| Saat önerisi | |
|
+16navigator_ serverinal egunns hunterbjk MortingenStrasse rundll32.exe teng forbidden certus Polemik_ vervito asiruh2009 watcher deka solestar DJouneyt 20 posters |
|
Yazar | Mesaj |
---|
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 10:54 | |
| bu eklediğiniz modelin orijinalinde mesela 7750 var benim ildiğim karalı ile. sadece haftanın günü kısmını kaldırmışlar. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:02 | |
| | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:02 | |
| 600 liraya tavsiye edbileceğiniz bir Hamilton var mı ? | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:17 | |
| | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:34 | |
| alışverişsaatindeki 7750li modeller fiyatı yükselmiş herhalde. %60lık indirim bitmiş. sirkeci mağazasına giderseniz söyleyin. ararım sizin için ekstra bir indirim yapmalarını rica ederim. | |
|
| |
bumblebee
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:44 | |
| Ankara'da yaşıyorum maalesef :( khaki serisinden bir tane beğendim, 1400 küsür lira :( | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 11:59 | |
| khaki de hangisi 7750li modellerden mi? | |
|
| |
bumblebee
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 12:04 | |
| X-Wind Automatic - http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25744Aklımda 2 saat var , biri bu Carrera diğeri ise Omega Seamaster PO (choronosuz) carrera 355 $ - 7750 MODIFIYESİ AUTOCHRONO MAKİNA omega 420 $ - MAKİNASI ORJİNAL İSVİÇRE YAPIMI ETA 2824-2 daha fazla param yok maalesef :( hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum. Sonra da replika orjinali gibi tat vermez, kendini kandırma diyorum. kafam çok karışık :( | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 12:28 | |
| http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25048 bekleyin bir kaç haftaya tekrar %60 indirme girer. 600 küsür liraya geliyordu %60 indirimle. sizin verdiğiniz linkdeki saat benim bildiğim kadarı ile 7753 kalibreli. onun bi de certified chronometer'lisi vardı o daha da pahalıydı. boşverin bence 7750li khaki office'ler çok güzel. 41mm ve 39mm seçenekleri de var. boşverin replikayı. bu fiyata orijinal almak varken... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 21:22 | |
| FlyingOstrich linkini verdiğiniz saat 42mm. çapında ama "yok" gözüküyor,bu modelin olanları 38mm. lik eğer bilek inceyse bence iyi olur,fahriakinın linkini verdiği modelde 7753 44mm.lik bir çapa sahip,nedense ben tasarım olarak o saati beğenemedim,fiyatıda cabası.bencede replika almaktansa uygun fiyatlı bir hamilton almak daha mantıklı ve akılcı,bu sitedeki hamy ler bitince bu fiyatları görmek mümkün olmayacak gibi gözüküyor. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:28 | |
| -orjinali gibi tat vermez se? - olayı kafanda varsa bence hiç bulaşma..500 tl ne yazık olabilir...aldıktan sonra acaba mı? dersen.....saat çok şık ama..5-6 yıl önce hayallerimi süslüyodu - fahriakin demiş ki:
- X-Wind Automatic - http://www.alisverissaati.com/urundetay.aspx?id=25744
Aklımda 2 saat var , biri bu Carrera diğeri ise Omega Seamaster PO (choronosuz)
carrera 355 $ - 7750 MODIFIYESİ AUTOCHRONO MAKİNA omega 420 $ - MAKİNASI ORJİNAL İSVİÇRE YAPIMI ETA 2824-2
daha fazla param yok maalesef :( hangisini alsam diye kara kara düşünüyorum. Sonra da replika orjinali gibi tat vermez, kendini kandırma diyorum. kafam çok karışık :( | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:30 | |
| - navigator_ demiş ki:
- DJouneyt ne yaptın bilmiyorum ama benim nacizhane tavsiyem(tabi üstadlar daha iyi bilir) 2 modeli var Oris in param olsa direk birini alırım
https://2img.net/r/ihimizer/i/63576134164m.jpg/
https://2img.net/r/ihimizer/i/refno67976144164mbblack.jpg/
ikincisi daha pahalı ama ben olsam 1.linkdekini araştırırdım. Kolay gelsin... Teşekkür ederim, ancak bu mdeller pek bana göre değil gibi. Ufak bir aradan sonra tekrar sizinleyim Almanya Köln'de rastladığım MeisterSinger No:3'ü sordum 1058 € bir fiyat verdi. Certina DS1'ler 490 €, Tag Heuer Carrera Calibre5 1400 €. eroltay Düsseldorf'a gelirsem bana yardımcı olacağını söyledi sağolsun ama hiç zamanım olmadı, dönüşüm sadece Düsseldorf'tandı ve az kalsın uçağı kaçırıyordum, havalimanında Victorinox standı vardı bir saatlerini sorayım dedim, sağolsun bayan bayağı bir ilgilendi, katalog falan çıkardı, yarım saat orada oyalandım, bayağı büyük free shop'u transit geçemek zorunda kaldım Dün Sirkeci'deki Tevfik Aydın'a gittim, Oris Skeleton'u (listesi 2100 küsür CHF) da deneme amaçlı, ve artık bu olayımı sonlandırma amaçlı Oris'in gerçekten tüm makinaları şık ve kola çok iyi oturuyor. Beyaz kadranlı çelik kordonlu Complication da vardı, onu da kısa bir süreliğine denedim, ben siyah kadranlıyı merak ediyordum ama genel olarak hoş bir saatti. Oradaki beyefendi tabi MeisterSinger'i öne çıkartıyordu (sonuç itibarıyla distribütörü ). Perigraph'a baktım, bir de düz No:3'e baktım gerçekten de Perigraph kalabalık yaratıyor. Olmazsa olmaz dediğim tarih özelliğinden vazgeçmek zorunda kalıyordum Sıra renk seçimine geldi, ilk tercihim olan siyah MeisterSinger'lerde son sırada yer aldı, beyaz ve bej (veya kemik rengi mi desem bilemiyorum tam olarak ) çok daha iyi duruyorlardı. Bej olanı daha çok eski bir hava veriyordu o yüzden beyaza yöneldim, bir de beyefendi şöyle bir bilgi vermiş oldu, beyaz olanının bezel'i (sayıların oturtulduğu kısım, doğru biliyorum umarım ) metalden yapılmış, oysa siyah ve bejde ince bir kağıt kaplama varmış dolayısıyla zamanla beyaz olanı daha çok dayanabilirmiş. Bu güzel bir haberdi, fiyatını duyduktan sonra 1290 € liste fiyatından 2200 TL taksitliye indiler, peşinde de 2150 TL. Almanya'da da 1050 € çektiklerini söyledim ama nafile Neyse bu durumdan sıkıldım ve işi sonlandırayım dedim. Taksitli aldım Fishcard'ın da kampanyasından yararlandım, ödemeyi 2010'a erteledi. Hiç denenmemiş saat sorunca da olmadıklarını belirttiler :kizgin seytan: Nasıl yani dedim?? Yok işte zaten biz sizden daha çok itina gösteriyoruz falan... Neyse dedim yine yapacak birşey yok kendi kendime, inceledim, görünürde birşey yoktu aldım. Saati hemen koluma taktım yolda kayışında ufak bir tahriş gördüm, döndüm değişimini rica ettim. Çıkarttıkları kutunun üzerinde 50 € ve 70 € fiyatlar vardı ancak beyaz dikişli yoktu, yine vitrinden çıkardığı başka saatin kayışını taktılar sağolsunlar. Oradaki beyefendi de güldü biraz durumuma, hani kayış bu gibisinden, ama dedim kusura bakma sıfır ürün alıyoruz sözde ve az değil, bir maaşımızın üstü, sıfır olmasını beklerim. Ayrıldım ve daha sonra fark ettim ki bağlantı yerinde yine ufak bir zedelenme mevcut :kizgin seytan: (resimde alttaki kayışın ucunda ortada biraz görünüyor, cep telefonu ile bu kadar maalesef) Kasanın sol tarafında da iğne ucu kadar bir nokta çizik var gibi :evil: Bu ufak şeyleri bırakırsak genel olarak güzel bir saat, eve gelince çıkardığımda kolum resmen rahatladı, bayağı da ağırmış eve gelince ilk işim chrono24.com'a bakmak oldu, No:3'ün gayet uygun fiyatlı olduğunu hatırlıyordum, dün 790 € olan No:3 (bej olan AM903) bugün 830 €, ki yutdışında kredi kartıyla alışverişte belli bir miktar üzerinde genelde taksit uygulaması bankalarda olması lazım, Yapıkredi'de öyle mesela. Aldıktan sonra acaba bu kadar çok paraya değdi mi diye kendimi düşünmeketen de edemedim açıkaçası, aynı makinayı kullanan Hamilton'lar bu kadar uygun fiyata varken | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:38 | |
| hayırlı olsun güzel saat, okumada sorun olmuyor değil mi,ağır demişsin ama deri kayışlı bu tür bir saatin ağır olmaması lazım,son olarak bileğine uyumu güzel,kasa çapı kaç mm. acaba.(43mm. ,imiş.) | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:44 | |
| - deka demiş ki:
- hayırlı olsun güzel saat, okumada sorun olmuyor değil mi,ağır demişsin ama deri kayışlı bu tür bir saatin ağır olmaması lazım,son olarak bileğine uyumu güzel,kasa çapı kaç mm. acaba.(43mm. ,imiş.)
Teşekkür ederim. Alışıyoruz yavaş yavaş, bakalım sabah servise nasıl yetişeceğiz, malum bu gibi durumlarda saniyelerin bile önemi var Çap 43 mm, bileğim için son nokta herhalde Bu saatle tüm tabularımı yıktım gibi bakalım... Siyah kadran, tarih ve bileğime uygun 41 mm civarı çap, tüm bunlar gitti Acayip gösterişli duruyor oysa ben öyle olmasını istemezdim, neyse yaptık bir delilik bakalım | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:45 | |
| boşver iyi yapmışsın hevesin al bence,birde bunda hangi mekanizma kullanılıyordu. kasa boyutu birazda alışmayla ilgili,alışırsın,benim içinde 44mm. son boyut,ancak onada alıştım,şimdi 42 ler bile gözüme küçük gözükmeye başladı,halbuki benim için ve genelde 42 ler herkes için ideal bir boyutdur.takvime değilde saniyeye benimde takıntım var,ama onada alışırsın bence. | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:51 | |
| Dediğiniz gibi, alışkanlık meselesi, ama dışarıdan da gösterşli durmasını istemiyorum bakalım... ETA 2824 mekanizma var. | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:51 | |
| hayırlı uğurlu olsun. Ben de acayip pimpirikliyimdir sıfır saat alırken. en az 15-20 dakika lupla incelerim orasını burasını. en ufak bir çizik varsa almam. çünkü kendi kolumdayken çizmediğim bir saati niye çizik alayım ki?! avrupada nasıl oluyor bilmiyorum ama turkiyedeki saatçiler çok luks butikler dışında saatlerine dikkat etmiyorlar vitrine koyarken çıkarırken saatleri çiziyorlar. halbuki böyle olmaması lazım. tüm gerekli önlemlerin alınması gerek. Optimum AVMde bir pırlanta mağazası var Longines satıyorlar. benim eski diver saati alacağım zaman gitmiştim, yeni saatler gelmişti mağazaya onları vitrine diziyorlardı. saatler bir karton kolinin içinde, kutuları yok. üst üste ve sadece bir parça naylon bir şeffaf jelatinle sarılıydılar. sanki bisküvi kolisiymiş gibi. hiç bakmadım bile direk çıktım. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:55 | |
| birazda gösteriş şart,zaten saat klasik bir saat, herhalde buradakilerin hepsi ben dahil,titiz ve pimpirikli,bende bu konuda çok takıntılıyım,rahatsız olurum,ama fiyat çok çok çok uygun olursa ancak o zaman tolore edebilirim. | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 22:58 | |
| bu arada 2824 makinayı iyi modifiye etmişler,bu da iyi bir makina olmakla birlikde dediğin gibi hamylerde kullanılan bir modelini ben 288 TL. ye almıştım ki, tuhaf bir çelişki yaratıyor,hiç değilse 2892 vs. serilerden olsaydı diye insan düşünmeden edemiyor,ama ne olursa olsun yinede farklı ve tarz bir saat olduğu için bence önemli değil. | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 23:00 | |
| Saatiniz hayırlı olsun DJouneyt, iyi günlerde kullanın | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 23:11 | |
| @FlyingOstrichAynen, ben de büyüteçle incelemem gerekir düşüncesine kapılmıştım ama tabi tedariksiz gittik, mağazadakilerden de istemedim, Cumartesi günleri Kanyon'da olan Ömer Bey olsaydı isterdim, çok daha hoşsohbet, ticari düşüncesini ön plana daha az çıkaran bir kişi. Kullanılmamış var mı diye sorduğumda çıkarılan diğer makinalar da öyle basit bir poşet içindeydi Bir de bu gibi durumlarda satıcıların "o da nazarlık olsun" lafları yok mu, nazarlık için nazar boncuğu satılıyor, bana ekstradan nazarlık gerekmez :evil: Maldaki kötü durumu iyimiş gibi göstermek, nasıl bir düşünce açıkçası anlayamıyorum... @dekaİşte ben de onu düşündüm, ama tasarım vs.den dolayı değer diyerekten aldık. SW200'lü Oris'ler o kadar ince ve şık ki anlatamam, bir sonraki saatim büyük olasılıkla Oris olacak :ok3:. Dün 1 bugün 2, farklı saati düşünüyorum, Allah yardımcımız olsun Bu titizlikte iki önemli etken var bence, biri fiyatları, diğeri de satıcıların göstermiş olduğu özen. Fiyattan dolayı mutlaka daha detaylı incelenir ama satıcılar da özen gösterseler, herhangi birşeyi yoktur büyük olasılıkla, kabaca göz gezdirip almak mümkün olurdu. Tabi bu üreticiye kadar uzanır. Küçük bir örnek olması için, girdiğim spor mağazasında baktım ayakkabı 200 TL civarında ve ne göreyim, markayı oluşturan parçlardan bir tanesinin ucu düzgün kesilmemiş, uzun kalmış. Yani yanımda makas olsaydı ben kesecektim Tamam üretimleri uzakdoğu ama sözde kalite aynı. Bunlardan dolayı 0 diye sunulan şeylere sanki defoluymuş gibi bakıyorum elimden geldiğince. @solestarTeşekkür ederim, darısı almayı düşünenlerin başına | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi C.tesi 26 Eyl. - 23:37 | |
| 2892 yapsalar bu tür saatleri daha makbule geçer tabii ki. kazançlarını düşündükçe insan çıldırıyor. şimdi bu alışverişsaatindeki hamy'ler 2824lü bir saati 250 liraya alabiliyoruz ve bu 250 liradan bile az da olsa karları var demek. ama etiket fiyatlarına bakıyorsun taa nerelerde.. yazık ya vallahi yazık. biz kendi satimizi en iyisi kendimiz yapalım. kahrolsun kapitalist markalar ) | |
|
| |
DJouneyt
| |
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 0:27 | |
| yok onu kastetmemiştim. eta'yı alıp kendş saatimizi kenimiz yapmak. forum için öneriler bölümünde bir başlık açtık bu konuyla ilgili. yapacağız da inşallah . sadece sayı toplanmasını bekliyoruz. yani sadece malzemeye para ödemiş olacağız. markaların prestijlerine ödediğimiz paradan kurtulmuş olacağız bu şekilde. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 9:54 | |
| DJouneyt, Dusseldorf a gelseydin ve dedigim dukkandan almis olsaydin 750 eu gibi bir fiyata alacaktin..Tr den iyi fiyata almissin ve ustelik taksit olayi var, yani Almanya dan aldigina degmezmis, tamam surekli buralarda olsan degerde, koln den gel-git, gun kaybedeceksin, zaten zamanin sinirli, en iyisini yapmissin. gule gule kullan.. | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 19:06 | |
| Djouneyt, Saatini güle güle kullan, cesur bir karar verip almışsın meistersingeri, herkes bunu yapamaz saatinin ayrıntılı fotoğraflarını bekliyoruz... | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 20:41 | |
| @eroltay750 € mu, buradaki 1000 € mal oldu :aglamak: Dükkandan alınıp ilgili tüm belgeler imzalanıp kaşelendikten sonra garantinin burada da geçerli olduğunu söylediler. Tabi bu biz tamiri garanti vererek yaparız ama karşılığını ödersin şeklinde mi bilmem Neyse olan oldu artık, "geri dönüşü olmayan yola girdik.." @certusTeşekkür ederim, vallahi aldıktan sonra düşünmeye başladım acaba DS 1'i mi alsaydım diye, mekanizma yeterli, tarih var, boyut tam bileğime göre, hem takımla hem sporla kullanılabilir ve uygun fiyat. Dediğim gibi MeisterSinger'le tüm tabuları yıktık Alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum. Şu an gömleğimin altında tutuyorum ki fazla dikkat çekmesin MeisterSinger, sen nelere kadirsin Ama o "kalp atışları" ve biraz salladığındaki kurulma sesi yok mu, tüm dertlerimden kurtulmamı sağlıyor, anlık de olsa | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| |
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 21:21 | |
| aynı makinada olsa bu daha özgün,DS1 in benzerleri var ama ,bunun yok,nasıl olsa saatsever olarak 1 den fazla saatimiz olduğuna-olacağına göre,bence bu olmazsa olmaz olmalı. | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi Paz 27 Eyl. - 21:37 | |
| Yorum ve desteğiniz için teşekkür ediyorum aaltindeger ve deka :ok3: Doğru, bundaki mekanizma mutlaka DS 1 veya ona benzer diğer modellerinkinden farklıdır. deka, söylediklerinizde haklısınız, ben biraz daha pahalı olan alternatifi önce tercih etmiş oldum, kısmet olursa çocuklarıma gelecekte farklı bir saat bırakabileceğim @certusFotoğrafları ancak cep telefonumla çekebilirim, h.içi de karanlıkta çıkıp karanlıkta döndüğüm için eve yapay ışıkta ne kadar güzel çıkar bilmem ama deneyip paylaşacağım :ok3: | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 6:14 | |
| ds-1 sever olarak...bence iyi iş yapmışsınız...ds-1 benzerleri gırla..ds-1 de carrera ...oldukça elit bir seçim tekrar güle güle kullanın - DJouneyt demiş ki:
- Yorum ve desteğiniz için teşekkür ediyorum aaltindeger ve deka :ok3: Doğru, bundaki mekanizma mutlaka DS 1 veya ona benzer diğer modellerinkinden farklıdır. deka, söylediklerinizde haklısınız, ben biraz daha pahalı olan alternatifi önce tercih etmiş oldum, kısmet olursa çocuklarıma gelecekte farklı bir saat bırakabileceğim
@certus Fotoğrafları ancak cep telefonumla çekebilirim, h.içi de karanlıkta çıkıp karanlıkta döndüğüm için eve yapay ışıkta ne kadar güzel çıkar bilmem ama deneyip paylaşacağım :ok3: | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 8:42 | |
| @egunnsTeşekkür ederim, herkesin gönlündeki saat(ler)ine kavuşmasi dileğiyle | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 10:53 | |
| kesinlikle doğru seçim. içiniz %100 rahat olsun. alınabilecek 2824 kalibreli en iyi saatlerden birisini almışsınız. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 12:47 | |
| - DJouneyt demiş ki:
Teşekkür ederim, vallahi aldıktan sonra düşünmeye başladım acaba DS 1'i mi alsaydım diye, mekanizma yeterli, tarih var, boyut tam bileğime göre, hem takımla hem sporla kullanılabilir ve uygun fiyat. Dediğim gibi MeisterSinger'le tüm tabuları yıktık Alışmaya ve alıştırmaya çalışıyorum. Şu an gömleğimin altında tutuyorum ki fazla dikkat çekmesin MeisterSinger, sen nelere kadirsin Ama o "kalp atışları" ve biraz salladığındaki kurulma sesi yok mu, tüm dertlerimden kurtulmamı sağlıyor, anlık de olsa Hocam ben seçmeli bir ders almıştım sosyoloji diye, çok kız oluyormuş ondan :sirtarma: (bizde 3-5 tane oluyordu) O derste insanın maddi olarak yük altına girip yaptığı seçimlerinden duyduğu pişmanlık gibi geyikler vardı, yani siz en uygununu seçseniz en iyi tercihi yapsanız bile mutlaka bu malı aldıktan sonra, acaba öteki alternatifleri mi alsaydım diye bir pişmanlık duyacaksınız bu kesin, yani aslında ötekini mi alsaydım şeklinde düşünmeniz ötekinin iyi olduğundan değil insan doğasından kaynaklanıyor. Kalbinizin sesini dinleyip çok güzel bir seçim yapmışsınız, baya afilli bir seçim olmuş bence de, o kadar para verilmiş görünsün değil mi Zebil gibi çakması kaynayanlardan da almamanız isabet olmuş. Sonra orjinal alıp çakmacı damgası yemesi var bu işin Tekrar hayırlı olsun. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 21:21 | |
| silverin attigi tas eroltay'a gitti | |
|
| |
aaltindeger
Mesaj Sayısı : 388 Kayıt tarihi : 09/07/09 Yaş : 50 Nerden : trabzon
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 28 Eyl. - 23:41 | |
| [quote="watcher"]:muhaha: silverin attigi tas eroltay'a gitti[/quote]
bende öyle anladım ama sesimi çıkarmadım :twisted: | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saat önerisi Çarş. 30 Eyl. - 6:51 | |
| boşver eroltay senin saatin baba gibi 4500 lük liste fiyatı var tr de | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Saat önerisi Çarş. 30 Eyl. - 10:30 | |
| arkadaşlar durup durup neden kaşıyorsunuz,taş yerini bulmuş işte bunu herkes gördü,dillendirmenin anlamı varmı :sirtarma: | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 7:43 | |
| DJouneyt, aradaki 250 euro fiyat farkini kucumsedigim yok, benim demek istedigim sey baska.. sen surekli Almanya da yasayan birisi olsan, 50 euro bile onemli bir rakam elbette.. sayet bir kac gunlugune gittigin bir ulkede bir gununu o is icin ayirirsan buna degmez, o bir gunde gezip gorecegin yerler 250 euro dan daha kiymetli olabilir hele surekli gitmedigin bir yer ise.. benim yanima gelip, alisveris yapip donmeniz nereden baksaniz bir gununuze mal olacakti, o bir gunude gezmeyi ve gormeyi istediginiz yerlere ayirmis oldunuz.. bu maksatla Tr den almakla iyi yaptiginizi soyledim. | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 7:56 | |
| - watcher demiş ki:
-
silverin attigi tas eroltay'a gitti vallahi hic bir seyi uzerime alinmiyorum, gercek oldugunu ben biliyorum ya gerisi viz gelir.. saati o kadar sevdimki anlatamam, simdiye kadar niye almamisim diyorum kendi kendime.. bir suru saat alana kadar alinacak ilk saatmis halbuki, biz tersten baslamisiz. :kehkeh: | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 8:00 | |
| iste buna kesinlikle katildim Galiba yakinda ben de saatlerin sayilarini azltmaya baslayacagim ama tabi ki aliskanliklardan vazgecebilirsem | |
|
| |
ertay
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 8:08 | |
| - egunns demiş ki:
- boşver eroltay senin saatin baba gibi 4500 lük liste fiyatı var tr de
4.500 den kastiniz Chf ise, disaridan almanin bir anlami yok. cunku Almanya daki liste fiyati 3.500 euro.. yani Tr den almak daha mantikli gibi.. | |
|
| |
DJouneyt
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 19:06 | |
| - eroltay demiş ki:
- aradaki 250 euro fiyat farkini kucumsedigim yok
Rica ederim, öyle bir görüş belirtmedim, yanlış anlaşılmasın lütfen, sadece aradaki farkı belirtmek istedim. Tevfik Aydın'da dediklerine göre yurtdışından alınan ve tüm garanti vb. belgeleri eksiksiz doldurulup onaylatılan saatin garantisinin burada da geçerli olduğunu belirtmişlerdi. Ama bu garanti cep telefonlarındaki gibi, "biz senin cihazını tamir eder, tamirin garantisini veririz, karşılığını ödersin" şeklinde mi yoksa "garanti kapsamında bedelsiz tamir ederiz" şeklinde mi bilemem tabi. Dediğinzde size katılıyorum, görmediğim yerleri gezmekten vakit kalmadı zaten, kalsaydı mutlaka bu işe de zaman ayırırdım :ok3: | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Saat önerisi Perş. 1 Ekim - 22:26 | |
| allah allah bak şimdi içime kurt düştü..yoksa 5500 müydü diye!.....yanlız büyük ihtimal hesalit camlı olanıydı, vitrinde gözüme ilişmişti..yoksa detaylı incelemedim - eroltay demiş ki:
- egunns demiş ki:
- boşver eroltay senin saatin baba gibi 4500 lük liste fiyatı var tr de
4.500 den kastiniz Chf ise, disaridan almanin bir anlami yok. cunku Almanya daki liste fiyati 3.500 euro.. yani Tr den almak daha mantikli gibi.. | |
|
| |
forbidden
Mesaj Sayısı : 172 Kayıt tarihi : 10/07/09 Yaş : 38 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Saat önerisi Ptsi 5 Ekim - 10:08 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Saat önerisi Salı 6 Ekim - 10:19 | |
| Cok guzel saatmis, ama verdigin fiyata her zaman bulabilirsin, bir de nasil bir saat istedigini bana biraz anlat ben sana mutlaka bulurum. Ebay icin de tavsiyem, onceden en minimal fiyati artirip son 12-15 saniyeyi bekle ve son saniyelerde vermek istedigin en yuksek rakami yaz ve gazla, buna sniper deniyor, cok uygulanan bir sistem, ben de bu sayede istedigim on saatten sekizini aldim. Sen artimada gecince digerlerine arttirma firsati ve zamani birakmiyorsun. | |
|
| |
| Saat önerisi | |
|