| Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi | |
|
+33mehmet_34 ytk bao.bao ugurhakan byrmcl GAREZ faust qazokmubec Ataolur bytepire SERDAR MortingenStrasse bootsector yusufduz crazyhours trilobid selcuk egunns kelby forbidden haspirin borahan fevzi aker yolgezer_7k deka adnanterazi Drao kHanTW teng watcher krytime SEBA vervito 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
hasangngr
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 29/12/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Cuma 20 Ocak - 4:44 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Cuma 20 Ocak - 4:52 | |
| Mkainanın altın kaplama veya normal çelik olduğunu belirtmemişsiniz, buradan normal olduğunu anlıyorum. | |
|
| |
hasangngr
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 29/12/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Cuma 20 Ocak - 5:55 | |
| evet makina normal çelik olacak | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Cuma 20 Ocak - 6:05 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Cuma 20 Ocak - 21:24 | |
| - yusufduz demiş ki:
- Sorun değil benim için ama kaçırdım mı acaba,arka kapak standart çelik olmayacak mıydı?
Arka kapak celik ama makinenin gorundugu bolum safir cam. | |
|
| |
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 21 Ocak - 5:43 | |
| Sn arkadaşlar, Çelik Yedek liste 1 nolu sıradaki saatim için bende, mümkünse altın kaplama makine tercih ederim. Sn deka beni de dahil ederseniz sevinirim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 21 Ocak - 6:03 | |
| | |
|
| |
qazokmubec
Mesaj Sayısı : 343 Kayıt tarihi : 01/06/11 Yaş : 49 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 21 Ocak - 7:37 | |
| deka,
bendeki bütün saatleri (1 adet altın kaplama, 2 adet çelik ödenmiş 1 adet yedek listede çelik ödenmemiş var şu anda, bu hafta itibariyle onu da ödeyeceğim) altın kaplama tercih ederim olursa. olmazsa sadece altın kaplama olanı yeterlidir.
saygılar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 21 Ocak - 8:21 | |
| Tamam sizin çelikler altın kaplama diye işlenmiş, RG de ise belirtmeye gerek yok, hepsi altın kaplama olacak. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 26 Ocak - 1:16 | |
| Arkadaslar listeler kapanmistir, bundan boyle listelere yeni isim kayit edilmeyecektir. Aslinda numune cikana kadar bekleyecektik ama bu arada makinelerin fiyati neredeyse iki misli olmus durumda, bu durumda her yeni kayit icin kendi cebimden odemek zorunda kalacagimdan oturu bu durumu anlayisla karsilayacaginizi umuyorum. Listeyi 100 adete kadar cikarabiliriz ama bundan sonra listeye girecek arkadaslar icin fiyat 600€ olmustur. Bu arada listeye yazilmis olup ta parasini odememis olanlar da listeden cikarilacaklardir ve onlar icin de fiyat 600€ olmustur. Uzgunum ama daha iyisini yapamiyorum.
. | |
|
| |
cleric
Mesaj Sayısı : 49 Kayıt tarihi : 09/11/11 Yaş : 43 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 26 Ocak - 4:17 | |
| - watcher demiş ki:
- Arkadaslar listeler kapanmistir, bundan boyle listelere yeni isim kayit edilmeyecektir.
Aslinda numune cikana kadar bekleyecektik ama bu arada makinelerin fiyati neredeyse iki misli olmus durumda, bu durumda her yeni kayit icin kendi cebimden odemek zorunda kalacagimdan oturu bu durumu anlayisla karsilayacaginizi umuyorum. Listeyi 100 adete kadar cikarabiliriz ama bundan sonra listeye girecek arkadaslar icin fiyat 600€ olmustur. Bu arada listeye yazilmis olup ta parasini odememis olanlar da listeden cikarilacaklardir ve onlar icin de fiyat 600€ olmustur. Uzgunum ama daha iyisini yapamiyorum.
. üstad daha ne yapasın..Allah senden razı olsun. | |
|
| |
ticktock
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 1 Mart - 3:47 | |
| Arkadaslar herhangi bir nedenden oturu rose gold rumi den vazgecicek birisi olursa bana pm atsin lutfen. | |
|
| |
kHanTW
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 4 Mart - 19:37 | |
| Ben vazgeçecek değil de çeliğe dönmek isteyen birisi warsa takası düşünebilirim. | |
|
| |
| Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi | |
|