Türk Saatforumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Saat Forumu-www.turksaatforumu.com - Saatlerin Hyde park'ı-Saat Sohbeti

AnasayfaGaleriAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)

+9
egunns
peugeot206wrc
bilo1900
ziyaliv
aaltindeger
ahogözlerim
solestar
deka
silver
13 posters
Sayfaya git : Önceki  1, 2
YazarMesaj
solestar

İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Empty
MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:28

Ucuz olan saat daha çok hoşuma gitti de şu anda alamayacağım zaten :(
Şifrenin aynı olduğunu söylediğiniz için ben ayrıca sizlere şifre teklif etmedim, isteyene ben de şifreyi gönderebilirim.
silver

silver

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma 25 Eyl. - 23:34

Amazon fiyatı 3600 lira olan şu Omega nakitte nerdeyse aynı paraya geliyor Smile

İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 51SVEAZ8MJL._SS500_
wedoking

wedoking

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 0:30

arkadaşlar mesajların hepsini tam anlamıyla okuyamadım..fakan alışverişsaati hakkında şöyle bişey aktarabilirim kendi tecrübelerimle...
Alışverişsaati piyasada tedariği oldukça yüksek bi firma çok güzel örgütlenmişler bulamayacakları marka model olduğunu zannetmiorum(çok nadir limited edition dışında)
Arz talep meselesi ile çalışan bi firma olduğu için sıkıntı yok adamlar cayır cayır satıyolar..Ayrıca garanti belgesi konusundada arkadaşım çok haklı saati istersen mozambikten al Türkiyede servisini vermek zorundalar..
Sonuç itibarı ile elde kalmış saat tanımı hiç hoşuma gitmedi:)patates yada domates satmıyolarki elde kaldı çürüdü diyelim:)tamam saat çizik içinde kordonu bitap halde gelmiş olabilir bunun iki açıklaması olabilir birincisi saat kullanılmıştır ikincisi teneke satıcıların elinde o depodan bu vitrine vitrinden depo macerası sürerken haşat olmuştur..
ahogözlerim

ahogözlerim

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 0:54

[quote="deka"]gerçi şu an için gerekli değil ama bu extra indirim olayı her üyeye neden gelmiyor acaba,örneğin bende üye olduğum halde banada gelmedi.[/quote]

Deka abi sanırım ben yeni üye olduğum için gelmiş. Zaten herkese gelmesine gerek yok. Bu forumdan bulunuyor birşekilde forumdakiler sağolsunlar. Paylaşımcı insanlar. Smile
deka

deka

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi 26 Eyl. - 4:48

:ok3: haklısın zaten amaç satış yapmak olduğu için extra indirim kişiye özel değil her kullanan yararlanabiliyor.
panopticon

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 28 Eyl. - 10:58

Bu mesajı alışverişsaati sitesine aynen gönderdiğim şekilde yayınlıyorum. Çok beğenilen sitenin tavrına ıthafen

"Merhaba
Ben bu şikayeti dile getiriyorum ama dikkate alınacağına hiç inanmıyorum. Öncelikle Eylül ayının 10 undan beri siteniz üzerinden bir saat alma uğraşım ne yazıkki hala sonuçlanmadı. İşin komik tarafı bunu satış kordinatörünüzle çözmeye çalışmama rağmen. Gelinen noktada sizin firmanızın bir yönetiminin bile olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendince orada yetkili sanırım. Ancak yüz küsür kere aramaya rağmen hala bir saati gönderemeyen bir anlayış nasıl olurda internet ortamında ürün pazarlamaya çalışır. Üniversitede pazarlama dersleri veriyorum bu tecrübe e-ticaret için verilebileck en kötü örnek olarak inanın bu yıl anlatacağım ders içerikleri arasında yerini aldı.
Hayatımda bu kadar sorunlu bir alışveriş yaşamadım. Ürün internetten pazarlanıyor ancak bu ürünler parekende olarak bayilerde satılıyor. İlginç olan şey merkez olarak ifade ettiğiniz yerin bayilerle iletişimi hiç yok denecek düzeyde.Hangi saatin hangi mağazada olduğundan bi haberler işin asıl sorunlu kısmı sıfır saat diye gönderdikleri ürünün kullanılmış olması. Ayrıca safir denen camın kırık olması böyle paketlenerek kargolanması iade etmek istediğinizi zaman kargo ücretinin de size ödetilmesi.Ödemeli gönderdiğinizde saatin geri alınmaması .Ödemeyi benyapınca saati zorla kabul ettirebildim İnternet ortamında sipariş olarak alınan bilgilerin hala defalarca belirtmeme rağmen değiştirilmemesi satışı iptal ettiğimi söylememe rağmen hala sipariş değiştirildi ibaresinin korunması. istemediğim bir saati göndermenize rağmen hala istediğim modelin merkez deponuzda görünmesine rağmen bana gönderilmemesi her defasında biz size döneceğiz denmesine rağmen kimsenin aramaması yani cidden orası neresi. Saat satan ancak sattığı saatin özelliklerini bile bilmeyen bir anlayıştan saat alma gafletinde bulundum. Korkunç bi deneyim inanın 20 gündür sizden saat almaya çalışıyorum. Hemde satış kordinatörünüzün üstün katkılarıyla. Cidden siz ne işle uğraşıyorsunuz öyle bi yer var mı ? Saatin mağazadan depoya ulaştığını bile ben takip etmek zorunda kalıyorum nasıl mı? Ben mağazalarınızı arayarak ama mağazadan giden saatten bi daha haber alınamıyor. Sözde yapılan indirimle 20 gündür oyalanıyorum. Saat elinizde yoksa "kalmadı " diyebilirsiniz. Bu yaşadığım problemleri bütün şikayet sitelerinde ve bütün saat forumlarında yayınlayacağım. Ne de olsa bi muhatabımız yok. Kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz."
aaltindeger

aaltindeger

MesajKonu: Geri: İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)   İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!) - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi 28 Eyl. - 20:30

[quote="panopticon"]Bu mesajı alışverişsaati sitesine aynen gönderdiğim şekilde yayınlıyorum. Çok beğenilen sitenin tavrına ıthafen

"Merhaba
Ben bu şikayeti dile getiriyorum ama dikkate alınacağına hiç inanmıyorum. Öncelikle Eylül ayının 10 undan beri siteniz üzerinden bir saat alma uğraşım ne yazıkki hala sonuçlanmadı. İşin komik tarafı bunu satış kordinatörünüzle çözmeye çalışmama rağmen. Gelinen noktada sizin firmanızın bir yönetiminin bile olduğunu düşünmüyorum. Herkes kendince orada yetkili sanırım. Ancak yüz küsür kere aramaya rağmen hala bir saati gönderemeyen bir anlayış nasıl olurda internet ortamında ürün pazarlamaya çalışır. Üniversitede pazarlama dersleri veriyorum bu tecrübe e-ticaret için verilebileck en kötü örnek olarak inanın bu yıl anlatacağım ders içerikleri arasında yerini aldı.
Hayatımda bu kadar sorunlu bir alışveriş yaşamadım. Ürün internetten pazarlanıyor ancak bu ürünler parekende olarak bayilerde satılıyor. İlginç olan şey merkez olarak ifade ettiğiniz yerin bayilerle iletişimi hiç yok denecek düzeyde.Hangi saatin hangi mağazada olduğundan bi haberler işin asıl sorunlu kısmı sıfır saat diye gönderdikleri ürünün kullanılmış olması. Ayrıca safir denen camın kırık olması böyle paketlenerek kargolanması iade etmek istediğinizi zaman kargo ücretinin de size ödetilmesi.Ödemeli gönderdiğinizde saatin geri alınmaması .Ödemeyi benyapınca saati zorla kabul ettirebildim İnternet ortamında sipariş olarak alınan bilgilerin hala defalarca belirtmeme rağmen değiştirilmemesi satışı iptal ettiğimi söylememe rağmen hala sipariş değiştirildi ibaresinin korunması. istemediğim bir saati göndermenize rağmen hala istediğim modelin merkez deponuzda görünmesine rağmen bana gönderilmemesi her defasında biz size döneceğiz denmesine rağmen kimsenin aramaması yani cidden orası neresi. Saat satan ancak sattığı saatin özelliklerini bile bilmeyen bir anlayıştan saat alma gafletinde bulundum. Korkunç bi deneyim inanın 20 gündür sizden saat almaya çalışıyorum. Hemde satış kordinatörünüzün üstün katkılarıyla. Cidden siz ne işle uğraşıyorsunuz öyle bi yer var mı ? Saatin mağazadan depoya ulaştığını bile ben takip etmek zorunda kalıyorum nasıl mı? Ben mağazalarınızı arayarak ama mağazadan giden saatten bi daha haber alınamıyor. Sözde yapılan indirimle 20 gündür oyalanıyorum. Saat elinizde yoksa "kalmadı " diyebilirsiniz. Bu yaşadığım problemleri bütün şikayet sitelerinde ve bütün saat forumlarında yayınlayacağım. Ne de olsa bi muhatabımız yok. Kendimiz çalıyor kendimiz oynuyoruz."[/quote]

çok güzel yazmışsınız. bahsi geçen site tamamen gayri ciddi insanlar tarafından yönetiliyor. sizinki kadar olmasada bende onlarca kez telefon açmak zorunda kaldım, her seferinde size dönücez dediler ama hiç dönmediler, sabah 9 da arıyorum size en kısa zamanda dönücez diyor, en kısa zaman ne zaman mesela diye sorduğumda bu gün içinde diyor.. :):):)

İnternetten görmeden saat almayın... (Hamilton'lara dikkat!)
2 sayfadaki 2 sayfasıSayfaya git : Önceki  1, 2
 Similar topics
-
» Sahtecilere Dikkat
» Saat alırken nelere dikkat etmeliyiz?
» Saat kullanırken nelere dikkat etmeliyiz?
» Bu siteye dikkat, saat imal eden amatör
» Türkiye ya da uluslararası sitelerden saat alırken dikkat edilecek hususlar...