Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Nivada saat görüşleriniz

+2
alptuncel
saglamer03
6 posters
YazarMesaj
saglamer03

Nivada saat görüşleriniz Empty
MesajKonu: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 7:56

iyi günler Nivada marka bütceme göre (ögrencilik hali Smile )bir saat beyendim sizlerinde fikrini almak istiyorum http://www.alisverissaati.com/urun.asp?id=25531&urun=Nivada+NM7005L04 saat bu güzel bir indirim var almak istiyorum bu siteden alışveriş yapan varmı yani güvenilir bir sitemi havale ile almış olan varsa özellikle nasıl aldıgını yazarsa memnun olurum saat nasıl saglammıdır umarım kasası plastik filan deyildir.multi fonksyon nedemek oluyor üzerindeki küçük yuvarlak içindeki göstergeler calişiyormudur acaba ilk saatim olacak sorularım biraz kafanızı agrıtabilir kusuruma bakmayın artık.aklıma gelen başka bir soru olursa burdan yazacagım.
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 8:11

siteden ben alışveriş yaptım, siparişim 1 günde geldi, bir sıkıntı yaşamadım.. ben kredi kartıyla aldım.. saat konusunda maalesef bir fikrim yok..
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 8:15

peki teşekkürler alp abi başka görüşü olan yokmu
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 8:39

Nivada muhtemelen Çin imalatı . 416 tl. satış fiyatı olan saatide 89 tl. ya indirmişler, müthiş bir indirim Very Happy . Birde link ini verdiğiniz modelin sanırın krono ları çalışmıyordur, çünkü krono butonlarını göremedim resimde. Bence bu saati almayın.
alptuncel

alptuncel

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 8:52

ben bu siteden otomatik bir orient almıştım, bir ara daha fazla indirim vardı orientlerde, gerçi hala var.. bence buradan alınacak saat orienttir..şu anda bir tane otomatik orient kalmış, onun fiyatı bu durum için fazla.. çin malı nivadaya 89 TL vereceğinize oriente iki katını verin, taksit maksit de var, en azından içiniz rahat olur, ne de olsa japon..
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 9:06

416 tl edecek bir saat değil zaten bu. 89 tl'de etmez. Bence bu tür saatlere verilecek paraya yazık. Alptuncel'e katılıyorum. Alternatif olarak forumda Seiko Military'ler satılıyordu, hala var mı bilmiyorum. 120 tl felan olması lazım. Biraz daha çıkabilirseniz o tarz birşey alın derim.
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 10:43

pilli saat almayı düşünüyorsanız,yine japon markalarını öneririm.özellikle seikonun alt markası pulsarın seikoyla aynı makineleri kullanıp makul fiyatlara tatminkar kalite sunduğunu sanıyorum
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 22:28

peki Slazenger nasıl bir saatir oda çin malı bir saatmi saat almak için pulsarı filan bulabilecegim güvenli bir site varmı?
krytime

krytime

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPaz 23 Ocak - 23:07

Bence Slazenger marka saat almayıda düşünmeyin.
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPtsi 24 Ocak - 6:37

neden
sifujack

sifujack

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedPtsi 24 Ocak - 7:32

slazenger kore üretimi olan bir marka olduğu için. içinde miyota makine var ama hangi kalite deki makineler olduğunu bilmediğim için şahsen ben slazenger tavsiye edemem.pulsarı tavsiye etmemin nedeni gördüğüm modellerinde seikonun kronograflarında kullandığı aynı makineyi kullanmasıdır.gerçi lorusta seikonun alt markası ama pulsara göre biraz daha alt kalitedeki seiko-epson makineleri kulandığı için esgeçtim.uygun fiyata bulursanız orientlerede bir bakın.
bu aralar alışverişsaati stokları eritmeye çalışıyor,uygun bir model bulursanız burada tekrar danışırsınız
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedSalı 25 Ocak - 3:13

ulysse nardin marka tourbillon lı bir saat gördüm 150 tl kronoları filan calişiyor bu marka nasıl peki
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedSalı 25 Ocak - 13:31

replika/çakmadır o o fiyata imkansız...
http://teknolojivesaatler.blogspot.com
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedSalı 25 Ocak - 23:49

ama adam garantisi var imzalayıp vercem dedi çakmalarındamı garantisi oluyor ?
burbank

burbank

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedÇarş. 26 Ocak - 0:13

150 tl'ye ulysse nardin olmaz. Hele tourbillon affraid hiç olmaz. Muhtemelen çok kötü bir çakmadır. Bakmayın o tür saatlere. @ Sifujack'in tavsiyelerine kulak verin.

En son burbank tarafından Çarş. 26 Ocak - 0:50 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedÇarş. 26 Ocak - 0:45

çakmaya o kadar para verme biriktir SEIKO yada SWATCH al... yada burada orijinal satıştan bak HISLON var...
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedÇarş. 26 Ocak - 3:20

peki teşekkürler biraz daha araştırayım ben.
saglamer03

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedÇarş. 26 Ocak - 4:49

dediginiz ürünleri satan güvenilir bir site varmı ?
GAREZ

GAREZ

MesajKonu: Geri: Nivada saat görüşleriniz   Nivada saat görüşleriniz Icon_minipostedÇarş. 26 Ocak - 4:52

konyalisaat ve saat&saatci olabilir... ebay, gittigidiyor.com

Nivada saat görüşleriniz
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Uygun fiyata el yapımı Armand Nicolet saat son 9 saat 56 dakika
» BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL)
» Arkadaşlar saatçi aletlerini tanıtan bir başlık açalım mı, görüşleriniz ne olur, ilgi olur mu?
» ...(SAAT KORDONU YAPILIR)...HER TÜRLÜ SAATE ÖZEL TASARIM EL YAPIMI DERİ SAAT KAYIŞI-SAAT KORDONU YAPILIR....
» Ölüm, saat başı kendini hatırlatıyor, Prag saat kulesi.