| ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ | |
|
+3burbank solestar kemal-cebeci 7 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
kemal-cebeci
| Konu: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Ptsi 13 Ara. - 5:16 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 23 Ara. - 21:16 | |
| Merhaba, foruma girmekte ,ve resimlerin açılmasında zorluk var.Genel sohbette foruma girmekte sıkıntı başlığında Garez arkadaşın verdiği linki açıp diğer başlığı buraya kopyalarsanız forum normal eski haline geliyor. resimler çok çabuk açılıyor. mesaj,pm.. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Paz 26 Ara. - 1:16 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 10:12 | |
| saat tekrar satışa konmuştur. forum da resimler çok geç açılıyor. fiyat aynı 3250 tl arkadaşlar dalgıç saatler çok kıymetli saatlerdir. şu an bu kronograflı oris dalgıç pırlantta bile olmayabilir. her türlü soru sorabilirsiniz. saatin kadranı dalga desenli dir ..pazarlık teklif etmeyiniz saat sıfır sayılır fiyat çok uygundur | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 10:59 | |
| Pırlant'ın liste fiyatından %30 indirimle saat satın alınabiliyor. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 21:09 | |
| onbeş yirmi gün önce istanbulda pırlantta bizzat görüştük bu saat orada yoktu, oradaki satış bölümünde bu saatin şu an ellerinde olmadığını söylediler saat in internet üzerinden e- pirlant fiyatı indirimli fiyatı diyor zaten indirimli fiyattan yüzde otuz daha indirimli sizin dediğiniz bu saat için geçerli olabilirmi saat zaten ellerinde yok..bu saatin kronorafsızı 2500 chf , eğer döviz kıpırdanırsa benim verdiğim fiyat ın ne kadar uygun olduğu çıkar..ben de zaten satıp satmamakta kararsızım.bu saati... | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 22:14 | |
| Hayırlı satışlar dilerim Kemal Bey, inşallah satabilirsiniz. Ben telefonla görüşerek %30 indirimle Oris Artelier Skeleton almıştım ona istinaden yazdım. Ayrıca sitedeki indirimli fiyat üzerinden değil, normal liste fiyatı üzerinden %30 iskonto yapıldığında da sizin verdiğiniz fiyattan çok yüksek bir rakam çıkmıyor. Amacım işinize engel olmak değil ama bilinçli bir alıcının bu fiyata ne kadar temiz olursa olsun 17 aylık olan bu saati alacağını sanmıyorum. (17 ay ı nereden çıkardın derseniz; fatura tarihinin 29.08.2009 olduğunu görüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.) 3000-4000 TL aralığında saat alacak kişi de büyük ihtimalle az çok saatlerden anlıyordur ve iyice araştırmasını ve pazarlığını yapacaktır zaten.
| |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 22:47 | |
| Kemal Bey'in saatlerini (özellikle 2. el) ben de genelde pahalı buluyorum.
Hatta kusura bakmayın örnek vereceğim, kozmetik olarak çok iyi kondüsyonda olan birebir aynı saati başka bir forumdan aktif kullanıcı daha birkaç ay önce1450 USD'e sattı. | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 22:52 | |
| @ Sayın Solestar, Nerede bu Oris Artelier Skeleton (Bence gelmiş geçmiş en güzel iskelet saatlerden) bir ara bugün ne takıyorsunuz bölümüne koysanız da bir ziyafet çeksek | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Perş. 3 Şub. - 22:54 | |
| o hikaye biraz karışıkdı yanlış hatırlamıyorsam, solestar anlatır. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 0:22 | |
| bakın arkadaşlar ben hiç bir yoruma kırılmam ayrıca inanın çok ta mutlu olurum. heleki kırıcı olmayan ve tartışmaya açık konularda. evet ben normalde saat satıcısı değilim arkadaşlar, bu eşyanın tabiyatı(.teşhir) bu saat e gelince henüz Türkiye de satış sitelerinde ikincisine rastlamadım. e- pırlant tan da internet üzerinden hiç bir girişimde bulunmadım.. fiyata gelince ikinci el de bu şans meselesi, artı benim fikrim saatin satış sunumundada saatin dalgıç bu önemli bilinçli saat kullanımında, ama spor dizaynı ile de spor bir giyimle düşünülecek bir kronoraflı..samimiyetle söylüyorum..takasda sıfır 5-6 bin tl lik saat verildi .fiyat olarak ta hala görüşüyoruz 2500tl verildi. dediğim gibi ben bu forumda bir tane bile saat satmadım..genel düşüncem, saat satmaktan ziyade foruma teknik bilgi aktaran arkadaşlar, beyin takımı diyelim saat tamir ustaları, örneğin valjoux tanıdım istifade ediyorum bütün saatlerim valjoux ustama gider..harika bir insan ve usta forum için büyük bir değer, ben kendi çapımda düşüncem satış bölümüne saat koyarak satmaktan ziyade foruma bir canlılık gelsin isterim. yoksa kırılıp giden arkadaşlarda oluyor. biraz uzun oldu kusura bakmayın..fiyat ı artırma özelliğimde var. )) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 0:59 | |
| Sayin Kemal bey, Forumu canli tutma cabaniza tesekkur ediyorum. Saygilar | |
|
| |
miscen
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 2:21 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 2:44 | |
| çok teşekkürler, forumumuz bu günlerde biraz sıkıntılı resimler, mesajlar, inşallah ilk günki gibi rahatça girebilirizde resimlere bakma fırsatımız olur. 21. yüzyıl insanının genel özellikleri bilgiye ve herşeye çabuk hemde oldukça çabuk ulaşmak. ve hemen hemen herşeyden çabuk bıkmak, beklemeye tahammülsüzlük....inşallah forum uzun yıllar nice nice üye sayısı ile dosthane biraz tartışmalı ,biraz,eğlenceli, ve hepsinden önemlisi bir saat kültürü biriktirerek aydınlanarak devam eder.. | |
|
| |
miscen
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 2:46 | |
| evet kemal bey aynen dediğiniz gibi resimleri görebilmek için epeyce uzun süre beklememiz gerekiyor. inşallah bu sorunlar yakında hallolur. | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 7:38 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 9:20 | |
| biliyorum ama orasıda tam vazife yapmıyor. mesela benim bu oris oradan girişte ekrana falan sığmıyor:)) eski düzende beklesekte en azından resimler gözüküyor...diğer linkte yeni konu açınca resim yüklenmiyor.. walla ben emekli olduğum için bekliyoruz alışkınız zaten beklemeye:))) | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 21:52 | |
| Resimlerinizi yuklerken en fazla 600 pixel yukleme yaparsaniz daha hizli acilirlar | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 22:26 | |
| Sayin Kemal bey, Resimlerinizin boyutlarii kucultup yeniden yukledim. Boyutlari 480pxl indirdim. Simdi cok daha hizli acilacaktir. Yuklenen resimlerin boyutlari 1000pxl ve ustu olunca zaten sistem onlari burada acarken otomatik olarak, sayfa kaymasini onlemek amaciyla kucultup yayinliyor, bu kucultme de resim adetine gore epey zaman alabiliyor. Resim yukleyen tum dostlara tavsiyem, resimleri yuklerken ebatlari kucultmeleri. Zaten genel kurallar bolumune de bunu yazmistik ama klasik olarak orayi pek kimse okumuyor | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 23:39 | |
| Bugün yine normal olarak girdiğimde gayet rahat bir şekilde sayfaları ve resimleri 5-10 saniyede açıyor. Tor-Proxy girişine gerek kalmadı. TTNet kullananlar da bugün durum nasıl acaba (ben superonline fiber optik kablosuz kullanıyorum). Tor Proxy üzerinden değil de normal girişlerde sayfa ve resimler rahat açılıyor mu?
En son burbank tarafından C.tesi 5 Şub. - 0:12 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Cuma 4 Şub. - 23:40 | |
| kablo çok kötü hiç birşey açılmıyor ben alıştım artık resimsiz foruma | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ C.tesi 5 Şub. - 0:59 | |
| teşekkürler sayın admin,(Mete bey) inanın ben tam bir teknoloji özürlüyüm, çocuklar olmasa bu kadarını da beceremem:))) ellerinize sağlık.. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Ptsi 7 Şub. - 22:22 | |
| saatin fiyatı 2000$ olarak güncellenmiştir. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Paz 20 Şub. - 22:22 | |
| merhaba , fiyat 1900 dolar olarak güncellenmiştir..diğer sitede satılan oris (1450 dolar) 2007 model olup, arka kapak çelik olan dır. benim saattığım bu oris son model olup kadran dalga desenli olan ve kırmızı rotor oristir..ilandada belirttiğim gibi kullanılmamış bir saattir garantisi devam ediyor..
| |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Paz 6 Mart - 23:22 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: ORİS DİVERS TİTAN KRONOGRAF 44MM DALGIÇ Paz 3 Nis. - 4:46 | |
| | |
|