| İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mehmet_34
Mesaj Sayısı : 230 Kayıt tarihi : 22/01/11 Yaş : 43 Nerden : İstanbul
| Konu: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Salı 1 Şub. - 9:41 | |
| | |
|
| |
solestar
Mesaj Sayısı : 909 Kayıt tarihi : 26/08/09 Yaş : 47 Nerden : Konya
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Salı 1 Şub. - 10:09 | |
| Çok ama çok pahalı, kesinlikle alınmaz. 100TL civarı olsa hevesinizi almak için alın diyebilirdim. | |
|
| |
mehmet_34
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Salı 1 Şub. - 10:16 | |
| Mekanizması nasıl peki sizce. bu satıcının bir sürü ilanı var bilenler biraz yorum yaparsa satıcı hakkında da sevinirim.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Çarş. 2 Şub. - 0:55 | |
| Satici çin'den hic bahsetmemis, isvicre ve fransa yazmis ki bu da saticiya pek guvenmemek gerektigini gosteriyor. Bence alinmaz. Bu saatin orjinalinde gorunur balans veya tourbillon ozelligi yok bildigim kadariyla. Orjinali minute repeater, yani dakikada bir çan çaliyor ve ayni zamanda ustundeki ekleme imajlar (at, insan vs) hareketleniyorlar. Bu saatte bunlarin hicbiri yok sadece gorunum vermisler, makine de ucuz çin makinesi, kadranda gorulen vidalarin kalitesizligini de gorunce çin'de bunlarin 50$ civarinda satilan fake saatlerden oldugunu soyleyebiliriz. Satici, ulkemizdeki saat kulturunun ve bilgisinin az oldugunu tesbit edip ona gore çekici yazilar ile saati tarif etmis...
Ha bu arada bu saatin orjinalinin de yanilmiyorsam 40-50 bin € civari oldugunu soyleyeyim, belki de cok daha fazla.
| |
|
| |
mehmet_34
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 5 Şub. - 11:17 | |
| Bu saatten sadece 150 adet üretildi. 775 ile 815000 chf arasında ve yok yani ihtimal dahilinde değil ulaşmak benim için :( Ama bilgiler için teşekkürler kuv kesinlikle sahtekar soyledikleri paralar delilik. lütfen herkez bilsin | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 5 Şub. - 11:23 | |
| Uyy anamlar bunlarıda mı görecektim ?? Çin'de 10 dolarlık saatte kullanılan mekanizmaya 785 istiyorlar ha ? Mekanizma resmi büyümüyor ama öyle mekanizmalı saatleri İstanbul'da 80 tl ye almıştım. Ayrıca ilaveten renkli miki: Neymiş ? Swiss France imiş :-)))) Ama dikkat ediniz İsviçre Fransa değil ama Swiss France :-)))) | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 5 Şub. - 11:31 | |
| Demin kaçırmışım, bir de İngilizce var ki hiç anlamadım Shakespeare ingilizcesi herhalde ----- > Since Chronograph ?? | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Salı 8 Şub. - 11:27 | |
| replikaya hayır para biriktirin, 70 yaşında neden olmasın! | |
|
| |
mehmet_34
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum Cuma 11 Şub. - 11:11 | |
| - egunns demiş ki:
- replikaya hayır
para biriktirin, 70 yaşında neden olmasın!
o zaman birde o saati satacak kişiyi bulacağız | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 12 Şub. - 2:09 | |
| bu saati bu arkadastan 200 tlye alabilirsin.En fazla o kadar fiyat ver.Ben daha önce Dual Time almıştım.2 senedir sorunsuz kullanıyorum.Tıkır tıkır Çalısıyor 3 günde 2 saniye İleri gidiyor
.http://etawatches.com/lang-ar/ulysse-nardin/737-ulysse-nardin-tourbillon.html | |
|
| |
sandan
Mesaj Sayısı : 46 Kayıt tarihi : 22/12/10 Yaş : 50 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum C.tesi 12 Şub. - 10:52 | |
| Daha önce de replika olarak kuvarsitwatch.com sitesini önermiştim. Aldığım saatteki sorunu ilgilenip giderdiler. İyi kalite bir replika istiyorsan bence irtibata geçebilirsin.
Selamlar.. | |
|
| |
| İşi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum | |
|