bir kere alınacak, Sen başında söylediğin rakama uymak için zorlama, zorlanma ...[/quote]

Buna katılıyorum. biere
MortingenStrasse

MortingenStrasse

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 4:30

Ben de katılıyorum.
dreren

dreren

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPaz 7 Kas. - 4:31

teng demiş ki:
watcher demiş ki:
crazyhours demiş ki:
abi altın kaplama için bence fark konulsun araya yoksa çelikçilere şey olmaz mı yani Smile

evet arada fiyat farki var ama ben aradaki atraksiyonlarla ayni fiyata cikarmaya calisiyorum, aslinda fiyatin soyledigim rakamda kalmasi icin ne taklalar atiyorum bilemezsiniz.
Her zaman oldugu gibi kaliteden odun vermeden en uygun fiyat/kalite performansini yakalamaya calisiyorum.
Gerekirse ve talep olursa altin kaplamayi 50 adete cikarabiliriz ama 25 talep daha olmasi lazim, isteyen arkadaslar yedege yazilarak bu sayiyi gormemizi saglayabilirler.

Fiyatlara fark eklemeye calisirsam, bu forum, davul ve zurna esliginde, taksim meydaninda beni esege ters bindirir walla.

Hic gozum yemez kahkaha2
Ya ben bunu atlamışım,
Watcher bence saatin kalitesine direkt etkiyecek birşey varsa bunu konuşup fiyatı biraz daha artırmak mümkün olabilir diye düşünüyorum. Neticede her ay saat almıyoruz (sen hariç diable ) Bir kere alınacak, Sen başında söylediğin rakama uymak için zorlama, zorlanma ...
+1
thomasm

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 2:05

Süper proje!

Seni ilk olarak pek başarılı umut!

Amitiés de France.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 2:16

thomasm demiş ki:
Süper proje!

Amitiés de France.
kim çevirdi bunu ya türkçe ye Smile

Adminden: google
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 2:43

thomasm demiş ki:
Süper proje!

Amitiés de France.

Merci et bienvenu mon ami by
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 2:45

Projeniz super
Cok guzel baslangiclar diliyorum
Fransadan dostca selamlar
demek istemis dostumuz ok1

crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 8 Kas. - 3:14

fransızcaya bayılıyorum Smile
yusufduz

yusufduz

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 0:19

.

En son yusufduz tarafından Perş. 11 Kas. - 11:17 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
trilobid

trilobid

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 0:50

Bu arada forum ve tasarladığımız saatlerle ilgili kendi çevremizde bilgi vememiz ve bu çabalarımızı ballandıra ballandıra anlatırken kötü durumlara düşmemek için bazı tanımların telaffuzları lazım. Mesela soigné, peseux, valjoux gibi. Yani bunların telaffuzlarını bilirsek doğru tanımlamalar yapabiliriz. Bilen arkadaşlardan bu konuda yardım talep ediyorum. ok1
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 1:47

soigné, telaffuzu: suaniye
Valjoux telaffuzu: valju
peseux telaffuzu: pezö
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 2:09

suaniye ye hasta oldum. İçimizden bir kelime gibi geldi Suadiye tarzında ...
Pezö ye yorum yapmak istemiyorum Very Happy Very Happy Very Happy
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 2:30

Valjoux bir saat makinesi markasi.
Peseux de yine ayni sekilde, ve her ikisi de isvicre dev saat grubu eta holding'e ait.

Soigné deyince:
Makine ureticisi firma iki kalitede uretim yapiyor, biri standart digeri soigné.
Standart olaninda makinenin kalitesi biraz daha dusuk, vidalar, makinenin parcalari uretim makinesinden ciktigi gibi yani gorsel defolari ile montaj yapiliyor.
Soigné olaninda ise, vidalar sicak isleme ile mavilestiriliyor, makinenin hassasiyet ayarlama organlari daha ust duzey parcalardan yapiliyor ve ayar sayisi artiyor, makinenin tum parcalari teker teker el ile yeniden yapilandiriliyor yine el ile uzerine cote de geneve dedigimiz dekorasyon yapiliyor ve tum parcalar yeniden altin veya nikel ile kaplandiktan sonra montajlaniyor. Boylece makine bir gorsel solen ve ust duzey bir kalite sunuyor.
bootsector

bootsector

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 11 Kas. - 2:39

Mete abi bilgiler süper. Teşekkürler.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 13 Ara. - 8:14

@watcher, mavi index ve kollar opsiyonu parlak lacivert tonuna yakınmı olucak;
bu kombinasyonda renk dengesi önemli bence
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPtsi 13 Ara. - 11:07

fiyat kosunuda arkadaşlara katılıyrum.
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 8 Ocak - 13:42

@watcher indeksler olabildiğince geride (kadran dakika noktalarına yakın) olacak değilmi? böylece daha ferah bir alan elde edilebilir. Bunların teknik orantıları vardır mutlaka yazıyla anlatım biraz zor. Bazı saatlerde çap küçük olmamasına rağmen indexler arkasında rakamlar ve dakika çentikleri de araya sıkışınca kalabalık gözüküyor
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 9:47

watcher hoca saatlerin sana tahmini teslim süresi bellimi veya numuneler yapım aşamasındamı, amanınnn kanım kaynadı yine Smile
biraz bu başlığa asparagas lazım, yalan haberde olsa onada razıyız Smile
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 10 Şub. - 23:01

Normal olarak numuneler saubat sonunda cikacakti
ama
pesinati gec gondermemiz nedeniyle ve bunun da çin'deki subat tatiline rastlamasi nedeniyle numune cikisi bir iki hafta gecikecek gibi gorunuyor, ama saatlerin teslim tarihinde degisim olmayacak gibi yani nisan sonlari gibi gorunuyor.
Ben de ayni merak ve heyecanla bekliyorum, ustune bir de stresi ekle.
akdikan

akdikan

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 5:47

İyi akşamlar,
Daha önceki mesajlarda saatlerin isvicre dev saat grubu eta holding'e ait firmada yapılacağı belirtilmişti. Son mesajda yazan Çin tatilini anlamadım. Saygılarımla.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 11 Şub. - 5:57

Saatlerimizin kasalarini çin'de yaptiriyoruz, ilk bastan beri boyle kararlastirmistik.
Makineler eta-peseux 7001, makinelerimiz eta group'tan geliyor.
Kadran ve igneler bir isvicre imalatci fabrikadan, kurma kolu da yine baska bir isvicre fabrikasinda yapiliyor.
Son montaj da yine bir baska isvicre firmasi tarafindan yapilacak.
Saatlerimiz made in suisse ibaresini tasiyacak cunku degerinin %70'lik bir bolumu isvicre imalati, normal olarak %55 olmasi durumunda made in suisse ibaresi tasiyabiliyor.
Diger yandan, kasalari da isvicre'de yaptirsaydik bize maliyeti iki kat olacakti ama isvicreli firma da zaten çin'de yaptirip bize satacakti.
Markalarin cok buyuk bir bolumu kasalarini zaten çin'de yaptiriyor, biz aradaki tum aracilari kaldirdik.
crazyhours

crazyhours

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 12 Şub. - 22:34

baştan öyle konuşmuştuk zaten herhangibir sorun yok çinden malzeme kullananları saysak zaten üst düzey markalarda say say bitmez sanırım Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedC.tesi 12 Şub. - 23:13

Aynen öyle, bunlar daha önce konuşulmuştu, zaten konuyu hakim arkadaşlar sistemi bildiği için herhangi bir sorun yoktur.
frown

frown

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 8 Mart - 3:21

Biraz geç oldu ama şöyle bir kurma kolu da çok iyi olurdu.

http://www.timeforum.co.kr/Pds/Board/News/Editor/bovet2.jpg
http://relojesdeluxe.com/wp-content/uploads/2010/04/Bovet-Dimier-collection-R%C3%A9cital-5.jpg

Sahi, Rumi'nin kurma kolu tasarımı nasıldı yahu???
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedSalı 8 Mart - 3:39

frownma demiş ki:
Biraz geç oldu ama şöyle bir kurma kolu da çok iyi olurdu.

http://www.timeforum.co.kr/Pds/Board/News/Editor/bovet2.jpg
http://relojesdeluxe.com/wp-content/uploads/2010/04/Bovet-Dimier-collection-R%C3%A9cital-5.jpg

Sahi, Rumi'nin kurma kolu tasarımı nasıldı yahu???

evet rumi ye gidecek bir tepeymiş

mimar sinan için bir proje olursa ona bu tepe düşünülebilir.

rumi için 2 tepe çizimi vardı bende hangisi bilmiyorum ama yuvarlaklaştırılmış olan kullanıldıysa bu tepeyi aratmaz hatta eşi olmadığı için tabiki bundan çok daha iyi olmuştur ok1
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 11 Mart - 11:45

jaeger, moonphaseli ultra thinde 39 mm çapı tercih etti
okuduğum bazı yabancı kaynaklarda fanlarının grande versiyon gibi 40 mm olmamasına çok sevindiklerini okudum

[img]Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 2vcgn5k[/img]
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 11 Mart - 11:58

40mm zaten pizzadan farksız...
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 13:46

Rumi yi beklerken birde kardeş tasarım VC patrimony large a bakalım
beyaz altın avrupa liste 14000 usd civarı
(bu arada orient 60 th bu tasarımdan fena esinlenmişSmile

[img]Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 I3x5yv[/img]
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 21:29

Hmmmm simdilik birsey soylemiyorum ama numune cikinca saatte cok hosunuza gidecek kucuk surprizler olusacak, en azindan hersey planladigim gibi giderse Very Happy
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 21:35

Şimdiden merak ettim, geçenlerde bir mesajında da değişiklikden bahsetmiştin. ok1
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 21:36

heheheeee merak iyidir insani zinde tutar diable
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 21:40

Dozunda olursa iyidir, fazlası adamı çatlatır. diable
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 22:19

abi power reserve falan yok değilmi düşüp bayılırız Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 22:25

ahh ah eğer öyleyse adamı öldürür.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 22:58

Yok yahu, 7001'de power reserve olmaz, ancakl modul olur bu da hem fiyati hem de kalinligi arttirir.
Daha kucuk ve cici durumlar, ama numune gelmeden oldurseniz daha fazla tuyo vermem, ne olur ne olmaz sonra durum degisir, size rezil olmak istemem.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 23:01

Hem oyle bir durum saatin komple tasarimini degistirir ki sizlerden ok almadan asla boyle birsey de yapmam ok1
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 23:02

Mesela dedik canım. fumeur
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 23:09

öncelikle aklıma tepe geliyor
tepe kesinleşmişse çizimini görebilirmiyiz iki çizim vardı 1 uzun 1 onun yuvarlatılmışı.

sonra yelkovan akrep saniye 3 lüsünde bir değişiklir olabilir

son bomba ama bu değişiklik sayılmayabilir saatin gövdesiyle alakalı değil

fakat psikolojik baskı olarakta algılanmasın üzülürüm

deri ve çelik kordon affraid
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedÇarş. 16 Mart - 23:27

Eger butceye sigdirabilirsem deri ve celik kordon zaten programda var, tum mesele butceyi tutturmak Very Happy
kHanTW

kHanTW

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 17 Mart - 21:43

Ben merak konusunun iyi olduğu kanaatindeyim, hiç mesaj atılmadığı zaman sanki işler ilerlemiyor gibi geliyor bekleyenlere, bu tip "teaser" lar iyidir Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 17 Mart - 21:51

Aynen katılıyorum, bu süreçde suskunluk iyi olmuyor, ara sıra, ara gazı vermek iyi geliyor. diable
ofis

ofis

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedPerş. 17 Mart - 22:10

watcher demiş ki:
Eger butceye sigdirabilirsem deri ve celik kordon zaten programda var, tum mesele butceyi tutturmak Very Happy

millet ev almak için kooperatif kurar bizde saat için bir kooperatif kursak... clown
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar   Peseux 7001           Model Rumi          Resimler Tasarimlar - Sayfa 11 Icon_minipostedCuma 18 Mart - 1:28

ofis demiş ki:
watcher demiş ki:

millet ev almak için kooperatif kurar bizde saat için bir kooperatif kursak... clown

Eh zaten su anda yaptigimiz buna benzer birsey, tek farki, baskan habire fiyat arttirmiyor, gerekirse kendi cebinden vermeye razi, millet te amanin baskan paralari alip kacmasin da diyor hahaha

Peseux 7001 Model Rumi Resimler Tasarimlar
11 sayfadaki 13 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12, 13  Sonraki
 Similar topics
-
» URWERK 10x - Peseux 7001
» Rumi Model Saatin Ozellikleri ve Resimleri
» İlginç tasarımlar (çok sayıda fotoğraf)
» Certina DS 1 (Resimler)
» SAATİMİZE KUTU: HEZARFEN YAZILI SAAT KUTUSU LİSTESİ