Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan

5 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Empty
MesajKonu: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPaz 21 Kas. - 6:21

Daha onceleri bahsetmistim ama arada gozden kacmis olabilir.
Verecegim saticida koleksiyonunuz icin hic kullanilmamis sifir ve 60'lardan saatler var.
Ben daha onceleri birkac tane aldim, guvenilir bir saticidir, iciniz rahat alisveris yapabilirsiniz.
Dikkat etmeniz gereken husus, bayan saati olup olmadigini iyi okuyun.
Bu arada kucuk bir pazarlik yapabilirsiniz sanirim, ben alisveris yaptigim donemde fiyatlari daha ucuzdu, simdi arttirmis.

http://stores.befr.ebay.be/noswatch
http://www.turksaatforumu.com
Axiaziz

Axiaziz

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPaz 21 Kas. - 6:42

Bir tanesini çok beğendim; o da neredeyse adamın sattığı en pahalı saat çıktı agliyor

BURADAN
harun-33-

harun-33-

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPerş. 25 Kas. - 4:03

saatler güzel gerçekten ama kasa çapları çok küçük 35 in üstünde saat yok nerdeyse bu nos olayı tam olarak ne oluyor hiç kullanılmamış mı oluyor bunlar yoksa yenileyip mi satıyorlar?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPerş. 25 Kas. - 5:50

Nos saatler eskiden kalma olup hic satilmamis ve kullanilmamis saatlere deniyor.
harun-33-

harun-33-

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPerş. 25 Kas. - 5:56

watcher demiş ki:
Nos saatler eskiden kalma olup hic satilmamis ve kullanilmamis saatlere deniyor.

teşekkür ederim saatin satılmaması çok ilginç düşünsenize bu saat 50 yıldır satılamıyordu sonra saati ben aldım diyorsunuz arkadaşlarınıza guluyor
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedPerş. 25 Kas. - 6:03

1980 lerde cok cok vardi ve simit fiyatina idi, simdi ise cok daha pahali fiyatlara gidiyor.
monster

monster

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedCuma 3 Ara. - 11:40

Axiaziz demiş ki:
Bir tanesini çok beğendim; o da neredeyse adamın sattığı en pahalı saat çıktı agliyor

BURADAN

bende bu saati beğendim sizce bu fiyata alınabilitesi varmı?
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedCuma 3 Ara. - 22:13

Bu fiyata alinir, fix olan fiyatlarda ise biraz pazarlik yapin.
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedSalı 7 Ara. - 1:39

hala ucuzu varmidir? (TR karakter yok GSM karakter sorunu © ® )
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
monster

monster

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedÇarş. 8 Ara. - 21:58

watcher demiş ki:
Bu fiyata alinir, fix olan fiyatlarda ise biraz pazarlik yapin.

bu saati gecekten begendim ve satıcı ile bağlantıya gececegim
ama nos saatler konusunda hiç tecrübem yok ve bu saati hergün kullanmak için alacağım
bu sıkıntı olabilirmi saat ve mekanizma eski olduğu için sapması cok yüksek çıkabilirmi?

watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedÇarş. 8 Ara. - 22:09

Saati kullanmadan once guzel bir bakim ve ayar yaptirin, hic sorunsuz pahali saatler gibi gunluk kullanabilirsiniz, bugunku pahali saatler o zamanki normal saatlerin hemen ayni performansa sahipler, iciniz rahat olarak kullanabilirsiniz, hatta o donemlerde saatler normal fiyatlarda oldugu icin herkes tarafindan gunluk kullaniliyordu ve bakim filan da yapilmiyordu, buna ragmen 30-40 yil sonra halen ilk gunku gibi calisanlari var.
Sapmalari da guzel bir ayardan sonra gunumuz saatlerinden farkli olmaz.
monster

monster

MesajKonu: Geri: NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan   NOS (New Old Stock) Saatler   1960'lardan Icon_minipostedÇarş. 8 Ara. - 22:52

tesekkür ederim sizin tecrübenize ve bilgilerinize herzaman güveniyorum
ilk nos saatim olacak iki geceden beri araştırıp duruyorum
ben bir elbise saati alacaktm ama değişik bir fantazi olması ve kimsede göremeyeceğim bir saat olacağı için bu saati alacağım zevklede takarım
saat benim 2 katım yaşında olacak ama olsun

NOS (New Old Stock) Saatler 1960'lardan
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» New old stock hakkında bilgi
» GMT saatler
» Saatler ....
» Saatler
» Makale - Saatler