| kuvarsit | |
|
+5Axiaziz fate frown haspirin ramocan 9 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
ramocan
| Konu: kuvarsit Perş. 17 Mart - 0:57 | |
| yeni üyeyim adım remzi.. arkadaşlar merhaba.. forumdaki çoğu arkadaşlarım kadar olmasa da, bende de saat hastalığı bulunmakta.. 1 orjinal tag, 1 orjinal meistersinger no: 1 (hastasıyım) (sahtesi yok zaten .. sanırım) 2 adet de birini, singapurdan aldığım replica var. ama acemilik zamanlarıma denk gelmişti replicalar.. çok bilgisizdim.. ortalama taklitler.. sorum şu ki, kuvarsit de ki replikalar (forumda değinilmiş) ama ) gerçekten fiyatını hak ediyor mu ? bu siteden alışveriş yapanların yorumlarını rica edebilirmiyim ? ayrıca gümrükte problem olurmu.. bir de arkadaşlar site türk mü ? yani maili ingilizce mi türkçe mi yazayım ? türk birine ingilizce yazıp komik duruma düşmeyeyim.. affınıza sığınarak sizlerden bu sorularımın cevaplarını vermenizi diliyorum.. bazı yerli sitelerde tag in pendulum modeline swiss france felan yazmışlar.. bu tourbillon lu mekanizma nasıl isviçre olabilir ? fiyatınada 1000 tl demişler.. yorumlarınız varsa lütfen saygı ve sevgilerimle... | |
|
| |
ramocan
| Konu: Geri: kuvarsit Perş. 17 Mart - 1:03 | |
| unutmadan 1 adet de altın kaplama babadan kalma revue var.. halen tıkır tıkır.. 1960 senesinde almış babam sanırım.. bu günlerde temizleteceğim... minesi lekelenmiş nem den.. | |
|
| |
haspirin
Mesaj Sayısı : 272 Kayıt tarihi : 04/01/10 Yaş : 46 Nerden : Ankara
| Konu: Geri: kuvarsit Perş. 17 Mart - 1:44 | |
| Hoşgeldiniz remzi bey. bu linkten replika saatlerle ilgili birçok bilgiye ulaşabilirsiniz. | |
|
| |
ramocan
| Konu: Geri: kuvarsit Perş. 17 Mart - 3:28 | |
| teşşekkür ederim.. tanışma bölümüne kendimi tanıtacak başlık açacaktım fakat malesef forumdan kaynaklanan bi olay heralde yeni konu linki göremedim.. bu konuyuda açarken başlık altında tesadüfen mouse ile gezinirken açabildim. adım remzi 35 yaşındayım.. turizm daha doğrusu yabancı büyük bir otel zincirinde, otel yöneticiliği yapmaktayım.. istanbuldayım. tam olarak kolleksiyoner değilim ama saat tutkunuyum.. işim gereği yurt dışına çıktığım zaman saat mağazalarını dolaşmaktan kendimi alamıyorum.. ) favori saat markam ise alma meistersinger dir. | |
|
| |
frown
Mesaj Sayısı : 403 Kayıt tarihi : 16/12/10 Yaş : 48 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: kuvarsit Perş. 17 Mart - 3:50 | |
| Hosgeldiniz Remzi Bey.
Bildiğim kadarı ile site sahibi bir Türk. Çok emin olmamakla beraber; yazdığım bir maile cevap alamamıştım sanki, ama kaybedecek bir şey yok nasılsa, deneyin bence.
Site de genel bir sıkıntı var, sayfalar biraz geç yükleniyor, tanışma kışmını açıp bir kaç dakika beklerseniz linkleri görebilirsiniz. Ya da bir çok arkadaşımız gibi siz de tarayıcı olarak Opera kullanırsanız bu sorunla karşılaşmazsınız. | |
|
| |
ramocan
| Konu: Geri: kuvarsit Perş. 17 Mart - 4:35 | |
| | |
|
| |
fate
Mesaj Sayısı : 103 Kayıt tarihi : 13/03/10 Yaş : 41 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: kuvarsit Cuma 18 Mart - 9:37 | |
| Hoşgeldiniz.
Kuvarsit forumumuza üye diye biliyorum. Ben henüz alışveriş yapmadım, ama forumda ondan alışveriş yapıp da sıkıntı yaşayan kimseyi duymadım. | |
|
| |
Axiaziz
| Konu: Geri: kuvarsit Paz 20 Mart - 5:04 | |
| Tarafımdan taşınmıştır.
(Bu arada 1000 TL ye İsviçre yapımı tourbillon falan olmaz, olamaz. Aman diyim.) | |
|
| |
alpkop
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 8:34 | |
| merhaba,
peki kuvarsit sitesi güvenlimi? ve genel olarak kaç günde geliyor ürün? yol parası ne kadar tutuyor bilginiz varmı?
teşekkürler | |
|
| |
caneryerinde
Mesaj Sayısı : 171 Kayıt tarihi : 11/02/11 Yaş : 41 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 8:59 | |
| 15 usd kargo ücreti tutuyor assağı yukarı.
site gayet güvenilir.10 12 gün içerisinde ürün gelir. | |
|
| |
alpkop
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 9:03 | |
| teşekkür ederim jet yanıt için... | |
|
| |
caneryerinde
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 9:17 | |
| nasıl bir saat istiyorusunuz?
aklınızda öarka model varmı? | |
|
| |
alpkop
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 9:35 | |
| panerai 312 yada 320 olabilir. sizdeki 177 titaniumda ilgimi çekiyor. | |
|
| |
caneryerinde
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 9:40 | |
| kuvarsit panerai'de uzman.
güzel modeller seçmişsiniz.yanlız replikalarda kalite kalite.son karar asamısında link verirseniz forumdakiler yardımcı olacaklardır. | |
|
| |
alpkop
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 10:00 | |
| yarın bitane pam359 gelecek. ona bağlı herşey. eğer hoşlanmazsam, arayışa girecem, kesin istişarede buluncam zaten :-) | |
|
| |
crazyhours
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 10:38 | |
| Ben bir tane FM crazyhours almıştım ondan ama ilk olduğundan biraz kazındım ...Sonuç olarak güvenilir site zaten hesap numarası vs.Türkiye'den zaten ama irtibata geçtikten sonra bizim forum gibi hızlı cevap yok .Açıkçası biraz tırsmıştım ama sonuç tırsıntıya değdi Saat çok güzeldi,memnuniyetle hediye olarak verdim .Fiyat konusunda ise komplike olmayanların o kadar pahalı olduğunu düşünmüyorum,klasikler ise normal,ucuz da diyemem... | |
|
| |
vervito
| Konu: Geri: kuvarsit Çarş. 8 Şub. - 13:05 | |
| Kuvarsit (Nuri bey) güvenilir bir satıcıdır. Replikalar konusunda çok bilgili olmasam da fiyatları bildiğim kadarıyla fena değil. Foruma hoşgeldiniz Remzi bey, babadan kalma revue'nun resimlerini bizlerle de paylaşırmısınız? | |
|
| |
| kuvarsit | |
|