Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay

4 posters
YazarMesaj
forbidden

forbidden

Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Empty
MesajKonu: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedC.tesi 29 Ağus. - 22:14

"Ertus marka Swiss made türkçe gün-ay"
bir saatçi arkadaşta rastladım böyle bir saate çok ilgimi çekti. fotoğrafları şu an yanımda değil ama en kısa zamanda burada olur. "c.er-paz-pzts""şub-mar-nis" diye yazmışlar. internette araştırdım fakat bulamadım bilgi. belki üstadlar bizi aydınlatır.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedC.tesi 29 Ağus. - 23:01

ertusu bilemiyeceğim ama muhtemelen eski saatdir,eski saatlerde bu tür uygulamalara rastlanıyor,mesela bendeki eski hislonda da böyle (bir ara fotoda eklemiştimç),eski vialux vs de de durum böyle.muhtemelen o tarihlerde bizim yerli markalar isviçrede üretim yaptırırlarken böyle güzellikleri ihmal etmiyorlardı.
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedPaz 30 Ağus. - 4:29

Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Dsc08998
Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Dsc09026

fotoğrafları da geldi.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedPaz 30 Ağus. - 5:21

vay be eski ama güncel özellikllere sahip güzel bir saat.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedPaz 30 Ağus. - 5:33

wayyy super bi saat, senin mi? (son seferlerden sonra artik soruyorum :hehehe: )
capi kac?
restore ettirmeye deger bi saat :ok3:
http://www.turksaatforumu.com
ooomegaa

ooomegaa

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedPaz 30 Ağus. - 5:39

biran orise bakıyorum sandım tarihi(1.2.3..31) ve göstergesi aynı oris gibi, scratch
güzel bir saat.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedPaz 30 Ağus. - 5:45

sevgili ozer sana msj attim :ok3:
forbidden

forbidden

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedÇarş. 2 Eyl. - 1:44

watcher demiş ki:
wayyy super bi saat, senin mi? (son seferlerden sonra artik soruyorum :hehehe: )
capi kac?
restore ettirmeye deger bi saat :ok3:

çapı tahminen 36m-38mm. ve yine ne yazık ki bana ait değil. ama makul bir fiyata almayı düşünüyorum. ne kadar eder die de buradan sorayım. çalışır vaziyette olduğunu da ekliyeyim.
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay   Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay Icon_minipostedÇarş. 2 Eyl. - 1:54

Tarihleri turkce olmayanlari ve asagi yukari kadrani filan bu durumda olan bir saat ebayde 100-150 euro arasi bulunabilir, bazen de daha asagi...

Ertus marka Swiss made Türkçe gün-ay
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Swiss Made vs. Chinese Made
» Swiss Made tartışmaların Göbeğinde
» Swiss Made moda markaları
» 196x Atomic Swiss Made - kendi koleksiyonumuzdan
» suleyman demirel AP saat (swiss made "buler")