çok temiz 1965 lerde zenithin çıkardığı ilk kare su geçirmez saat abd başkanı kenedy de taktığı için kenedy nin zenithi diye bilinir. şu an zenith in kare versiyonları yeniden çıkmaya başladı fiyatlar 8-9 bin tl den satılıyor. ben 1250 tl istiyorum . bütün bakımları yapılmış çok dakik tir.
kasa altın değil üstadım 20 micron altın kaplama da... bay vervito senin ki? nin anlamı biraz yoruma açık olmuş.
"bay vervito senin ki? nin anlamı biraz yoruma açık olmuş" kısmını anlamadım.
Sanırım sizin "kasa altın mı ki?" sorunuzdan şahsım adına yorumlarsam "kasa altın mı ki 1250-1500 TL arasında fiyat biçiyorsunuz?" manasında söyleyip söylemediğinizi vurgulamış.
Tabii ben de kendi yorumumu yapmış oldum,sadece beni bağlar.
bende aynısını anladım walla . şu saat firmaları saati yaparken kullandıkları altının saatten ayrı ayarını yazıyorlarda gramını gram fiyatını da yanına yazsalar. bizde anlasak. bu milletin altın merakını. saati soran yok şimdi ebayda 200 300 lira derler sanki ortalık zenith kaynıyor. varsa şuraya koyun bakalım .cahilliğimiz gitsinde bizde öğrenelim.zenith 28800 respirator automatic.
satışa konan saatlere açığa imalı ve ahahaha gibi yorum yazmayın. bi sorunu olan pm den atsın.saatin fiyatı sahibini bağlar. sonuçta burada ikinci el vintage saatler satışa konuyor. mağaza malımı bu kardeşim.
vervito
1.kaplama olunca fiyat açısından pek bir şey farketmez, bu sebeple kaç gram kullanıldığını yazmazlar. normal altın kasada yazmamaları konusunda haklısınız. 2. turkiyede iyi kondisyonda respirator pek sık satışa çıkmaz haklısınız ancak ebayde ve yabancı forumların satış bölümlerinde çok var. genele takasa gidiyor. 3.fiyat yükselince dedim belki altın fiyatları oynamıştır haftasonunun ortasında ondan da saatin fiyatı yükseldi. yoksa özellikle makinesi iyi durumda olan, kaplama ise kaplaması kalkmamış 28800zaten 500-600euroya alıcı buluyor. Zenith meraklıları zaten fiyatları bilirler.
En son vervito tarafından C.tesi 13 Kas. - 10:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
watcher Admin
Arkadaslar yazilarimiza dikkat edelim, forum kurallarinin disinda, forumun genel havasinin disinda kelimeler kullanmayalim. Bazi bu tarz niteleyebilecegim yazilari sildim.
bu tarz saatlerin 1965 dersek 45 yıl şimdi bunun ilk alınış fiyatını şimdi sıfır bir zenith kareyle kıyaslayalım bu saat ilk alındığında belki bu gün 7-8 bin tl sıfırı diyelim aynı karşılıkmı dahamı yüksek 45 yıl evvelki kura bakmak lazım.bu bir . ikincisi örnek ben bu saate gerek li bakım ücretlerini ekledim. valjoux usta yaptı .mikası orjinal sıfır su geçirmez contası ve bütün bakımı istanbulda kasa resterasyonu. vs.saat şu an ortada. tabiiki bu kişiden kişiye değişir. aynı model kare zenithler chrono 24 sitesinde vintage ve 1965 olanlara bakmanızı öneririm.
bootsector
bootsector teşekkürler. bunla beraber dört zenith im var. kendimi şanslı hissediyorum bu saati kim alırsa çok şanslı görürüm. . yıllarca gerek kolda gerekse koleksiyonda eş dostla bakılır ve şarap gibi yıllandıkça kıymetlenir. saygılar.