| Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies | |
|
+6krytime teng egunns crazyhours ofis certus 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
certus
| Konu: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 2:50 | |
| Kare saat sevenler bu saatin formunu eminim ki beğeneceklerdir, ben bile beğendim ki aslında kare saatlerle aram hiç yoktur.. resimler... | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 2:59 | |
| tepenin kasayla olan bütünlüğü vasıtasıyla yuvarlak severleri avlamayı hedeflemişler, başarılı buldum bende
teşekkürler | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 3:49 | |
| enfes glashütte ye karşı bir sempati başladı bende ne zamandır | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 6:13 | |
| bende çok sevdim kare saat hiç sevmem, eskiden para etmeyen bir marka prestiji hızla yakaladı, çoğu modeli de güzel | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 9:47 | |
| Saatin biçiminden çok kalitesinin biçim ile uygunluğu göz kamaştırıyor. | |
|
| |
krytime
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Çarş. 23 Şub. - 10:57 | |
| Saatin kasasının dizaynı ilk bakışta bana eski Omega ları anımsattı.
En son krytime tarafından Perş. 24 Şub. - 8:48 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Perş. 24 Şub. - 0:18 | |
| | |
|
| |
certus
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 27 Şub. - 3:53 | |
| | |
|
| |
parabellum p08
Mesaj Sayısı : 619 Kayıt tarihi : 09/03/10 Yaş : 52 Nerden : Samsun
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 27 Şub. - 20:55 | |
| Bu formu Rado, Rigi, Vialux ve Citizen de kullanmıştı. Ruslardan Slava da bu kasada saatler yapmıştı. Çok kullanılmasa da hem sportif görünüm, hem de erkek modeli ağırlığından vazgeçemeyenlerin tercihi olabilir bence. Tij tepesinin korumaya alınması, içten içe dalgıç saatlerine öykündüğü hissini veriyor. Gerek karemsi kasa formu, gerekse de takvim karakteriyle de vintageseverlere de göz kırpıyor sanki. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 27 Şub. - 21:49 | |
| Glashütte aslında benimbildiğim çok eski bir marka olup doğu almanya patentli idi . iki bin beş yüz kişilik bir kasabanın adı. Berlin duvarı yıkıldıktan iki almanya birleştikten sonra bu marka swis made gibi önem kazandı. saatin üzerinde glashütte yazması için en az elli orjinal parçasının bu kasabada yani Glashüttede üretilmesi zorunlu oldu. doğu alman üretimi Glashütte spazimatic ler birleşmeden önce çıkan doğu almanya patentli saatlerdir pek değerleri yoktur. İki almanya birleştikten sonra Glasütte çok kalite saatler üretmeye başladı bundada tabiki batı almanyanın tartışılmaz teknolojisi devreye girdi Glashütte original senator vb çok klass ve pahalı saatler üretiyorlar dünya çapında kalite ve üst sınıf saatlerdir.. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 27 Şub. - 23:42 | |
| Glashutte original senator sixties kare modeli var, kronolu, denedigimde bayilmistim, bu kadar mi olur bir saati takmanin keyifi diye dusunmustum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 27 Şub. - 23:46 | |
| Iki tane glashutte markasi var gunumuzde. Kemal Cebeci arkadasimizin anlattigi gibi dogu almanyadan transfer olani sadece glashutte diye geciyor, fiyatlar orta duzeylerde ve eta makineler genelde kullaniyorlar, bir de ust duzey saatler yapan glashutte original var. Fiyatlari da oldukca yukarida ama kendi uretimleri olan makineler kullaniyorlar | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Ptsi 28 Şub. - 0:05 | |
| | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Ptsi 28 Şub. - 0:09 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Ptsi 28 Şub. - 1:50 | |
| Tabi nomos glashutte'de var ama bu biraz mesela omega geneve gibi birsey. | |
|
| |
kemal-cebeci
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Ptsi 28 Şub. - 6:09 | |
| | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Ptsi 28 Şub. - 19:55 | |
| resimlerinden beğenmediğim bir saatti videoda gözlerimi kamaştırdı daha iyi deri kordon yapılabilirmiş ama saatten gözünü alamadığın için çok sırıtmıyor formumuzun kare saat projesi ne zaman | |
|
| |
watcher Admin
| |
| |
vervito
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 19 Haz. - 9:50 | |
| pahooo.. bunlar nerden çıktı??? 2.yi tuttum.. Bu arada Senator Sixties dehşet bir model... | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies Paz 19 Haz. - 9:58 | |
| Ben de kaçırmışım. İlk defa görüyorum. | |
|
| |
| Yeni Model: Glashütte Original Panorama Date Seventies | |
|