Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Vintage Girard-Perregaux

+3
godzilla34
watcher
krytime
7 posters
YazarMesaj
krytime

krytime

Vintage Girard-Perregaux Empty
MesajKonu: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedCuma 24 Ara. - 20:00

Bu Vintage Girard -Perregaux a bayıldım resmen. . Sadelik,estetik, ölümsüz bir tasarım şuan artık benim bir saatte aradığım tüm özellikleri barındırıyor. Gerçi saniye kolu olsaymış hiç de fena olmazdı Very Happy . İnsanın bu saatten hiç bıkası gelmez .
Aslında Zenith Respirator a çok benziyor . Aynı dönem saati sanırım, o dönem de bu kasa formatını bir çok marka kullanmış bildiğim kadarıyla.

Vintage Girard-Perregaux 84489869
watcher
Admin
watcher

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedCuma 24 Ara. - 23:00

Tip olarak zenith respirator'a benziyor ama farki makinesinin standart bir makine olusu, yanilmiyorsam bir A.S. makine.
Zenith'inki ise kendi doneminde cok tutulmus bir zenith yapimi makine.

Yoksa model olarak benim de cok begendigim bir model, tek sorunu olculerinde, en fazla 29x29mm oluyorlar, keske iki uc mm daha fazla olsaydi.
http://www.turksaatforumu.com
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 0:07

Ölçülerini bilmiyordum. 29x29 mm. gerçekten ufak sayılır , 33x33 mm. olsaydı bari.
godzilla34

godzilla34

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 0:51

Ustadim benim bu saate benzer zenith bir saatim vardi gercekten model olarak cok iyi ama buyukluk olarak cok ufak bir saat bayan saatinden farksiz o yuzden satmistim o saati ama tabi sen cok begendisen alip bir sure takmalisin o zaman hak verirdin ama umarim koleksiyonuna alirsin
deka

deka

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 3:59

Zenithin ölçüleri nasıldı acaba?
Valjoux

Valjoux

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 4:55

Girard Perregaux makinası As'a çok benziyor,Zenith respirator kendi makinası olan Zenith 2552pc kullanıyordu,ölçüleri de 30x30 gibi olması lazım.
deka

deka

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 5:36

30*30 ise oda küçükmüş.
teng

teng

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 5:38

Zenith Respirator ölçüleri 30/30 mm
alıntı yaparak cevap yazamıyorum ? zira tuşu silinmiş ? ekranı temizlerken çok ovaladım galiba Suspect
deka

deka

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedC.tesi 25 Ara. - 5:58

Anlaşıldı merkez, mesaj alınmıştır. diable
vervito

vervito

MesajKonu: Geri: Vintage Girard-Perregaux   Vintage Girard-Perregaux Icon_minipostedPerş. 30 Ara. - 9:35

kare dedin mi.. respirator Smile

Vintage Girard-Perregaux
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» girard perregaux toka
» Girard Perregaux 1966 Petite Seconde
» Vintage
» Vintage Saat
» bir vintage ilanı