| Breitling Navitimer | |
|
+5certus sandeman bumblebee deka Drao 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Drao
Mesaj Sayısı : 861 Kayıt tarihi : 20/03/10 Yaş : 58 Nerden : Kıbrıs-Lefkoşa
| Konu: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 5:01 | |
| Bu sene almayı planladığım saatlerden biri olan bu saat hakkında görüşlerinizi almak istiyorum. Benle lütfen olumlu olumsuz tüm düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olacağım. Dün İstanbul'da Sami saat ile görüştüm. Bana referens no'su A23322 olan Navitimer'ın liste fiyatının 6295 Chf. olduğunu söylediler. Bana tax free fatura ile 4300 Chf. ye (yani yaklaşık 7000 TL'ye) bırakabileceklerini söylediler. Bu arada sitesinde ( http://www.breitling.com/navitimer01/en/) bu saatin in-house makineli yeni modelini tanıtıyorlar. Bunun içinde fiyat bilgisi alacağım. Burada paylaşırım. Bunun içinde fikirlerinizi bekliyorum. Bu başlığı bir anket gibi düşüneceğim. Lütfen yorum yapanlar bu saati al veya alma diyede bir fikir verirlerse, çoğunluğun fikrine göre hareket edeceğim. Hadi bakalım... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:00 | |
| beğenmediğimi söylesem, neden diye sorma, sadece görsel tasarım. | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:07 | |
| - deka demiş ki:
- beğenmediğimi söylesem, neden diye sorma, sadece görsel tasarım.
Saygı duyarım. Zevkler ve renkler meselesi diye kabul ederim. Alma 1... Al 0 | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:08 | |
| | |
|
| |
bumblebee
Mesaj Sayısı : 423 Kayıt tarihi : 12/07/09 Yaş : 39 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:39 | |
| Deka'ya katılıyorum, çok kalabalık bir kadranı var bence | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:55 | |
| - bumblebee demiş ki:
- Deka'ya katılıyorum, çok kalabalık bir kadranı var bence
Alma 2 mi oldu yani... | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 6:57 | |
| | |
|
| |
sandeman
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 7:06 | |
| Görseli belli ki sizin hoşunuza gitmiş,o yüzden görsele bakarak almayın diyemem. Navy tipinin özelliklerini de gayet güzel yansıtmış.Ama fiyata bakarak şunu diyebilirim,o fiyata IWC Portuguese arardım. Tabi Ebay fiyatlarını baz alarak söyledim. Belki yurtiçi fiyatları olarak makuldur. O durumda alın denebilir. Ne kadar da net cevap oldu,hangi haneye yazacağınızı ben de merakla bekliyorum | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 7:37 | |
| Drao, eğer inhouse 01 kalibreli modele yönelirsen al derim, ama klasik ETA 7753 modelli navitimer konusunda ise kararsızım... tasarım ise kesinlikle göreceli bir şey sen beğendiysen Navitimer'ı arkana bakmadan al derim... sonuçta bir rolex'e bile burun kıvıran cinsten insanlarız biliyosun | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 7:53 | |
| - sandeman demiş ki:
- Görseli belli ki sizin hoşunuza gitmiş,o yüzden görsele bakarak almayın diyemem. Navy tipinin özelliklerini de gayet güzel yansıtmış.Ama fiyata bakarak şunu diyebilirim,o fiyata IWC Portuguese arardım. Tabi Ebay fiyatlarını baz alarak söyledim. Belki yurtiçi fiyatları olarak makuldur. O durumda alın denebilir. Ne kadar da net cevap oldu,hangi haneye yazacağınızı ben de merakla bekliyorum
Bir Breitling almak istiyorum. Bence Breitling alacaksam Navitimer almalıyım diye düşünüyorum. Evet kadran çok kalabalık ama benim hoşuma gidiyor. Biraz görselliğe bakarak karar veriyorum ama bu saatin bir özelliği olduğunuda düşünüyorum. Evet yurtiçi fiyatlarına göre bence uygun. Almanya'da bu saat 4000 Euro civarında. IWC Portuguese bu fiyata herhalde bulamam. Eğer bulsam herhalde onu tercih ederdim. Şimdilik sizi kararsız kısmına işaretliyorum. Alma 2 - Al 0 - Kararsız 1 | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 7:54 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 7:58 | |
| - certus demiş ki:
- Drao, eğer inhouse 01 kalibreli modele yönelirsen al derim, ama klasik ETA 7753 modelli navitimer konusunda ise kararsızım... tasarım ise kesinlikle göreceli bir şey sen beğendiysen Navitimer'ı arkana bakmadan al derim... sonuçta bir rolex'e bile burun kıvıran cinsten insanlarız biliyosun
Listeyi yeniliyorum. Eski Navitimer için : Alma 2 - Al 0 - Kararsız 2 Navitimer Caliber 01 için Alma 0 - Al 1 - Kararsız 0 | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:00 | |
| - GAREZ demiş ki:
- bence mükemmel... al...
Eski Navitimer için : Alma 2 - Al 1 - Kararsız 2 Navitimer Caliber 01 için Alma 0 - Al 1 - Kararsız 0 | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:11 | |
| Ben Navitimer'i görsel olarak beğeniyorum ama parasını hakketmeyen bir 7750 kırması olduğunu düşünüyorum. Senin koleksiyonunun karakterini bozacak derim. Bence alma (belki ben alırım ) | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:39 | |
| - teng demiş ki:
- Ben Navitimer'i görsel olarak beğeniyorum ama parasını hakketmeyen bir 7750 kırması olduğunu düşünüyorum. Senin koleksiyonunun karakterini bozacak derim. Bence alma (belki ben alırım )
Hele şükür sesiniz soluğunuz çıkmaya başladı. Nerelerdesiniz üstadlar... Navitimer Caliber 01 in house olana nedersin? Bu fikrini duyayımda listeyi öyle yenileyeceğim. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:45 | |
| siteye girişte sorun olunca giren azalmıştır... https://tor-proxy.net/ ile tor proxy eklentisi ( Firefox için... ) girdim proxygizlen.com artık işe yaramıyor... tabi sen Kıbrıs'ta etkilenmiyorsun... | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:54 | |
| - GAREZ demiş ki:
- siteye girişte sorun olunca giren azalmıştır...
https://tor-proxy.net/ ile tor proxy eklentisi ( Firefox için... ) girdim proxygizlen.com artık işe yaramıyor... tabi sen Kıbrıs'ta etkilenmiyorsun... Yok ya biz TR üzerinden bağlandığımızdan galiba etkileniyoruz. proxygizlen.com işe yaramadığından bende soracaktım. Teşekkürler bu iyi oldu. Bu durum nasıl düzeltilecek. Watcher nolacak bu halimiz. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 8:59 | |
| tabi by Express-service seçeneğini kullan... gmail... ile kullanılmıyor oda olsa tam olacaktı... | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer C.tesi 15 Ocak - 9:03 | |
| - GAREZ demiş ki:
- tabi by Express-service seçeneğini kullan... gmail... ile kullanılmıyor oda olsa tam olacaktı...
Bu tamamdır. Hatta proxygizlen.com dan daha iyi çalışıyor. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 1:30 | |
| 6-7 sene önce; 100 kişide hayır dese bile ben bu saati alırdım... bu arada 3 lü chrono dizilişi çok hoş ve en güzel navitimer örneklerinden biri bu arada ben breitlingten montbrilliant varyasyonlarını beğenmişimdir
yazdığıma dönüp baktımda negatif yönde galiba
| |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 2:11 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 2:45 | |
| Calibre 01 = al aksi takdirde alma derim. Hatta sugecirmezligi uzerinde iyi dusun derim Forumun acilisi sorunu hakkinda tevatur soylemler var, ttnet baglantisinin yavasladigi nedeniyle herseyin yavasladigi soyleniyor ama bilemiyorum. Belki de giris sayfasini hafifletmek amaciyla konu basliklarindaki resimleri iptal edeyim mi? Giris sayfamiz cirkinlesecektir | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 3:19 | |
| | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 4:17 | |
| egunns ve watcher'dan sonra ;
Eski Navitimer için :
Alma 3 - Al 2 - Kararsız 2
Navitimer Caliber 01 için
Alma 0 - Al 2 - Kararsız 0
| |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 4:43 | |
| yeni transoceanında yüzü çok güzel, mekanizmada | |
|
| |
Drao
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Paz 16 Ocak - 8:06 | |
| [quote="egunns"]yeni transoceanında yüzü çok güzel, mekanizmada
egunns, bu saat bence breitling'in esas havasından uzak değil mi? Bu tip saatler pek çok markada var.
Navitimer Breitling'le özdeşleşmiş bir saat olarak benim gözümde daha iyi.
Navitimer'ı burada değerlendirelim. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: Breitling Navitimer Salı 1 Şub. - 1:14 | |
| - egunns demiş ki:
- yeni transoceanında yüzü çok güzel, mekanizmada
LOGO bozmuş... çok itici logo bozmuş... ayrıca bilezikte itici... ama çok iyi gözüküyor... | |
|
| |
| Breitling Navitimer | |
|