| Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) | |
|
+6egunns teng ofis watcher M.Ali Sade silver 10 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
silver
| Konu: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 6:43 | |
| Günlük kullanım için almayı düşünüyorum, Türkiye fiyatı 460 lira dediler, bir bayiye gittim orda da aynı fiyat, hiç pazarlık yapmadım nakitte ne kadar düşüyorlar ne kadara alınıyor bu saat acaba ülkemizde? Yine ebay'e mi kaldık Siyah mı mavi mi ne dersiniz? Maviyi inceledim hoşuma gitti, siyahta olabilir Hirsch Liberty kordon takmayı düşünüyorum. | |
|
| |
M.Ali Sade
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 7:38 | |
| | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 8:16 | |
| Vayyy mavi cok guzelmis | |
|
| |
ofis
Mesaj Sayısı : 807 Kayıt tarihi : 08/02/11 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 8:32 | |
| seiko ve orient kardeşliği tamamen ikizlik olmuş
mavi açık ara önde | |
|
| |
teng
Mesaj Sayısı : 5338 Kayıt tarihi : 04/07/09 Yaş : 68 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 8:51 | |
| İkisi de güzel. Ama siyah herşeyle daha iyi gider gibi. | |
|
| |
egunns
Mesaj Sayısı : 2867 Kayıt tarihi : 13/08/09 Yaş : 46 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 9:03 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 9:17 | |
| | |
|
| |
dreren
Mesaj Sayısı : 331 Kayıt tarihi : 24/01/10 Yaş : 41 Nerden : karaman
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 10:16 | |
| beyaz dikişli siyah bir hirsch kordonla siyah derim ben:) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 11:00 | |
| Bence de mavi, ayrıca videodaki saati buna tercih ederim. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Ptsi 7 Mart - 11:09 | |
| evet 4-3 mavi yarın bir bakıcam videodaki saate, kadran biraz fazla kalabalık geliyor bana, bakalım inceleyelim | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 1:03 | |
| mavi +1
silver, hirch liberty'i de internetten mi getirtiyorsun? Ben de kahverengi almak istiyorum bir tane | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 1:24 | |
| Hirsch'in Heavy Calf kayışı bence Liberty'den daha iyi gider. Liberty bu saat için biraz fazla textürlü bence. Ayrıca Hirsch'in 100 mt. WR kayışları da var, hani diver saat diye takılabilir. | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 2:39 | |
| haspirin Kuz Saat'te Etlik Antares'te bakabilirsin, ben İstanbul'da bakmıştım. teng o kordon 100 lira civarında galiba | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 2:43 | |
| | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 5:32 | |
| mavi aldım arkadaşlar | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 6:46 | |
| @silver hayırlı uğurlu olsun geldikten sonra hirsch ile beraber fotoğraflarını da bekleriz artık | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 7:27 | |
| teşekkürler, elimde 22 mm siyah hirsch yok buna uygun, geçen İstanbul'a gittiğimde 3 tane kordon aldım Kuz'dan ama buna uygun birşey aklımda yoktu, nasıl temin edicez bakalım | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 9:53 | |
| - silver demiş ki:
- haspirin Kuz Saat'te Etlik Antares'te bakabilirsin, ben İstanbul'da bakmıştım.
teng o kordon 100 lira civarında galiba Heavy Calf eskiden sadece WR idi. ve 70-80 tl gibi bir fiyatı vardı. 100 Mt. WR Heavy Calf yeni çıktı. Ben yazın Pırlant mağazasından 20 mm biri siyah bir mavi Hirsch 100 m. WR tanesi 50 tl ye almıştım. | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 10:17 | |
| ben daha hirsch e geçemedim, birde kayış meraklısı diye dolanıyoruz ortalarda | |
|
| |
dreren
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 10:23 | |
| mavi şeritli bir nato da çok şık durur aslında | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 13:54 | |
| nato taşımayabilir sanki? teng hocam eğer önününden geçerseniz pırlant, kuz vs. bana 22 mm siyah bu önerdiğiniz yada uygun gördüğünüz bir kordonu alırsanız çok sevinirim | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Salı 8 Mart - 13:57 | |
| - egunns demiş ki:
- ben daha hirsch e geçemedim, birde kayış meraklısı diye dolanıyoruz ortalarda
İzmir'de hiçbirşey yok kordon namına, sözde pırlant var adamların elinde 22 mm kordon yok geçen hafta istanbul'a 3-4 saat gittim kuz'da heralde 100 tane 22 mm vardı... valla gidip uzun uzadıya incele derim... | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 1:10 | |
| - silver demiş ki:
- nato taşımayabilir sanki?
teng hocam eğer önününden geçerseniz pırlant, kuz vs. bana 22 mm siyah bu önerdiğiniz yada uygun gördüğünüz bir kordonu alırsanız çok sevinirim Ok mavi renk varsa mavi alırım Tan rengi ya da kahverengi de olur sanırım | |
|
| |
teng
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 1:11 | |
| - egunns demiş ki:
- ben daha hirsch e geçemedim, birde kayış meraklısı diye dolanıyoruz ortalarda
İnanmıyorum, yuuu sen ha ? Hirsch'siz ha ??? Başımıza taş yağacak :-))) | |
|
| |
deka
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 1:13 | |
| Bende aynı duygular içerisindeyim. | |
|
| |
sifujack
Mesaj Sayısı : 597 Kayıt tarihi : 26/01/10 Yaş : 37 Nerden : izmir
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 1:17 | |
| hayırlı olsun silver,gülegüle kullan | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 1:55 | |
| teşekkürler teng hocam bende kahve liberty var, siz denk gelirseniz bana siyah alın beğendiğiniz modelden, herşeye gitsin | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 11:45 | |
| | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 20:40 | |
| silver hayırlı olsun, iyi gunlerde kullan. Ben e bakayım pırlant ve kuza | |
|
| |
watcher Admin
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Çarş. 9 Mart - 21:15 | |
| Dostlar, bu birbirini destekleme ve yardimci olma tarziniza bayiliyorum | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Cuma 18 Mart - 3:50 | |
| | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Cuma 18 Mart - 7:17 | |
| silver yabancı değilsin saat bu kayışla photoshop gibi durmuş ama metal bileziğini kullanmamak yerinde olmuş, iri olan saati daha iri gösterir, mako 2 nin bezelini çok ama çok beğeniyorum; Planet ocean dan daha dengeli umarım 41 mm lik versiyon çıkar | |
|
| |
silver
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Cuma 18 Mart - 8:19 | |
| yok dediğim gibi zaten bunun değil bu kordon
metali ağırlıktan dolayı kullanamıyorum zaten
o boynuzlardaki boşluğu kapatmak için nasıl bir kordon kullanmalıyım acaba | |
|
| |
egunns
| Konu: Geri: Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) Cuma 18 Mart - 9:04 | |
| natodan başka çözüm benim gibi saatin orasını burasını deldirmek olur, ama nato yakışır | |
|
| |
| Orient Mako 2 - Siyah mı Mavi mi? (Türkiye indirimli fiyatları ?) | |
|