| BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) | |
|
+6vervito watcher egunns teng burbank sandan 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 8:36 | |
| Sn Arkadaşlar http://www.limango.com.tr/shop/index.php?order=priceDesc sitesinde Bulova otomatik, pilli saatler kısa süre için oldukça uygun fiyatlı. Ancak süre şu an itibariyle 10 saat. Burada mavi kadran 7750 VALJÖ mek. iki saat arasında kaldım: 1.534,99 TL (65C02) ve 1.319,99 TL (63C009). Sn Watcher a özelden sorduğumda "iyi marka ve traktör gibi mekanizma uygun fiyat" şeklinde olumlu şeyler söyleyince alma yönünde ciddileştim birden.. Sizlerin de değerli görüşlerinizi almak istedim. Birkaçgün önce Pırlant ta http://www.e-pirlant.com/?urun-1000-Oris-Divers-Small-Second--Date.html Oris diver small second, date çelik kordon ETA 2836-2 için ön pazarlık 2.600 TL fiyat almış düşünme evresine geçmiştim. Bugün limango daki fırsatı görünce hem sizlere de haber vereyim, hem de görüşlerinizi alayım dedim.. Saygılarımla.. | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 8:54 | |
| Yani eğer imkanınız varsa, benim de en sevdiğim modelleri arasında yer alan Oris TT Diver'ı alın derim. Ama 7750 makineli Bulova da çok iyiymiş, fiyat olarak da uygun. Hangisini alırsanız alın bence iyi seçim olur. Benim mantığım Bulova, şu anda daha yoğun olan duygularım ise Oris diyor Yalnız limango.com alışveriş sitesi hakkında bilgim yok. | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 9:12 | |
| Sn Burbank,
Görüşleriniz için teşekkür ederim. Bende bir taraftan aynı ikilemi yaşıyorum. Bulova hakkında duyduğum bir marka olması dışında pek bir bilgim yoktu. Modelleri fiyat olarak internette biraz araştırdım, gerçekten limango şu anda baya indirimli tabii sadece 10 saatim var karar vermek için. Oris i Ataköy A Plus da koluma taktığımda çok beğenmiştim. Aslında oradaki Meccaniche Veloci lere de göz atmıştım. Forumda rastlamadığım ama ilginç saatler. Tabii 2700 euro biraz fazla gibi geldi. Bulova 7750 makine fiyat olarak oldukça cazip geldi. Limango daha önce alışveriş yaptığım, birçok konuda kısa süreli şok indirimler yapan bir site. Trendyol, markafoni vb. gibi. Site güvenilirliğinde problem yok, hatta tavsiye ederim. Saati halen inceliyorum.. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 11:17 | |
| 1500 e Valjoux varken, 2600 e 2836 alınmaz bence... | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 11:43 | |
| Şahsi fikrim bulovanın model yapmak için kendini zorladığı yönünde; bu modelden bahsetmiyorum ama koleksiyona bakın; tasarımlar ve materyeller çok çin kokuyor; Ben 63C009 u denemiştim; kalite fena durmadı ama o lug tasarımı bana omega de villenin çok ama çok abartılmış formu gibi geldi. artık benim için bulova 1970 lerin olimpiyat tabelalarını süsleyen markadan ötesini çağrıştırmıyor.... Her zaman derim her yorum kendine hastır; indirim oranı güzel gözüküyor...çok beğendiyseniz, almazsam çok pişman oluru derseniz de tıklayın gitsin... Ben olsam saati bileğimde görmeden almazdım, dediğim gibi bu saatin lugları gereğinden fazla abartılı, bilek inceyse bilekten taşabilir | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 11:49 | |
| amanın ! beğendiğiniz Oris 250 gr mış !! fiyatına hiç girmiyorum bile ama bu ağırlıkla sol omzunuz düşük gezersiziniz | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Salı 25 Ocak - 12:46 | |
| Bende tam mekanizma haricinde şekilsel görüşleri de alacaktım.. Sn egunns stratejik bir bilgi verdiniz. Markanın sizdeki imajıda dikkate değer. Bileklerim hiçde kalın sayılmaz. Biraz kafam bulandı.. Bunu almazsam gidip Oris alacağım diye bir durum yok. Forum da vakit geçirip yazıları okuyup mekanizmalar vs. öğrenince otomatik iyi bir saat hedefim oldu. Acelem yok tabii. Saat alışveriş sepetimde daha onaylamadım. Ancak böyle değerli bilgiler benim için önemli tabii ki.. Sn teng in fiyatsal karşılaştırmalarından da ders çıkarıyorum..
Bu arada Sn egunns, Oris i denediğimde oldukça rahat gelmişti. Pırlanttakiler ağırlığını söylemişti ama 250 gr değildi.. | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 28 Ocak - 5:09 | |
| Fikirleri için tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Saati satın aldım. Gelince bakıcam, Sn egunns un dediği gibi bileğimden taşıyorsa ve içime tam sinmezse 7 günlük koşulsuz iade seçeneğinden faydalanıp saati geri yollayabiliyorum. Saygılar.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 28 Ocak - 5:14 | |
| cok guzel, hayirli olsun, saat elinize gectikten sonraki durumu ve begenip te almaya karar verorseniz fotolu bir incelemesini de bekleriz | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 28 Ocak - 5:22 | |
| hayırlı olsun, umarım cuk diye oturur gitti geldi uğraşmazsınız | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 28 Ocak - 8:32 | |
| Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanın. Aldıktan sonra resimli bir incelemesini bekleriz. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 28 Ocak - 21:38 | |
| - watcher demiş ki:
- cok guzel, hayirli olsun, saat elinize gectikten sonraki durumu ve begenip te almaya karar verirseniz fotolu bir incelemesini de bekleriz
| |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 29 Ocak - 3:08 | |
| hayirli olsun. güzel bir saat. esas kolda iyi oturması. egunns'a bahsi geçen Oris'in ağırlığı konusunda hak veriyorum. Oris'in diver serilerinden alınacaksa bence titatium olanlarında alınmalı. | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Paz 30 Ocak - 10:57 | |
| İlgilenen ve fikirlerini paylaşan herkese teşekkür ederim. Saat gelir gelmez foto ve yorumlarımı paylaşacağım ve tekrar değerli fikirlerinizi bekleyeceğim. Bende merak ediyorum. Bu takmadan, dokunmadan aldığım ikinci saat. Sn vervito Oris i denediğimde rahatsız etmemesinin sebebi titanyum olması olabilir. Tam hatırlamıyorum. Ancak Kanyon daki Pırlant ta denediğim Meccaniche Veloci http://www.e-pirlant.com/?urun-2083-Meccaniche-Veloci-Super-Quadro.htmltitanyum kasa ve görünen cüssesine göre oldukça hafifti. | |
|
| |
miscen
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Cuma 4 Şub. - 2:23 | |
| | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Perş. 10 Şub. - 8:48 | |
| @ Sandan,
Ne oldu saat gelmedi mi hala? Saatini alan kaçıyor. Hani resimler incelemeler? | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 8:45 | |
| - burbank demiş ki:
- @ Sandan,
Ne oldu saat gelmedi mi hala? Saatini alan kaçıyor. Hani resimler incelemeler? Sn burbank Saatim geldi. Canlısı gerçekten çok güzel. Ailecek çok beyendik. Ben tam saatin geleceği günlerde 1-11 Şubat arası Antrenörlük kursu için Sakarya Ünv. ne gidince inceleme, foto vs. işleri yarım kaldı. Fotoları daha çekmedim. Hatta bu konuda (kaç piksel seçip çekeyim) ve fotoları nasıl yükleyeceğim konusunda pratik tavsiyeler varsa sizi ve kendimi yormam. Bu arada şunu da danışmak isterim: Ben saati siteden aldığımda kodu 65C02 olarak görünüyordu. Sonuçta resminden bakarak seçtiğim saat geldi ancak içinde 63C08 yazıyor. Bu durumu biraz araştıracağım, daha kordonunu falan yaptıramadım. Saati gerçekten çok beğendim, kalitesini hissettiren bir saat... | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 10:30 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 10:39 | |
| Bu bizim accutron gemini yav bende bir ara alacaktım ebay'den... hayırlı olsun güzel saattir... | |
|
| |
burbank
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 20:39 | |
| Güzel saat, hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kurma kolu da çok hoşmuş.
Evet bence de araştırın. Çünkü ilk mesajınızdan 65c serisinin 63c serisine göre 200 tl civarı pahalı olduğu görülüyor. | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 21:46 | |
| kalite ucuza alınmaz derlerdi de inanırdım ... bazen oluyor işte, çok güzel bir timepiece:) güle güle kullanın kazasız ,belasız, düşürmesiz ,çarpmasız... | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 21:52 | |
| Çok güzel bir "Swiss Made" saat sahibi olmuşsunuz. Güle güle kullanın. | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) C.tesi 12 Şub. - 23:21 | |
| Her zaman takabileceğiniz bir saat tercihi yapmışsınız. güle güle kullanın. | |
|
| |
sandan
| Konu: Geri: BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) Paz 13 Şub. - 7:06 | |
| Sn Arkadaşlar
Tüm yorum ve iyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Saati gerçekten bende çok beğendim. Kusur bulmaya çalışsamda bulamıyorum. Şöyle hafif bir sallamada rotorun o tatlı dönüşünü hissetmek, içinde gerçek bir 7750 olduğunu bilmek çok hoş.. | |
|
| |
| BULOVA saat için görüşleriniz (Limango.com da ACİL) | |
|