| Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi | |
|
+33mehmet_34 ytk bao.bao ugurhakan byrmcl GAREZ faust qazokmubec Ataolur bytepire SERDAR MortingenStrasse bootsector yusufduz crazyhours trilobid selcuk egunns kelby forbidden haspirin borahan fevzi aker yolgezer_7k deka adnanterazi Drao kHanTW teng watcher krytime SEBA vervito 37 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 9:35 | |
| - trilobid demiş ki:
- Üstadım eğer şartlar böyle ise ben geçme taraftarıyım. Bunun için ayriyeten diğer konu başlığında(çelik liste) herhangi bir işlem yapmam gerekiyor mu? Ben yine altın kaplama listesinde 28 numarayı alabilirim müsaade ederseniz.
Sizi celik listesinden silip altin kaplama listesinde 28 numaraya yazdik. | |
|
| |
trilobid
Mesaj Sayısı : 95 Kayıt tarihi : 04/11/10 Yaş : 54 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 9:40 | |
| Çok teşekkür ederim. Bu arada çok kısa bir süredir formu takip ediyorum ve yaptığınız çalışmaları gerçekten takdir ve hayranlıkla izliyorum. Şahsınızda tüm yönetici arkadaşları ve projelere fikirleriyle katkıda bulunan arkadaşları tebrik ediyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 9:46 | |
| Hepimiz tesekkur ediyoruz | |
|
| |
selcuk
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 11:15 | |
| arkadaşlar 1 tane de rose gold projesine dahil olmak istiyoorum | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 19:59 | |
| listeye dahil oldunuz. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 20:20 | |
| yav 25 idi ne zaman 33 oldu bu liste? ben geçiş yapacakken dolu idi çevre yolu mu açıldı şimdi zaten kararsızım yapmayın | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 20:36 | |
| Talep'e gore altin kaplama listesini 50 adete kadar cikarabiliriz ama daha fazla olmayacak. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 20:48 | |
| abi o zaman sen söyle hangisini alayım yav valla kararsız kazım vaziyetindeyim sen olsan ne yapardın tek birini alacak olsan yani ? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 21:03 | |
| Ben olsam tek almam, bu kesin. Neticede bu saat ozel ve bir koleksiyoncu icin iki versiyon da bulunmasi gerekir. Hatta ben kendime degisik kadran versiyonlari ile 5-6 parcalik koleksiyon yapacagim. Pahali saatlere bir suru para verdik, 6 saat 1800€ tutar, bu da bir tane orta duzey saat parasi, bundan hic kacinmayacagim, ulkemin izlerini tasiyan bu koleksiyonlar cok ozel olacaklar. Simdilik forumu bekliyorum, biliyorum ki bunu yabanci forumlarda acikladigim zaman tam koleksiyon halinde bile alacak kisiler cikacak. Genel duygum, bizlerde bircok kisi her seyde oldugu gibi bu saatlerin anlami konusunda da bir farkinda olmazlik yasiyorlar. Hezarfen ilk listeye acildiginda bu konuda tereddut edenler daha sonra hata yaptiklarini anladilar ama gec kalinmisti. Biraz da bu nedenle limit konusunu bu sefer biraz elastik yaptik ama bu sefer de katilim yeterli olmakta zorlaniyor, ben katilimlari hemen doldurabilirim ama ilk firsat forumun olsun diyorum, bunun nedeni saatimizin ozelliginin forumun ortak tasarimi olmasi. Hezarfendeki katiligi burada gostermemeye calisiyoruz, ustelik elimizde imkanlar da var, kasalari kendimiz urettirdigimiz icin yeterli kasamiz da var.
Yine de celik saatleri en fazla 100 ad. Altinlari da en fazla 50 adet yapacagiz. Forum limitini doldurdugunda kalanlari ben disaridan hemen dolduracagim. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 21:08 | |
| watcher ödeme takvimi (planı) nasıl olacak | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 21:20 | |
| ikisini de almam gerektiğini anlamış vaziyetteyim de hanıma açıklayamam bunun için bile zar zor izin aldık... aslında altın kasadan beni uzaklaştıran arka kapağın çelik olacak olması. neyse bakalım çelikten devam şimdilik ilerleyen saatler de destek gelirse bakacağım kendi adıma ... | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 21:27 | |
| Istersek arka kapagi da altin kaplama yaptirabiliriz bu sorun degil ama kaplama oldugu ve o tarafin ter asitli kol ile surekli temas halinde bulunacagindan zaman icinde kaplama zarar gorur endisesi ile arka kapagin celik olmasina karar verdik. Zaten altin kaplamalarin hemen hepsi (eskilerden ender bir kaci haric) arka kapagi celik yapiyorlar. Hatta Size altin diye satilmaya calisilan bir saatin arka kapagi celik ise kesinlikle altin degildir, kaplamadir. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 21:36 | |
| evet rastladım öyle altın kaplamalara hatta benzer bir jl almıştım ikinci defa atma yaptığı için servise gönderdim iki hafta oldu bakalım . konuyu saptırmadan değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür eder saygılar sunarım . ben çelik kasa listesine gidiyorum hoşçakalın | |
|
| |
krytime
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 7 Kas. - 23:38 | |
| - crazyhours demiş ki:
- ikisini de almam gerektiğini anlamış vaziyetteyim de hanıma açıklayamam bunun için bile zar zor izin aldık... aslında altın kasadan beni uzaklaştıran arka kapağın çelik olacak olması. neyse bakalım çelikten devam şimdilik ilerleyen saatler de destek gelirse bakacağım kendi adıma ...
Aynı durumdayız ,altın kaplama isteğini zor frenliyorum,neredeyse balataları yakacağım keşke 2 sini de alabilsek ,tek tercih olunca sorunsuz çelik, kaplama olan altının önüne geçiyor. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 10 Kas. - 0:24 | |
| Arkadaşlar,bende listeye 1 adet ile dahil olmak isterim müsaade ederseniz.
| |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 10 Kas. - 0:30 | |
| Mesajını buraya yazdığına göre altın kaplama kasa istediğini anlıyorum.Boştaki numaralardan tercih ettiğin var mı?, | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 10 Kas. - 0:39 | |
| Evet doğru Deka,listenin güncel olduğunu düşünerek No:25 olabilir diyorum. Teşekkürler | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 10 Kas. - 0:47 | |
| ok. işlem tamamdır. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 7:03 | |
| | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 11:27 | |
| ok. | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 11:51 | |
| Aahahahahahahahaah Tek bir rakam kalmış. Baya güldüm gece gece Onu gönderelim bari saat müzesine | |
|
| |
MortingenStrasse
Mesaj Sayısı : 569 Kayıt tarihi : 02/07/09 Yaş : 35 Nerden : Kıbrıs
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 12:11 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 14:04 | |
| Onu belcikali dostuma cevirdim nasil olsa o anlamaz | |
|
| |
bootsector
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 11 Kas. - 23:49 | |
| İyi fikir Mete abi | |
|
| |
borahan Admin
Mesaj Sayısı : 977 Kayıt tarihi : 28/12/09 Yaş : 47 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 18:48 | |
| merhaba;
benı lısteden cıkartırmısınız, ksımetse daha sonrakı projelere artık...Tşk. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 22:18 | |
| - borahan demiş ki:
- merhaba;
benı lısteden cıkartırmısınız, ksımetse daha sonrakı projelere artık...Tşk. Seni zaten listede goremedim? | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 22:34 | |
| sanırım cıkartılmısım daha onceden??? neyse su an ıcın sıkıntı yok teşekkürler. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 23:07 | |
| Belki de acaba bana pm ile yazdin da ben mi cikardim hatirlayamadim | |
|
| |
borahan Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 23:51 | |
| yok ustad daha once yazmamsıtım cıkrtılmak ıcın.
ama ben eklendıgını de hatırlıyorum sonra ne oldu takıp etmedım. Sorun degıl... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Perş. 25 Kas. - 23:53 | |
| - borahan demiş ki:
- merhaba;
benı lısteden cıkartırmısınız, ksımetse daha sonrakı projelere artık...Tşk. Bu mesaj üzerine listeden ben çıkarmıştım. | |
|
| |
SERDAR
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 27 Kas. - 12:29 | |
| ben 6-7 ay bu foruma girmesem iyi olacak, yoksa sinir hastası olucam. bu kadar muhteşem bir saat harika bir fiyata ve şimdilik almayı bile düşünemiyorum. Hezarfen'i kaçırmıştım zaten de, rumi'ye de böyle kedinin ciğere baktığı gibi bakmak zorunda kalıyorum Bu projeyei düşünen ve hayata geçiren arkadaşları takdir ve tebrik ediyorum, inşallah sonraki projelerde ben de yer alabilirim. alan arkadaşlara da şimdiden hayırlı olsun, iyi günlerde kullanırsınız inşallah. yine de dikkatli olun siz, saatlerin üzerinde biraz gözüm kaldı, nazar değebilir de | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 28 Kas. - 12:04 | |
| @serdar hayat bu, neler getirir neler götürür sen yinede konuyu takip et daha teslim süresine ortalama 5 ay var | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Salı 30 Kas. - 20:21 | |
| ben 6'yı alabilir miyim? Ona göre Axiaziz'e bilgileri göndereceğim. teşekkürler. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Salı 30 Kas. - 20:31 | |
| | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Salı 30 Kas. - 20:49 | |
| yanlış anlatmışım 19 yerine 6'yı istemiştim. zahmet olacak ama 19'dan ismimi siler misiniz? tekrar teşekkürler | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Salı 30 Kas. - 21:00 | |
| ok. ben de yanlış değerlendirmişim, hemen düzeltiyorum. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 1 Ara. - 20:20 | |
| 2 adet çelik istemiştim 4 ve 5 numaralar. ilk taksit ödemelerini de yapmıştım . fakat arkadaşım vazgeçti ben bu 4 numara ile altın listesine geçsem olur mu acaba yer var mı ? yani 5 numaralı çelik ve boş kalan (31 hariç ) herhangi bir altın? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 1 Ara. - 22:56 | |
| ok. ben değişikliği yapıyorum,bu konuda axiaziz e bilgi verirseniz uygun olur,çelik "4" ü iptal edip altın kaplama "26" yı veriyorum. | |
|
| |
yusufduz
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 15 Ara. - 0:55 | |
| Merhaba,
peşinat ödemesindeki gecikme nedeniyle özür dilerim. Bugün havaleyi TL hesabına çıkardım,Axiaziz' e gerekli açıklama ve dekont bilgilerini mail ile yolladım. Gayret gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Selamlar | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Çarş. 15 Ara. - 23:56 | |
| Morpheus'a 20 numarayi verdik. Morpheus, rus saatleri uzerine fransizca bir forumun kurucusu. | |
|
| |
trilobid
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 18 Ara. - 1:47 | |
| Sonunda bir arkadaşımı ikna ettim acaba altın kaplamada yer kaldı mı? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 18 Ara. - 2:43 | |
| Sadece "31" numara boş, senin adına mı yazalım? | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 18 Ara. - 3:13 | |
| - trilobid demiş ki:
- Sonunda bir arkadaşımı ikna ettim acaba altın kaplamada yer kaldı mı?
- deka demiş ki:
- Sadece "31" numara boş, senin adına mı yazalım?
14 numaradaki yabanci forumdan bir arkadas, 31 numara onlarda anlam ifade etmiyor, onun icin onu 31 numaraya aldim ve trilobid'e 14 numarayi yazdim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi C.tesi 18 Ara. - 3:36 | |
| ok. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 19 Ara. - 8:01 | |
| altınlar full masallah, yoksa sizde benim gibi eritip satmayımı düşünüyorsunuz | |
|
| |
trilobid
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Paz 19 Ara. - 8:44 | |
| Tamam inşallah hafta içi ödemeyi yapacağım | |
|
| |
trilobid
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Ptsi 3 Ocak - 0:23 | |
| No:14 için ödeme yaptım fakat listede görünmüyor | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi Ptsi 3 Ocak - 1:21 | |
| ödenenlerin son hali güncellenmedi | |
|
| |
| Liste 2 Altin Kaplama (Rose Gold) Rumi Listesi | |
|