Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.

3 posters
YazarMesaj
watcher
Admin
watcher

Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs. Empty
MesajKonu: Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.   Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs. Icon_minipostedPaz 19 Ara. - 0:51

Arkadaslar kopyalayip buraya ekleyemedim, dolayisi ile link veriyorum.
Incabloc sistemindeki cizgilere tiklayinca sistemin nasil calistigini cok iyi gorebiliyorsunuz.
Yine biraz asagida repeater bir modelin calisma sitemi var.

http://forumamontres.forumactif.com/t94290-l-incabloc-explique-par-volker-vyskocil
http://www.turksaatforumu.com
egunns

egunns

MesajKonu: Geri: Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.   Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs. Icon_minipostedPaz 19 Ara. - 2:50

repeater ların kasa ve kadran design ları genelde çok class oluyor ama kasada pahalı materyel kullanımı sahip olmayı biraz imkansız kılıyor
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.   Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs. Icon_minipostedPaz 19 Ara. - 3:02

Repeater kol saatleri su anda yanina yaklasilmaz derecede yukarida.
Fakat tam aksi yonde her turlu cep saati gunumuzde, gecmise oranla en alt duzeylerde, oyle ki, altin kasasini eritip makineyi ayrica satinca daha cok para kazaniyorlar, saati komple satmaktansa.
repeater meraklisi herkese icinde bulundugumuz donemlerde repeater cep saati almalarini tavsiye ederim, piyasanin su andaki durumu gecince bu saatler cok aranan saat olacaklar, cunku her gecen gun altin kasalari eritilip saat adeti dusuyor. Bunda altinin tavan yapmasinin da nedeni var.

Bu arada repater 15m, edox marka bir satilik bir saat biliyorum, gercekten ilgilenen varsa pm ile bilgi verebilirim, 3500$ civari ki oldukca uygun bir fiyat.
Aslinda bu saatte benim gozum var ama rumi'ler icin finansman hazirligi icindeyim.
http://www.turksaatforumu.com
teng

teng

MesajKonu: Geri: Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.   Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs. Icon_minipostedPaz 19 Ara. - 13:33

Repeater'lerin çalışma şekline 15 dakika kadar baktım.

Ama anlamadım devenin basi

Birkaç Ilginc Flash Incabloc vs.
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Tokyo Flash Watches
» Birkaç fıkra :)
» GG'de birkaç saat
» Saat seçimi konusunda birkaç tavsiye ve tüyo
» Gecmisten Birkaç Makine