| STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" | |
|
+5sifujack deka egunns ofis silver 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Perş. 24 Şub. - 15:43 | |
| | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Perş. 24 Şub. - 19:39 | |
| çok bildik görünüyo şöyle bir mizansen : seiko mu rolex mi aaa STEINHART mış illede buna takmadıysan nusrat çok daha iyi olacak biliyorsun | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Perş. 24 Şub. - 23:07 | |
| e steinhart hep bilindik! bence kalite kabul edilebilir gözüküyor rolex, gmt2 pepsiyi çıkarmadan steinhart hızlı davranmış bu lug tasarımı ve 44 mm, bilekte büyük durabilir...sende bu çaplarda bir grovana vardı galiba, bunun kalitesi grovanadan çok daha yukarıdadır | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Cuma 25 Şub. - 2:23 | |
| haklısınız adamlarda tasarım yok hep taklitler, parnis gibi birşey bu steinhart | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Cuma 25 Şub. - 5:54 | |
| Söylemiyeyim dedim ama söylenmesi gerekiyor marka tamamen popüler tasarımlar üzerine taklit üretimler yapıyor, bir nevi yasal-özgün çakma saatler. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Cuma 25 Şub. - 10:56 | |
| - egunns demiş ki:
- e steinhart hep bilindik!
bence kalite kabul edilebilir gözüküyor rolex, gmt2 pepsiyi çıkarmadan steinhart hızlı davranmış
bu lug tasarımı ve 44 mm, bilekte büyük durabilir...sende bu çaplarda bir grovana vardı galiba, bunun kalitesi grovanadan çok daha yukarıdadır fakat steinhart diver modellerini grovanaya yaptırıyordu,bu model için istisna yoksa grovana tarafından üretilmiştir | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Cuma 25 Şub. - 23:23 | |
| grovana ile esdegerde ve kalitede bir saat bu, yani uzerinde grovana da yazabilirdi, yine ayni sekilde hatta daha kaliteli kadloo marka var bu model ile calisan. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" C.tesi 26 Şub. - 10:10 | |
| hay allah aslında yanlış yazdım ama doğru yola çıktı; aslında Epos demek iştemiştim Grovana kalitesinde bir saate 500 eur talep ediliyorsa guess e falan laf atmayalım - sifujack demiş ki:
- egunns demiş ki:
- e steinhart hep bilindik!
bence kalite kabul edilebilir gözüküyor rolex, gmt2 pepsiyi çıkarmadan steinhart hızlı davranmış
bu lug tasarımı ve 44 mm, bilekte büyük durabilir...sende bu çaplarda bir grovana vardı galiba, bunun kalitesi grovanadan çok daha yukarıdadır fakat steinhart diver modellerini grovanaya yaptırıyordu,bu model için istisna yoksa grovana tarafından üretilmiştir | |
|
| |
Akif
Mesaj Sayısı : 250 Kayıt tarihi : 04/10/10 Yaş : 50 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" C.tesi 26 Şub. - 19:32 | |
| Kadran çapa göre biraz ufak kalmış gibi geldi. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Paz 27 Şub. - 0:41 | |
| - Akif demiş ki:
- Kadran çapa göre biraz ufak kalmış gibi geldi.
Bu cok normal, saatciligin hilelerinden biri, capi genis tut ama maliyeti dusurmek icin kadran capi, dolayisi ile ust cam capini kucuk yaparsin. Steinhart isi biliyor, nasil para kazanacagini ve milletin gozunu nasil boyayacagini biliyor | |
|
| |
burbank
Mesaj Sayısı : 1474 Kayıt tarihi : 11/09/10 Yaş : 51 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Paz 27 Şub. - 1:13 | |
| Bence bolca esinlenmelerle saat üretselerde fiyatlarına göre sundukları kalite oldukça iyi Steinhart'ın. Mesela şu Vintage Explorer 2 1655 Homage modeli olan Ocean Vintage GMT eta 2893 mekanizması, çift taraflı ar kaplı safir camıyla % 19 kdv ilaveli 390 euro fiyatıyla çok çok iyi. http://www.steinhartwatches.de/index.php?id=67&artnr=339&Sel_ID=9&lang_nr=1Ben direk o markanın ismini kullanmadan (yani tamamen sahte saat) önce kendi markasını oluşturup, belirli kaliteyi sunarak homage saatler yapılmasını yadırgamıyorum. | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Paz 27 Şub. - 1:40 | |
| Kalitesi konusunda cok emin degilim ama hommage saat gorusune katiliyorum. | |
|
| |
GAREZ
| Konu: Geri: STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" Paz 27 Şub. - 13:24 | |
| - watcher demiş ki:
- Kalitesi konusunda cok emin degilim ama hommage saat gorusune katiliyorum.
ne demek? çakma ama original marka | |
|
| |
| STEINHART "OCEAN Forty-Four GMT BLACK-RED" | |
|